סקר סרטים:

מחשבות

New member
סקר סרטים:

בואו נאמר אילו סרטים על ילדים ראינו ומה זה עשה לנו: אני והחבר'ה - כיף בנשמה, עונג אמיתי סינמה פאראדיסו - חוסלה חבילת טישו ונשברה סופית הגבריות אימפריית השמש - התעלות והתפעלות הילד הטוב - מטריד אמיתי ומצמרר תקוה ותהילה - חמוד אמיתי, איזה כיף שיש מלחמות פלה הכובש - אילו חיים עלובים משחק הכפתורים - מישל, מישל, מישל חופשה בכפר - מה לא עושים בשביל ילדים

עמית@

New member
טוב.

אבל זה לא הוגן כי הרשימה די דומה. אני והחבר'ה- כי זה הסרט הכי אמיתי שיש והסופר הוא מטובי שוזרי המילים. סינמה פרדיסו- בגלל הכל. אמפריית השמש- כנ"ל מלחמת הכפתורים (לא "משחק הכפתורים") הסיפור שאינו נגמר- בגלל הדמיון (ופאלקור
, והספר שמאחוריו) ממשיכה לחשוב- השלמות בהמשך.

עמית@

New member
ועד כמה שחביבים עלי סרטים על ילדים

יש כנגד את הז'אנר המזעזע בתבל של "הו-כמה-קסומה-היא-הילדות-הו-כמה-מתוקה-האהבה-הו-כמה-קסומים-הנעורים-הו-כמה-מרירה-האהבה"

עמית@

New member
"החברה שלי" ושלל סרטים אמריקאים

ששואבים את מקורותיהם מהסרטים האיטלקים הארוכים והאיטיים והופכים אותם לגרסה "לייט" (מי ראה את "הבוז" של גודאר בורסיה האמריקאית??)

מחשבות

New member
עדיף משהו יותר זורם בכללי.

האיטיות של האיטלקים לפעמים ממש ריקנית. לפעמים לירית.

עמית@

New member
בהחלט- אי אפשר להכליל

יש סרטים זורמים וקלילים שהם מהמענגים והנהדרים שיש (הורים בהזמנה *אגב אלייז'ה ווד* ו"להיות ג'ון מלקוביץ', הנסיה הקסומה, ועוד.) (ראיתי פעם בסינמטק סרט איטלקי- חצי מהסרט התרחש בעלטה מוחלטת- יצאתי החוצה כי לא יכלתי לסבול יותר והסתבר שהסרט נקרע- וכולם ישבו בסבלנות והקשיבו לנהמות)

מחשבות

New member
המולה וזעם - "חינוך"

כך הייתי - עם ל. די ק. ילדות בכפר - כבר לא זוכר מה היה שם

למעלה