יובלאישמרכז
New member
אין לי טענות לרוב האזרחים הלבנונים, באמת לא
אשמתם שהשתמשו בהם, אבל אין מה לעשות, מדינה צריכה להגן על עצמה וכדי לעשות זאת היא לאותו מקום ממנו יורים עליה, בין אם זה בית מגורים, בית אבות או גן ילדים, מי נדפק שלא באשמתו? האזרחים, אין מה לעשות - לא לירות זו לא אופציה. אני יודע שהתנגדות לחיזבאללה בלבנון היא מסוכנת לאזרחים, מה לעשות, לא בעיה שלנו, לא אחריות שלנו. הכוח הבינלאומי בלבנון - סתם בובות חסרי ערך, הנוכחות שלהם לא משנה כלום, מקסימום הם יגישו תלונה לאו"ם...איזה פחד, מר בנקי מון יש נו נו נו לנסראללה...
. החיזבאללה מאחורי הליטני - פיקציה, חיזבאללה נצא גם מדרום לו, רק שבאופן פחות גלוי, חוץ מזה הוא התחמש ברקטות רציוניות יותר, אז המרחק לא מהווה מכשול. צבא לבנון - חלק גדול ממנו שיעים, כלומר משת"פים של החיזבאללה, חוץ מזה הוא חלש ועלוב. חיזבאללה כבר שיקם את מערך הטילים, האמברגו הוא בדיחה ולא קיים לחלוטין, סוריה מחמשת את החיזבאללה כל הזמן. ההרס לא היתה מטרה, גם לא הפגיעה באזרחים, זו תוצאה של הלחימה ותנאיה וכללי המשחק של החיזבאללה.
אשמתם שהשתמשו בהם, אבל אין מה לעשות, מדינה צריכה להגן על עצמה וכדי לעשות זאת היא לאותו מקום ממנו יורים עליה, בין אם זה בית מגורים, בית אבות או גן ילדים, מי נדפק שלא באשמתו? האזרחים, אין מה לעשות - לא לירות זו לא אופציה. אני יודע שהתנגדות לחיזבאללה בלבנון היא מסוכנת לאזרחים, מה לעשות, לא בעיה שלנו, לא אחריות שלנו. הכוח הבינלאומי בלבנון - סתם בובות חסרי ערך, הנוכחות שלהם לא משנה כלום, מקסימום הם יגישו תלונה לאו"ם...איזה פחד, מר בנקי מון יש נו נו נו לנסראללה...