סקר נחמד

ששוניקו

New member
אמממ...

אני חשבתי על Sweet child 'o' mine לבו. אבל זה חשבתי על אותו שיר בגירסא של שריל קרואו לקארי זה יכול להיות מגניב.

shiri_b

New member
לבו יכול להיות נחמד

with arms wide open של creed לקארי i need you של ליאן ריימס או there you'll be של פיית' היל

yael69

New member
הממ בוא נראה../images/Emo123.gif

קארי:|סדגש * אם הולכים על קצבי: can't fight the moonlight של ליאן ריימס. *אם הולכים על איטי וסלואו: take my breath away של ברלין. בו: *אם הולכים על קצבי: אין לי שמץ! *אם הולכים על האיטי: אין ספק always של בון ג'ובי! ללא ספק! וונזל: *אם הולכים על הקצבי: Ashanti - Only U *אם הולכים על האיטי: Jessica Simpson - I Wanna Love You Forever עם הווקאל שלה היא תעשה את זה בצורה מדהימה. תאמינו לי.

משום מה...

כל פעם שמישהו מזכיר את I Wanna love you forever , אני נזכר בהופעה המחרידה של ג'ניי קסטין ובפוזות זומבי שלה...
זה לא יוצא לי מהראש משום מה...

Kryptonite

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif

אני בספק אם אצל זומבים העיניים מאיימות לקפוץ מהמקום שלהן עליך

yael69

New member
חחחחחחחח גמני!../images/Emo6.gif

יו היא קרעה אותי בהופעה ההיא!

whatever4

New member
אמממ..

לוונזל- הייתי נותנת לשיר את survivor של דסטניז צ'ילד. תפור עליה לדעתי. ולבו הייתי נותנת כל שיר של פרל ג'אם.

שניש

New member
או,בדיוק היום דיברנו על זה../images/Emo70.gif../images/Emo56.gif

אני וחברתי ^^ לוונזל- wanna dance with somebody של וויטני יוסטון. לבו- tainted love באיזו גרסא שהיא. (יש יותר מידיי
) לקארי- i wanna love you forever השיר הראשון-ראשון של ג'סיקה סימפסון.

Juliann

New member
לגבי בון ג'ובי ו- U2

אתם יכולים להוריד את השירים שלהם מהרשימה כי קונס אמר שהוא רצה לעשות שירים שלהם אבל איידול לא יכולים להשיג זכויות על השירים שלהם.. לגבי U2 - הוא התכוון לבצע שיר שלהם בתוכנית האחרונה שלו ובגלל שברגע האחרון איידול לא השיגו זכויות הוא בחר את השיר של ניקלבק.

אממ...

לבו: אין לי בכלל מה לחשוב על זה! דורש שהוא ישיר את sweet home alabama! לקארי: red neck woman-סתם כי בא לי
ולוונזי: קשה לי להחליט...

Kryptonite

New member
לדעתי הבחירת שופטים../images/Emo168.gif

הייתה מוטעית... הם לא היו צריכים לתת לה את Man I Feel Like a Woman, אלא את You're Still The One הקלאסי, היא הייתה מבצעת אותו באופן מושלם

Johanna1

New member
אני יודעת רק לגבי בו...

לבו הייתי בוחרת את Feeling Good, בגרסה של מיוז. (השיר במקור של נינה סימון)

למעלה