סקר נחמד

michalushina

New member
סקר נחמד ../images/Emo168.gif

אם אתם הייתם בוחרים לבו, קארי ו-וונזל מה לשיר, איזה שיר הייתם בוחרים לכל אחד?

michalushina

New member
חולקת על דעתך ויש ספוילר- הזהרו

הכובע בוער על ראש הגנב, אני סתם שאלתי אילו שירים הייתם בוחרים - בלי קשר לתכנית. (נאמר עם חיוך
כן? בלי שום זעם, נא לא להפגע).

Fairywitch

New member
אז ככה:

קרי- תשע עד חמש, של דולי פרטון, או Travelling soldier של הדיקסי צ'יקס. בו- Always של בון ג'ובי, מלון קליפורניה של הנשרים, או מדרגות לגן-עדן של לד זפלין. וונזל- I will survive של גלוריה גיינור, או Circle of life של אלטון ג'ון, שג'ניפר ביצעה בשנה שעברה.

moran500

New member
את באמת חושבת שיתאימו לקרי השירים

האלה ? לדעתי ממש לא. אולי גם בגלל שאלה שני שירים שאני מאוד אוהבת ואני לא רוצה שהיא תהרוס אותם (מה לעשות קשה לשיר כמו דולי והצ'יקס) מה ש"בחרת" לבו מעולה ! וגלגל החיים לוונזל יכול להיות טוב, אבל איי וויל סרבייב ? אם אני אשמע את השיר הזה עוד פעם אחת אני אתחרפן.. כמו "שוגר פאי האני באנץ'..."

bigmomentom

New member
אולי לא שמתם לב

אבל קארי כבר ביצעה בתוכניות שבוע שעבר גם שיר של הדיקסי צ'יקס- sin wagon וגם שיר של דולי פרטון-island in the stream (השיר הקבוצתי) לדעתי הביצועים היו לא משהו בכלל.

moran500

New member
בדיוק... בגלל זה אני בספק אם השירים

שבת-חן הציעה יהיו טובים לקרי

Fairywitch

New member
בת-חן?../images/Emo12.gif

לקרי יש קול מדהים לקאנטרי- אני מאמינה בה

moran500

New member
חחח זתומרת בין המנהלים של הפורומים

כולכם כחולים ו..מנהלים... חחחח

michalushina

New member
תשובותי:

לקארי: Dont Marry Her של Beautiful South (שמים את זה לפעמים בגלגלצ אז אתם בטח מכירים). ל-בו: new year's day של U2 וונזל: (וואו אני ממש לא טובה בכל שירי הכריסטינה אגילרה שלה) אז I Say A Little Prayer של ארית'ה פרנקלין (היא בטח כבר ביצעה את זה ואני לא יודעת) או - ואני ממש משתוללת על זה Me & Bobby McGee של ג'ניס ג'ופלין, למרות שאני חושבת שוונזל נראית מצויין ושרה נהדר אבל היא נוהגת לעשות מכל שיר בלגאן.

SHTRUDIDI

New member
יש לי הרבה לבבות בתגובה להודעה שלך

ALWAYS
בו
ביחד זה ייצא נפלא.בחירה מצויינת.

למעלה