סקר קהל:)

אין לי טענות לרוב האזרחים הלבנונים, באמת לא

אשמתם שהשתמשו בהם, אבל אין מה לעשות, מדינה צריכה להגן על עצמה וכדי לעשות זאת היא לאותו מקום ממנו יורים עליה, בין אם זה בית מגורים, בית אבות או גן ילדים, מי נדפק שלא באשמתו? האזרחים, אין מה לעשות - לא לירות זו לא אופציה. אני יודע שהתנגדות לחיזבאללה בלבנון היא מסוכנת לאזרחים, מה לעשות, לא בעיה שלנו, לא אחריות שלנו. הכוח הבינלאומי בלבנון - סתם בובות חסרי ערך, הנוכחות שלהם לא משנה כלום, מקסימום הם יגישו תלונה לאו"ם...איזה פחד, מר בנקי מון יש נו נו נו לנסראללה...
. החיזבאללה מאחורי הליטני - פיקציה, חיזבאללה נצא גם מדרום לו, רק שבאופן פחות גלוי, חוץ מזה הוא התחמש ברקטות רציוניות יותר, אז המרחק לא מהווה מכשול. צבא לבנון - חלק גדול ממנו שיעים, כלומר משת"פים של החיזבאללה, חוץ מזה הוא חלש ועלוב. חיזבאללה כבר שיקם את מערך הטילים, האמברגו הוא בדיחה ולא קיים לחלוטין, סוריה מחמשת את החיזבאללה כל הזמן. ההרס לא היתה מטרה, גם לא הפגיעה באזרחים, זו תוצאה של הלחימה ותנאיה וכללי המשחק של החיזבאללה.

פרתיק

New member
לי יש המלצה לחתימה מקורית ../images/Emo8.gif

" לעולם לא להקל ראש באף אחד " זן לא עקיצה חס וחלילה, אני ממש רציני. ואם נהיה יותר יצירתיים אז " עדיף לקנות חזיה ב 490 שח מאשר להחזיר את הציצי למקום כל 10 דקות "

THE WIZARD 55

New member
לא ידעתי שאתה בקטע של חזיות פרתיקו

ממתי כל הסיפור התחיל?.. עשית גם הגדלת חזה וכו?.. אל תתבייש, כולנו נתמוך בך. אוהבים אותך פרתיקו. כל אחד והסטיה שלו..זה יהיה שם השרשור שנפתח עבורך.. נבקש ממחמד שינעץ אותו.

2 מדינות לאום מובהקות נפרדות ל2 העמים

זה קודם כל מה שיוכל להוביל לדו קיום. מבחינת ערביי ישראל - הפנמה והשלמה (גם אם זה אומר ללא הסכמה - זה לגיטימי לא להסכים) שישראל היא מדינה ציונית ויהודית ומתכוונת להיות ככה תמיד על כל המשמעויות וההשלכות, לטוב ולרע. כלומר היא תגיב בחומרה כלפי כל גורם שינסה לשנות את הסטטוס קוו הזה. ישראל מצידה תדאג לכך שיהיה שיוויון זכויות פרט לערביי ישראל והדרך היחידה לגרום לשיוויון הזה לקרות הוא שיתוף פעולה מלא מצד הציבור הערבי מאחר ואם לא יהיה, לא משנה כמה כסף תשפוך ישראל על המגזר הערבי זה פשוט לא יועיל. דו קיום זה יחסים כלכליים ותרבותיים בין מדינת ישראל היהודית-ציונית לבין מדינת פלשתין הערבית-פלשתינית. דו קיום זו מעל הכל האפשרות של כל עם לחיות ולהתקיים במסגרת מדינית-ריבונית משלו. לכן מדינה פלשתינית ולצידה "מדינת כל אזרחיה" זה לא דו קיום, זו פלשתין אחת גדולה מהים לירדן. גם מדינת כל אזרחיה אחת גדולה בין הים לירדן זה לא דו קיום, זה גם הפיכת היהודים למיעוט ומתכון בטוח למלחמת אזרחים שבסופה, אחרי הרבה מאד הרוגים - נכון מאד, 2 מדינות ל2 העמים.

junior gong

New member
דו קיום......

דו קיום זה חיי ותן לחיות, דו קיום זו חיפה. אני אגיד לך את האמת, כשאתה אומר דו קיום אתה בטח מתכוון לדו קיום בין אזרחי ישראל לבין הפלסטינאים בשטחים, אז הדו קיום בסיטואציה הזו בעיני היא פשוט לתת להם מדינה שיחיו לידינו, אבל לא הייתי כל כך בעד לתת להם אפשרות להיכנס לשטחי ישראל, שילכו לעבוד במדינות ערב כמו ירדן או מצריים או סוריה, לא חסר לנו כאן שיקחו לנו מקומות עבודה, הרוסים דאגו לעשות את זה טוב מאוד ! ובקשר לדו קיום בין תושבים יהודים וערבים שנמצאים בתוך שטח ישראל, אז דו קיום מבחינתי זה שיתוף פעולה מלא בין שני העמים אל מול אוייב חיצוני, דו קיום זה כשיהודי מתייחס לערבי כאילו היה אחד משלהם, וערבי מתייחס ליהודי כנ"ל, אני זוכר שפעם זה היה ככה, פעם בחיפה היו נכנסים מלא פלסטינאים מהשטחים ומתקבצים בכיכר פריז בזמן שעוברים קבלני ביניין ואוספים אותם לעבודות שטח בישראל, מאז האינטיפדה הכל נחרב, וחבל.

DIGITAL MAN

New member
אחי סיפר לי לפני שמשפחתי עלו לארץ מתוניס

הם חיו בשלום עם הערבים, חיי מסחר וחברה, אחי היה יושב לאכול במסעדה של ערבי הוא רק היה מסתכל לו בעיניים הוא היה מבין שהוא יבוא לשלם במוצ"ש חיו חיים שלווים ללאכל פרובוקציה של אחד הצדדים, זה דו קיום

למעלה