סקר סקר תרדוף

יכולתי להישבע בוגו

שעניתי לך אתמול. יד נעלמה, שעירה ומסוקסת גונזת את התשובות שלי אליך.

איפה נינט כפרה עליה?

שמעי נינט. יש פה קנוניה של אודי ושל קפת נגדי. רוצה את ואני ביחד נפתח קנוניה נגדם? מי שמפסיד קונה לכל המשתתפים חוטיני באיקיאה (עם מגירה סודית לאכסון פומפיות אליפטיות).

קפת

New member
איזה קנוניה?

זו בקושי קונספירציה, אבל יום אחד יכול עליה חוק ההתישנות וכולם יאכלו את התחתונים (לא משנה של איזו עדה) מרוב תדהמה!

את מנסה לומר לנו

שלא רק שלבוגו יש תחתוני חוטיני ורודים, התחתונים האלו הם תחתונים מסוג אכיל? בוגו. יש לך משו לומר להגנתך?

רק בגלל הרוח שעומדת לצידי

קפת ואודי ממתקים שלי. הקנוניה (ואת לא תכריחי אותי לקרוא לה קונספירציה, קפת. אני אישה עבריה) שרקחתם מלבלבת גם פה וגם בשירשור "38", אבל לא תצליחו לשבור את רוחי. אני שסללתי כבישים, יבשתי ביצות, קרעתי את בן גוריון באליפות היישוב במאה מ' עמידת ראש בסגנון חופשי, אכלתי עם נתיבה בן יהודה מאותו המסטינג, ספרתי לרבין השם ייקום דמו נמשים על הגב בהפוגות בין הקרבות, סחבתי תרנגולות מלולי קיבוצי העמק ניצחתי על הגבעטרון ושכבתי עם ירון זהבי לא אכנע. מה זה חוטיני בטעם תות לעומת קוצ' מוצ' על הבוקר במטבח של פולה?

קפת

New member
בוגו, קרמבו של קפת

את יכולה לפרט בבקשה בנושא ירון זהבי?

דני וירון

בעניין ירון, ומפאת ביישנותי רק ארמוז, שככל שזה נוגע לתחתוני חוטיני הוא הקדים את זמנו. ודני? - דניאל פאר היצירה, צעיר ורענן. אחרי הכל - ירון זהבי לא היה יכול לסחוב לנצח. אפילו לא אותי.

קפת

New member
שאלה:

ירון פאר קרוי במקרה על שמו של ירון זהבי? או שמא זה להפך?

למעלה