סקר פורנו -

03lior

New member
מה החאטה הזאת לכם?

תרוצים לא חסר גברים בדרך כלל רוצים ללא גבול נשים המה קנטרניות ותמיד יש תרוצים. לסרט פורנו יש מטרה אחת:לחממם אוירה לנוות תנוחות ולפנטז פנטזיות של חילןפי תפקידים לקבל תאבון ואחר כך לאכול את זאת זה אלה שלידך. אני מת על סרטים

האמת שאני לא נגד...

אבל אובססיביות גם לא בריאה.. כן כדי לראות דברים חדשים...מאתגרים...ובהחלט לנסות עם הבן זוג.. אז לדעתי לכל דבר יש את המידה שלו...וזה אחד מהם..

just 20 f

New member
מה אתה צוחק איתי/ איתנו?? ../images/Emo4.gif

מעל הכל- תחשוב על אנסים. ברור שזה יכול להשפיע עליהם ואפילו לחזק אותם... מה השאלה פה בכלל? ואני לא אתייחס בכלל למה שזה עושה לנשים ולגישה כלפיהן. אל תיתמם, אתה יודע שפורנו בד"כ עושה עוול לנשים. הרי זה ברור- זה הבסיס כמעט, לא?

ממש לא.

זה ממש לא הבסיס - ואת מוזמנת לבדוק (לקרוא, לראות תוכניות דוקו - ולאו דווקא לצפות בפורנוו) לגבי אנסים - או רוצחים או רחמנא לצלן כל פושע מועד - מה לגבי כל אותם סרטים רויי אלימות ? סדרות ? עוד מעט יגידו שמוזיקת רוק גורמת להשחטת הנוער... ונעזוב את העניין הכלכלי שנשים בפורנו מרוויחות יותר מכפליים מגברים - הן מזמן לא משמשות כנושא להשפלה. נשים הן אלה שקובעות מה יהיה ומה לא יהיה (זה חלק מן החוזה שלהן) - להן יש זכות וטו בסרטים. בתעשיית הפורנו יש לפחות חמש מפיקות בחברות ענק (וכשאני אומר ענק - אני מתכוון נסחרות בבורסה ראי ערך privet...) נכון להיום תעשיית הפורנו היא בין 5 הענפים הרווחיים ביותר שעדיין נמצאות במגמת עלייה ורווח. רוב אתרי הפורנו של כוכבות הפורנו מנוהלים על-ידיהן. הייתי ממליץ לך בחום לצפות בערוץ 8 בכל אותן תוכניות שעוסקות בנושא - כמו כן בתוכניות בערוץ אגו - שלמרבה הפליאה משדר בעיקר תוכניות דוקומנטריות. אולי אז לא תצאי בהצהרות שנובעות מחוסר ידיעה.

just 20 f

New member
WHATEVER

עוד מעט תגיד לי שזונות מרוויחות הרבה ולא מנוצלות... מה זה השטויות האלה?? רוב הזונות לא נהנות ממה שהן עושות ולא חסרים סיפורים של אלימות ורמאות בעולם הזה... וברוך השם, אני לא מכירה שום דבר כזה מקרוב, אני מסתמכת על התקשורת. אבל אני מאמינה שזאת האמת. שרוב הזונות הן פשוט מסכנות. ואלה שבחרו בדרך הזאת- פשוט לא בריאות בנפשן/מוחן. אתה יודע מה? אין לי מספיק ידע בפורנו, אני פשוט מפחדת לדעת... נשים שעיוותו להן את החשיבה עד כדי כך שהן מתגאות בזה שהן זונות בהסוואה? תעשה לי טובה... זה לא אנושי להנות ממין מכל אחד, בכל זמן, בכל מצב, בכל רגע, בכל לא יודעת מה... תתפלא- אבל אנחנו בני אדם. מסתבר שפרימיטיביים...

זמשוש

New member
זונות זה לא הדוגמא הכי טובה

אמנם יש בנות שהחבר שלהן מתגלה כסרסור ומכריח אותן להזדיין עם אחרים ואמנם יש את הבנות שמגיעות לארץ לעבוד בלי לדעת שזה בעצם מה שמחכה להן אבל לא חסרות הבנות שפשוט אוהבות את זה (כמו נימפומניות) ובנות שעובדות בזה כי זו הדרך הקלה שלהן להרוויח כסף. כל אלה לא מתגאות במקצוע שלהן אבל נשארות בו מבחירה. ומה ההבדל בין סרטי פורנו לסרטים עם גוון אירוטי כמו אינסטינקט בסיסי?

just 20 f

New member
פורנו לא שווה ארוטיקה.

לפי מיטב ידיעתי בסרטים "כחולים" אין עלילה ויש צילום מירבי של איברים. בסרטים אירוטיים בד"כ לא מראים איברים והכל יותר עדין ולפעמים אפילו אפשר לחשוב שמעורבת אהבה. שהמעשה הוא לא רק סקס אלא יותר מזה... יש הבדל גדול. ובטח יש עוד הבדלים שלא ציינתי...

כל קשר בין זנות לפורנו לא קיים.

ושחקניות פורנו עדיין לא עושות את זה עם כל אחד בכל מקום - כמו שאמרתי - יש להן זכות וטו. הן מחויבות לעבור בדיקת איידס (לפי DNA) אחת לחודש - וכך גם השחקנים. אבל - כמו שאמרת - whatever..... אני אישית מאמין - שדבר שאנו לא מכירים גורם לנו לפחד ממנו, ודבר שגורם לנו לפחד ממנו - גורם לנו להגיב בצורה שגוייה. אם לא נלמד ונכיר ונהיה פתוחים לדברים חדשים - גם אם שונים מאיתנו או מוזרים לנו - לא ממש נתקדם הלאה...

just 20 f

New member
מי אמר שבתעשיית הפורנו אין זנות?

גם אם עבדת שם פעם (חח...) אתה לא יכול לדעת מה קורה בשאר העולם. ובקשר לפתיחות לדברים חדשים- אתה צודק. אבל למה שאני אכיר משהו בכוח? אם לא טוב לי, אני לא אראה סרטים כאלה. הכל בעצם שאלה של בחירה...

BlackMambaa

New member
שום דבר נגד פורנו

רק נגד ניצול הנשים בתעשייה הזאת. ואני יודעת.. לא כולם מנצלים. אבל רובם כן. וזה עצוב.

אוקיי

למה אף אחד לא אומר כלום לגבי ניצול הגברים ? * אותם שעות עבודה ושכר נמוך יותר משמעותית * תנאי לחץ לא קלים - ואין כאן יכולת לזייף אורגזמה * תיסכול אשר יכול לנבוע מחוסר תפקוד - שמעבר לעובדה שהוא לא מבצע את "העבודה" הוא אינו מתפקד כ"גבר"... זה לא נחשב ?

just 20 f

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...

שיגיד תודה על הכמויות שהוא מזיין!! (ויסתום...)

את באמת חושבת ?

זה נראה לך הגיוני שגבר צריך להודות לאישה על ש"נתנה" לו לזיין ? עושה רושם שהרצון הזה הוא נחלתו הבלעדית של הגבר - ונשים בכלל לא רוצות סקס, הן רוצוות רק שקט נפשי ושהנודניק יפסיק להציק להן בלילה - אז הן "נותנות" לו.... וואלה - ואני חשבתי שגם נשים נהנות ממין ורוצות מין.... קורה, טועים.

למעלה