סקר סרטים:

נ ס ע

New member
סרטים

המבוך (She bit me! what did you expect faeries to do???) מרד התרנגולים הסרט האיטלקי ההוא עם המשורר הקובני איך ברח לי השם שלו ?

מחשבות

New member
ורק לחשוב מה קרה עם אותם ילדים

ריבר פיניקס - זצוק"ל ויל ויטון - הצוער ממסע בין כוכבים הדור הבא כריסטיאן בייל - הופיע באמריקן פסיכו, שלא ראיתי ואני סקרן.

עמית@

New member
אמריקן פסיכו- נהדר.

כבר כתבתי באיזה מקום שזה אחד הסרטים היחידים שקטע ממנו גרם לי לצחוק- ממש- בקול רם (מאוד נדיר אצלי בסרטים)

עמית@

New member
שאלת אותי את זה גם בפעם הקודמת

כן- יש שם קטע מצחיק. רוב הסרט מצחיק פחות.

בילי אליוט ופורסט-גאמפ

כל אחד מהם, מזוויות שונות לחלוטין על מי שלא הולך עם הזרם ואף מעבר לזה. יהיה מי שיגיד קיטש אמריקאי (על פורסט גאמפ כמובן, את בילי אליוט לא ניתן להאשים בהיותו אמריקאי
) אבל אם מקלפים מעט את מעטה הקיטשיות, יש בזה מסר נהדר בעיני.

הילהל

New member
פורסט גאמפ ../images/Emo31.gif

מטרידה אותי ההתייחסות שיש בסרט לפיגור קל/גבולי כאל משהו חביב, נעים, מתוק. מניסיון עם קרובי משפחה שנמצאים באותה דרגת פיגור - הסרט הזה מצפה במעטה מתוק סוכריה מרה מאוד.

הילהל

New member
קוליה

מישהו מכיר? סרט צ'כי על רווק מבוגר ש"נתקע" עם ילדון בן, הבן של אישה שנישאה לו פיקטיבית כדי לברוח מברה"מ. הסרט יפיפיה וצובט צביטה קטנה בלב. תמיד נדמה לי שהכוח של הסרט טמון בעובדה שהתסריטאי והבמאי הוא בנו של השחקן שמשחק את הרווק שמתאהב בילדון ש"הפילו" עליו.

נ ס ע

New member
נכון! סרט מדהים!

אני זוכרת את הקטע שהילד עולה על מדרגות נעות ומפחד לרדת וכל הזמן זז אחורה. כל פעם שאני עולה עם עדי בדרגנוע אני נזכרת בזה וממהרת להוריד אותו. בכלל סרט נפלא.

הילהל

New member
נראה לי שיש לנו טעם דומה בסרטים

חבל שאת לא כאן, אני בחיפוש אחרי חברות לסרטים מהסוג שבעלי לא מוכן להתקרב אליו. והקטע שהכי שובר לי את הלב: כשקוליה "מדבר" באמבטיה עם הסבתא שנפטרה. כשיונתן "משוחח" ככה עם השפופרת של הטוש, אני תמיד נזכרת בקטע הזה וטיפה נעצבת.

למעלה