סקר פורנו -

סקר פורנו -

חוקר תקשורת וטכנלוגויה אחד אמר פעם - שטכנולוגיה שלא תתמוך בפורנו לא תשרוד (ראו ערך קלטות וידאו, אינטרנט, או כל מדיה אחת...) פורנו הוא סוג של מדיה, ומדיה משגשגת מאוד (ראו ערך חברות פורנו שנשכרות בבורסה...) אני רוצה פעם אחת ולתמיד לדעת - מה יש לאנשים נגד פורנו - ואני אשמח לקבל סיבה מנומקת. ולא - אני לא שואל את זה כי אני חסיד מושבע של פורנו - אלא כי באמת התעניינתי בזה ברמת המחקר. (אחוז גברים אל מול נשים, סיבות, מי מול מי וכו'...) אתם מוזמנים לשרשר - ושוב נימוקים.

bמיקה

New member
לי אישית אין בעיה עם פורנו

ולפעמים כשאני והחבר שלי רוצים גיוונים אנחנו נעזרים בסרטים האלו, אין בזה שום דבר רע או פסול ואני שונאת את המתחסדות האלו שאומרות "פורנו??? איכס!!!". להפך זה רק יכול להוסיף למערכות יחסים

כן מה רע בפורנו?!

זה מגוון את חיי המין שלי ושל חבר שלי נותן לנו רעיונות חדשים זה דווקא סבבה אבל לא בהגזמה של התמכרות... נהנים מזה זה נחמד אבל בגבול מסויים לא כל יום וכל היום...

N u k

New member
פורנו זה סבבה, ואין עם זה שום בעיה.

אם אתה רוצה לשתף את בן הזוג- תדאג לשאול אותו קודם אם זה מתאים לו :) הפתעות לא תמיד עובדות... ואם פורנו משמש כפתרון לבעיה, ולא סתם כייף- אז שווה לדבר על זה. מאחר והשרשור למעלה הטריף אותי- כי הפורנו לא היה בכלל אישיו אלא דוגמא, וכולם הסביר על פורנו וכמה זה בסדר, הרבה אחרי שאצלי בחיים הוא הפסיק להוות אישיו- הבנתי שאנשים נוטים לא לשמוע. מה לעשות. אז אולי התגובה שלי לא משנה- אבל זו דעתי :))

john111

New member
אנשים פשוט קראו מה שכתבת

וכתבת שם שזו בעיה. שזה מגעיל אותך ברמות. צר לי אבל את זה את כתבת. אני שמח לראות שלא כך הדבר.

bulb

New member
תשובות (בסדר אקראי):

א. ג'ינה ג'יימיסון ב. בריאנה באנקס ג. לימור ליבנת ד. צ'ייסי ליין

magenta73

New member
אין לי ממש משהו נגד

אני לא מהפמיניסטיות הראדיקליות שיגידו לך שזאת זנות מצולמת ולא יפסיקו לפתוח על זה שרשורים. מה שכן - זה לא עושה לי את זה... כי - זה פשוט לא מציאותי. נשים לא גורמות מגברים ששופכים להם כמויות של ליטרים לתוך הפה, שלא נגיד הנחיר השמאלי. נשים גם לאו דווקא אוהבות להתמרח בשפיך כאילו זה הדבר הכי טוב לעור מאז ד"ר פישר. לגברים אין כזה גודל זין במציאות. לא תעזור אלוהים. הציצי מסיליקון. התנוחות לא ממש תנוחות. ואינסטלטורים/מתקני כבלים וכו' לא ממש עושים לי את זה. מבחינת גברברים - פעם ב.. לראות פורנו - אם זה עושה לך את זה - סבבה. כאמור - גברים נדלקים ממראה, נשים מסאונד/מגע. אבל - וזה כמו כל דבר בחיים - באיזון.

זמשוש

New member
ממי

העיקר שלא יגמור לך על ה
...

bulb

New member
כבר שנים שלא נגעתי בפופוקורן.

הכי קרוב לזה היה הפופקו שקניתי לנסיעה ארוכה ,אבל מישהי גמרה לפני. את הפופקו. כן ,פופקו. הדבר המצופה קרמל שמכרו פעם (ע"ע כיפלי מעושן).

זמשוש

New member
לא קרמל

רוטב חמאה ודבש... נא לדייק. אצלנו אפחד לא נוגע בזה. זה נמצא כאן חודשים.

Gilgil1

New member
רוצה לתקן ולהעיר

נשים לא גורמות מגברים ששופכים להם כמויות של ליטרים לתוך הפה, שלא נגיד הנחיר השמאלי. דווקא מכיר אישית לפחות 4 נשים שאוהבות אוראלי עד הסוף (של הגבר) כגרוי ומבוא לאורגזמה שלהן נשים גם לאו דווקא אוהבות להתמרח בשפיך כאילו זה הדבר הכי טוב לעור מאז ד"ר פישר. מכיר עוד יותר מ 4 נשים שמידי פעם אוהבות שגומרים עליהן ואוהבות למרוח את זה על עצמן לגברים אין כזה גודל זין במציאות. לא תעזור אלוהים. נכון, אבל זה חלק מהפנטזיה. בערך כמו שבמציאות לא תמצאי שוטר שקופץ מבנין לבנין כמו "שוטר מהסרטים" הציצי מסיליקון. ראי תשובתי הקודמת התנוחות לא ממש תנוחות. לגמרי נכון אבל שוב שולח אותך לתשובתי הקודמת ואינסטלטורים/מתקני כבלים וכו' לא ממש עושים לי את זה. תקראי את דוח קינסי. גם לזה יש קונים

א ו ט י

New member
אין שום בעיה עם שום... ../images/Emo3.gif

גם לא עם סרטים עם חיות גם לא עם אביזרים בגדלים שונים גם לא עם שוט גם לא עם טפטוף שעווה חמה על התנוך... (ולא - לא ניסיתי) הבעיה מתחילה כשהדברים האלה הופכים להיות העיקר בחיים המיניים והזוגיים ולא נשאר מקום לדברים אחרים. או גם כשאחד מבני הזוג לא מוצא את עצמו במקום הזה ולא נוח לו עם הקינקיות של השני... ואז...? טוב אז זה כבר מורכב מידי ולא ניכנס לזה עכשיו... (סתם - פשוט אין לי מושג מה אז
)

למעלה