סקר קטן ומוזר..

tttttttttt1

New member
סקר קטן ומוזר..

טוב אז ככה...חשבתי על משהו....ראיתי פה שלרוב האנשים אין חבר/ה...אז השאלה שלי היא: למה לדעתכם/ן אין לכם/ן חבר/ה? כלומר ---> אתם יכולים לכתוב דברים כמו "לא בא לי עכשיו"..אבל אם יש פה אנשים שיש להם סיבה אחרת אז שיכתבו.. סיבות כמו "אני לא יודע/ת מה הטעם שלי" סיבות כמו "אני נדלק/ת על אנשים בקלות וכל פעם הבטים שלי קופצים מאחד/ת לאחר/ת" סיבות כמו "אני מפחד/ת ממחוייבות".. וכו.... מעניין יהיה לשמוע מה אתם אומרים בנושא..אז יאללה- לשתף פעולה כמו תמיד
שבוע טוב..

The Shoe

New member
נושא כאוב

אני חושבת שאני מרחיקה אנשים מעליי, משהו בגשה שלי. אוף

tttttttttt1

New member
כן זה בהחלט נושא כאוב...אבל הכי טוב

לדבר על זה... לא טוב לשמור בבטן...

סיבת הסיבות../images/Emo103.gif

כי מאז שאני מכירה את עצמי אני אוהבת אנשים הרבה יותר גדולים ממני שלא בדיוק רואים בי בתור חברה
אחחח זה נהיה יותר גרוע מיום ליום אי מדברת איתו והכל..ידידים טובים..אבל לא נראה לי שעובר לו בראש בכלל לרצות אותי..הרי אני קטנה וקטינה

tttttttttt1

New member
קטנה וקטינה? מה את מדברת עם אנשים

שסיימו אוניברסיטה? גם אם הוא בכיתה יב' את לא כזאת קטינה לידו.. אני עד עכשיו דווקא לא חיפשתי בשכבות נמוכות יותר..אבל אחרי שהתחלתי לשים לב גילית שבשכבה שלי אין מי יודע מה - אבל בשכבה מתחתי............................................................... [באמת כבוד לכן-שביעיסטיות]

tttttttttt1

New member
אמממ אז אולי זאת קצת בעיה

אבל עדיין - אני מכיר אנשים שהם ביא'-יב' וישם להם חברים בצבא...לא כל כך הרבה..אבל יש כאלה... בכל מקרה - נקווה שיהיה בסדר
...

יש 2 גרסאות

ב"ה השיקרית-כי אני לא בשלה לחבר האמיתית-כי פשוט אין מצב שהוא יהיה מהמושב..ואם הוא יהיה מהמושב אז זה יהיה בלאגן <למרות שלא אכפת לי מבלאגנים,מימלא רב החיים שלי בנויים מבלאגנים,אבל.. לא נראה לי שאני כ"כ מעניינת בנים>

tttttttttt1

New member
טוב כמו שציפית יש פה מגוון תשובות

נכבד... [לצערנו זה ככה] any way...יודעת מה גיליתי אתמול - 2 בנות חמודות בשכבה של יא' [אחת אתן כבר מכירות - שהיא באמת נחמדה..אני מדבר איתה ורק מדיבור רואים שהיא בנאדם טוב] ועוד אחת..מה מסתבר - שמכללללל שכבתת יא' אני "מצאתי" לי את שתי בנות, שיש להן אח/ות בשכבה שלי...ומה עוד יותר - בשני המקרים - אני לא מדבר עם האח/ות..קיצר אתמול שגיליתי את זה- זה עשה לי דה זה וו' מטורף על המקרה הראשון שסיפרתי לכן כבר [אם שכחתי לציין אז יש לה אחות בשכבה שלי....] טוב נו...החיים לא משהו...לפחות אני מתחיל היום ב-9 וחצי
... יום טוב

חחחח וואי

איזה מזל יש לך אבל אל תתיחס לאחיות שאתה לא מדבר איתן.אתה בקשר עם אלה שבי''א ולא עם האחיות מי''ב.

דווקא עדיף לדעתי שאתה לא בקשר עם

האחים. במקרה שתהיו ביחד ותיפרדו - זה לא יפגע בחברים שבשכבה שלך.

נכון אין לי חבר... לבינתיים

אבל אני חושבת, שפשוט עדיין לא הכרתי את אותו אחד שבאמת צריך להיות החבר הראשון שלי.... ואם יהיה לי מזל כמו של אחותי שהחבר שלה היום, הוא אותו חבר מתקופת התיכון (הם ביחד 7 שנים). היה לי איזה משהו עם מישהו.... הוא בהתחלה הראה התלהבות, אבל עכשיו הוא יבש. אממממממ אז בינתיים... אני פנויה ,ואת האמת אין לי מושג איפה המזל שלי עם בנים, אבל בסה''כ אני לא בן אדם רע..... אני לא מזיקה לאף אחד.... אני רק מועילה. אז בנים.... אני פנויה...

tttttttttt1

New member
כן גם זה מוכר

בואנה נראה לי אני דגם מייצג של כל כולן פה..איזה מיקרו-קוסמוס...למה לעזעזאל הכל מוכר לי?!?!?!?! זה לא יכול להיות דבר טוב
.... [אוי באסה, יש לי מבחן באזרחות היום..ואם איך שאני יודע את החומר אני חושב שאני הולך לקבל את ה-60 הראשון שלי מזה [כמעט] 18 שנה
] יאללה...יום טוב

למעלה