סקר קטן ומוזר..

מסיבה מאוד פשוטה,

אף אחד לא מציע. יש לי בעיקר ידידים, לא כאלו שיש איתם משהו. להגיד את האמת? אני ממש רוצה חבר, אבל כרגע אין שום הזדמנות...

tttttttttt1

New member
אני לא בטוח שכל כך הבנתי את

הקטע של "אף אחד לא מציע"...אני לא הייתי מחכה למישהי תבוא אליי כי תחשבי על זה בהיגיון - כמו שאת יושבת ורוצה שהמישה המסויים יבוא אליך יכול להיות שגם הוא יושב וחושב אותו דבר ואז בחיים לא יצא מזה כלום...פשוט הכי טוב שתעשי את הצעד הראשון...אני יודע - זה קשה [אפילו יודע מאוד!]...אבל אם כל אחד ישב ויחכה לשני זה מממש לא ילך טוב... יום טוב

tttttttttt1

New member
קחי את הזמן..תחשבי..אף אחד

רודף אחריך [למרות שאולי היה נחמד בשבילך אם מישהו היה רודף אחריך? אולי היה יוצא משהו טוב מזה?
] יום מעולה =)

gorck

New member
זה שאלה קשה...

אני משאר שהדבר היחיד שכרגע חסר לי זה אומץ, כן אני מודה בזה... אני פשוט לא מצליח להגיד את זה.... לפני כמה שנים קפאתי, שנה שעברה קפאתי שניה לפני, והים אני לא קופא, פשוט המילים לא יכולות לצאת מהפה....

gorck

New member
ושכחתי עוד משהו....

בנות עשו מן החלטה כללית כזאת לגבי שאני ידיד וזהו...

tttttttttt1

New member
כן הסיםור קפיאה מוכר...

גם לי היה אותו דבר....אבל פשוט צריכים להודות בזה - זה לא מצב כל כך נוח!! במיוחד אם אתה רוצה להכיר מישהי שאתה לא מכיר [נגיד שכבה אחרת] אז איך פתאום באים ומתחילים שיחה? 10000 שנה אתה לא מדבר איתה ופתאום אתה נוחת עליה מאיפשהו...אז אי אפשר לדעת - יכול להיות שיצא מזה משהו ממש טוב, יכול להיות שיצא מזה משהו טוב [תמשיכו לדבר ואז תכיר אותה יותר טוב,שזה יכול להיות גם בסדר] או שפשוט תפסיקו לדבר..אבל אי אפשר לדעת מראש מה יקרה- כמובן שאם היה ניתן לדעת זה היה הרבה יותר קל
... אבל צריכים מתישהו להתגבר על הקטע הזה...תכלס כמה שזה לא נעים - בסוף אנחנו נדפקים.... יום טוב

gorck

New member
אתמול קרה משהו מוזר יותר...

נסעתי הביתה ובאתי להגיד למישהי שאני רוצה שנצא, ויצא לי התגעגעתי אלייך... רציתי להגיד שאני דלוק עליה ויצא לי שהמון זמן לא דיברנו....

000יובל000

New member
אווץ'

ניראה לי שזה בעיקר בגלל שאני בישנית. יש מישהו שאני רוצה אבל גם הוא ממש ממש ממש ממש ביישן, הוא בקושי מדבר (אבל שהוא מדבר הוא אומר דברים חכמים). בקיצור, בגלל שהוא בישן אז לא ניראה לי שהוא ממש מדבר איתי וגם אני לא.

dark dumb

New member
הממ...

כולם רוצים להיות ידידים שלי, יש לי הרבה ידידים בנים... יש לי אופי ידידותי יותר, ולדעתי לא הרבה חושבים על זה שאני גם יצור שבנוי לזוגיות... ככה נראה לי בכל מקרה...

למעלה