סקר עגלות,ציוד וכו...

לא כל השירשורים חוזרים על עצמם גם אם רבים

בנושאי עגלות. תאמיני לי שעשיתי חיפוש לגבי העגלות שמעניינות אותי ועדיין היו לי שאלות. ולפעמים גם אם היה דיון וגם אם עשו חיפוש לגביו, לא תמיד מוצאים אותו. אני לא אוהבת את השירשורים היזומים ולא אוהבת את השירשור היזום של ההודעות מטעם המנהלות. שירשורים חשובים שמגיבים עליהם מקפיצים את עצמם כלפי מעלה ואם ההודעות על העגלות למינהן קופצות כלפי מעלה, כנראה שיש מתעניינים. אף אחד לא מכריח אף אחת לקרוא את כל ההודעות בפורום, ועם כל הכבוד - אם אני בתור הריונית עצלה, מסוגלת להקליק כמה פעמים עד לעמוד ארבע, בכדי לקרוא את כל ההודעות מהיום, כל אחת יכולה.

ליהיא 5

New member
../images/Emo189.gif שביל הזהב ../images/Emo189.gif

יש בנות שהשירשורים מפריעים להם ויש כאלה בנות שמצפות להן. אני מציעה כך: אם תסתכלו למעלה על סרגל הכלים, ישנה רובריקה בשם "מאמרים". נכנסתי אליו ויש בו מבחר לא קטן של מאמרים, אלא מה, שהוא ריק, וחבל. אלה האפשרויות שמופיעות שם : כללי- אחרי לידה אירוח בפורום בריאות בהריון ההתפקדות שלנו (שהכוונה לתל"מ, לדעתי) הטבות והנחות לחברי הפורום העולם מצחיק, אז צוחקים לקראת לידה הכנת תיק ללידה מידע כללי קורסי הכנה ללידה תוכניות לידה סיפורי לידה לפי בתי חולים קניות וציוד - המלצות ומאמרים
(לצורך העניין). תקנון הפורום. תסכימו איתי שחלק מן הקטגוריות, חוזרות מספר פעמים בשירשורים (למשל: תל"מ, קורסי לידה, סיפורי לידה, קניות וציוד). אני מציעה שכאשר יש שרשור מסיבי וארוך בנוגע לנושא כללי, שמנהלות הפורום יעתיקו אותו לקטגוריה הזאת, ואז מי שמחפשת נושא מסויים זה יכול להקל עליה, לפני שמחליטים לפתוח שירשור. אני לא נגד פתיחת שירשורים, אבל כן בעד שמירת שירשורים חשובים ונרחבים בקטגוריית המאמרים. אני חושבת שהנהלת הפורום צריכות לקחת יוזמה בעניין. הרי ישנה אפשרות כזאת במערך של תפוז, אז למה לא לנצל זאת ?

ליהיא 5

New member
ולא רק שיש שם קטגוריות מסודרות

יש אפילו תתי קטגוריות : למשל: בקטגוריה קניות וציוד יש : אביזרים לשימוש בהריון בגדי הריון הזמנות לידה כסאות בטיחות וסלקלים מה להביא מחו``ל מתנות ספרים עגלות עיצוב החדר פינוק בקטגוריה בריאות והריון יש : בדיקות בהריון - המלצות ופענוח בדיקות המלצות רופאים
התעמלות בהריון טיפים להריון בריא ילודים משקל ואוכל עיצות וטיפים מרחבי הפורום פתרונות אלטרנטיביים לטיפול בבעיות תופעות רפואיות בהריון תרופות בהריון אפשר לארגן את זה בצורה ממש יפה ומאורגנת ומאוד מועילה.

שרון 2000

New member
זה בדיוק מה שהצעתי בהודעה שלי

לרכז את הנושאים תחת מאמרים תחת כל נושא לצור קישורים לשרשורים רלוונטיים ולעדכן מדי פעם. זאת צריכה להיות אחריות של מנהלות הפורום כמדומני.

חוץ מזה - אם שרשור מתנפח ונשאר בדף ראשון

ז"א שיש הרבה בנות שמתעניינות ומגיבות. אם השירשור היה לא מעניין - הוא היה דועך!

Intensity

New member
אני כרגיל בדעה לא פופולרית

שרשורי הציוד ושרשורי התל"מ הכי חביבים עלי

liat3880

New member
אז עם כבר אפשר לנצל לבירור איזה...

בקבוקים כדי ומומלץ לקנות ??? אני יודעת שהשרשרורים האלו מעצבנים ובמיוחד על העגלות שדענו בזה המון אבל אני חייבת להגיד לך שלי זה מאוד מאוד עזר ומקווה שימשיך לעזור כי כן באמת בתור הריון ראשון שלי ובכלל שאני הבת הנכדה והבת דודה הראשונה במשפחה שבדרך ללדת אין לי עם מי להתיעץ כל כך ולכן אתם מאוד עוזרות בזה וכמו ששרון 2000 אמרה שעד שלא יפתח פה פרום ציוד תינוקות אז אנחנו פה וגם כמו ששרון אמרה יש שרשורים שבאמת כבר לא מעניינים אותי ולכן אני לא קוראת אותם מדלגת למענינים בשבילי אז אני מקווה שיהיה אפשר להעזר בכם ביניתיים גם עם זה מעצבן ונדוש אז שוב מה מומלץ איזה בקבוקים????

ניקולי

New member
יששששש לי רעיון ../images/Emo62.gif

מה דעתכן שנושא ציוד יפתח ביום קבוע כלומר..נניח ביום א' יהיה שירוש ציוד שיעמוד בראשתו של דף הפורום...

שרון 2000

New member
חחח הנה עצלנית

קחי כמה קישורים בנושא, כמו שתראי אין תשובה חד משמעית. כל אחת מסתדרת עם סוג אחר הילד הוא שקובע בסוף
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=110&msgid=103360870 http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=110&msgid=100020454 http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=110&msgid=99318400 כמובן שיש עוד, בנוסף ממליצה לך בחום לבצע חיפוש גם בפורום הורים לתינוקות

למעלה