סקר קטן ומהיר

סקר קטן ומהיר

1. איזה מקצוע אתם הכי שונאים ? 2. איזה מקצוע הכי אוהבים ? תשובות שלי 1. כל מקצוע שאי אפשר להפיק ממנו טכנאות משפטית שימושית - לכן, בראש ובראשונה יעמוד תורת המשפט (וכל הזבל הפילוסופי) 2. מקצוע אהוב - מתוך שנה א' עד כה - מקום ראשון - עונשין , מקום שני - חוזים.

Lady McBeth

New member
../images/Emo41.gifגמאני../images/Emo41.gif

1. תורת המשפט
. ללא ספק אפילו. 2. האמת שאני ממש מחבבת את מבוא למשפט עברי...אבל אולי זה בגלל שי ווזנר, המרצה הכי חמוד בפקולטה.

sacrament

New member
שי לביאאאאא../images/Emo99.gif

(אני יודעת שלא אליו התכוונתם, היה לי פרץ של התרגשות-עימכם הסליחה)

אני אשבור את מעגל השינאה לתורת המשפט

1. אני ממש ממש שונאת נזיקין. ככה זה כשלא לומדים כמו שצריך 2. מקצוע אהוב - חוקתי!!! נכון שזה נשמע מוזר, אבל אין מה לעשות.

BlackUnicorn

New member
למה שזה יישמע מוזר? הרבה אנשים

אוהבים חוקתי.. זה מקצוע נחמד שמדבר אל כולם בסופו של דבר, ואם יש מרצה טוב אז בכלל...

חוקתי = משפט מנהלי/ משפט ציבורי

סדר דין זה משהו אחר, או בקיצור סד"א (סדר דין אזרחי) , סד"פ (סדר דין פלילי).

sacrament

New member
אני מניחה שזה קשור למי המרצה

איכשהו יש זהות בין מרצים אהובים למקצועות אהובים... אבל נו טוב. מקצוע שנוא- משפט עברי. אבל רק בגלל המרצה, כשלמדתי למבחן דווקא די נהניתי (אולי כי קראתי רק 2 מאמרים). מקצוע אהוב- חוקתי, קניין, תאגידים.

Big Red

New member
כמובן, אבל לא רק!

מלבד המרצה, שמתי לב שהיחס שלי כלפי המקצוע משתנה בדיעבד אחרי קבלת הציונים. מפתיע, הא?
כך למשל, אף שלא גיליתי עניין מיוחד בדיני נזיקין בשנה א', החלטתי שזה הייעוד שלי אחרי שקיבלתי 95 בבחינה. הציון במשפט בינ"ל לעומת זאת (פלוס מינוס 10 נקודת, רמז: מינוס, ועוד אחרי ציון מטיב) גרם לי להבין שבתת מודע שנאתי את המקצוע הזה כבר מההתחלה, ופשוט סבלתי ממצב חמור של תודעה כוזבת במשך כל הסמסטר. נכון לעכשיו - מקצוע מועדף: תאגידים מקצוע שנוא: מנהלי כאמור, סיכוי טוב שזה ישתנה אחרי הבחינות :)

sacrament

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

המלכה נינה, בשבילך

BlackUnicorn

New member
לנצח היא תיזכר בעיניי

כנינה גימאאאאאאאאאאל זלצמן :) חולה על זה.

Atenolol

New member
לנצח היא תזכר גם בעיני

לנצח אזכור אותה גם אני, כי בגללה אזדקק לפיזיותרפיה ביד ימין

למעלה