סקר סקר תרדוף

סקר סקר תרדוף

הסקר האחרון הראה שלא משנה עד כמה אנחנו משתדלים פה, אתם עדיין חושבים שאנחנו הכי טובים שיש. לכם התודה והברכה ובראש עמוד זה תוכלו למצוא את פרטי חשבון הבנק הרלוונטיים. אנחנו מבטיחים להעביר מכתב תודה ליומטוב ומכתב גינוי לכל מי שהחרים את הסקר על התחתונים. נא! לא הצליח לכם. חארות. הסקר החדש, לעומת זאת, תוקף את הדילמה מנקודת מבט שונה, מוסרית אך עם זאת חומרנית משהו. נסו ותהנו. ועוד שתי הודעות שוטפות: לוח המודעות מתעדכן מדי יום ביומו לרווחת המשוגעים באשר הם שמוזמנים לתרום ממרצם, זמנם ומיומנויות המקרמה שלהם. המילון, יש טוענים, גם כן מתעדכן מדי פעם אך אינו בא על חשבון הפעילות הפורומית השוטפת. ראו הוזהרתם.

אחלה סקר מותקאחותי

איך שקראתי את ההודעה, החלטתי לקחת על עצמי את הנושא של תקיפת הדילמה מנקודת מבט שונה.

קפת

New member
די לתוקפנות!

תגידו, אחרי החתונה כדאי לי לקרוא לעצמי: רק-קפת בוקובזה-סאוס או רק-קפת סאוס-בוקובזה?

קפת

New member
מיום שעמדתי על דעתך

הה! ואני גם תמיד עונה. הה. הה.

משופד על שיפוד הדילמה והקבאב

סקר כזה יכול להתבשל רק במוחה השטני של אשה שלא עובדת בעבודה מסוכנת (מי שלא מבין שירים טלפון לגיל רונן). ניקול או דובי? דובי או ניקול? איזו דילמה אחושרמוטה, מצד אחד, ניקול היתה איתי עוד בתחילת הקריירה וללא מסירותה הבלתי מסוייגת שכללה עיסוי קרקפתי מידי לילה בליטרים של מינוקסי 700 לא ההיתי היום איפה שאני ( הנה, כאן) מצד שני, דובי דובי דובי דובי. כוכב העל המופיע בחלומותי לבוש בביקיני ירוק זרחני ומבטיח לי שיום אחד יזנח את אורות הבמה ויעבור לגור איתי בחושה בנוייה מקקי של יאק בהימלאיה. בקיצור, בחרתי דובי, ולמי שזה נראה משעשע - זובי.

קפת

New member
נינט, כפרות

את מתבלבלת. את בכלל מקרית גת. מה לך ולאשדודים, איי וונדר. זה תופעות לוואי שאת גוררת מ"שם"?

נינטייב

New member
עכשו ברצינות

כנראה בגלל שטיפת המוח הספרותית של הדור השני והשלישי לשואה, שכללה חזרה אינפלציונית על המילה "שם" במרכאות, יש לי קיבעון שואתי למילה הזו בצורה הזו. אז, הפעם, לא אגיב.

יס באך

New member
רק שתד'י שמרב ענין ב'סקר'

את יודעת, את בכלל לא 'דעת מה זה סקר. כי כשהייתי בכיתה חית היה 'סקר', ועל פיו החליטו מי לעיוני ומי למקצועי. אז, רציתי שתד'י שכבר הצבעתי פעמיים בסקר, ואני מתכונן עוד שלוש פעמים, כי התשובות נורא מגרות, ובא לי לענות על כל התשובות שמגרות אותי. רק רציתי שתד'י

שתדעי לך מותקנחמה

שעברתי עינויים, הופעלה עלי סחטנות רגשית וזכיתי לקבל כל מיני איומים שונים ומשונים בכדי שאגלה למי הצבעתי בסקר. לא נשברתי.

קפת

New member
אפחד לא עינה אותו. הוא משקר.

לא נגעתי בו. נהפוכו, כן נגעתי בו, אבל בנעימים בגב.

קפת

New member
אל תאמיני לו!

בנדם שהדשא שלו צהוב יותר ושהחתול שלו מנייאק - אסור להאמין לו!!

התכוונת לומר רצוי להאמין לו

כי לבנאדם שהחתול שלו צהוב והדשא שלו מנייאק - אין סיבה לשקר!

למעלה