סקר קטן כיוון שלא ההי כזה מזמן...

סקר קטן כיוון שלא ההי כזה מזמן...

בקיץ:גופיה או חולצה? בחורף:גולף או צווארון עגול? בקיץ:כפכפים,סנדלים או נעליים? בחורף:מגפיים או נעליים? בקיץ:מכנס קצר,7/8 או ארוך? תמונות:צבעוניות,שחור-לבן או חום עתיק? תיקים:על הגב או תלוי במצב? משקאות חמים:קפה הפוך או שוקו? משקאות קלים:דיאט או רגיל? משקאות אלכוהולים: on the bitch או וודקה+רד-בול? רשת פלאפון:אורנג,סלקום,פלאפון או אמיגו? צבע חדר: לבן משעמם או צבעוני ומעניין? טלויזיה:כבלים או לווין? שעונים:צמוד ליד או רק בארנק? גו'יינטים: בשבילי או לא לטעמי? ושאלה אחרונה: שחור או ורוד?

letgo

New member
אממממ לדעתי....

בקיץ גופיה, בחורף גולף, בקיץ, סנדלים נעלים כפכפים, תלוי לאן, בחורף, גם- תלוי לאן, בדרך כלל נעלים, בקיף לים, לטיול, מכנס קצר, לקניון לקניות, וסתם ללכת לאנשהו- מכנס ארוך, תמונות- צבעוניות ושחור לבן, תיקים- תלוי על הצד, משקאות חמים- שוקו עם קצפת מעל, משקאות קלים: רגיל, משקאות אלכוהולים- רד בול, רשת פלאפון- סלקום, צבע חדר- צבעוני- ברור שצבעוני, טלויזיה כבלים, שעונים צמוד ליד, וכל כךךךךךךך ברור שורוד!!!!!

Saucy Girl

New member
תשובות

בקיץ: מה שבא לי בחורף:אני אוהבת גולף, כי אני שונאת צעיפים,אבל אומרים שלא מתאים לי. בקיץ: כפכפים,לא מצאתי סנדלים יפים ונעליים, איף, מסריח! בחורף: אם יורד גשם אז מגפיים, אם לא נעליים. בקיץ: 3/4. בעצם זה מכנס ארוך שאני מקפלת אותו. תמונות צבעוניות, כמובן. רק על הגב. קפה, אני לא רוצה להתמכר לזה כמו ההורים שלי, אז התמכרתי לשוקו. דיאט יותר טעים לי. שום משקה עם אלכוהול. אין לי פלאפון. חדר ורוד משעמם. לווין. צמוד ליד. ג'ויינטים? מה זו המילה הזו? אתם יודעים מה? אל תענו לי... שחור או ורוד?:לא ולא. שחור זה דיכאון וורוד זה יפה, אבל זה צבע שנמאס ממנו מהר מאוד.

Kristina©

New member
אני

בקיץ:גופיה או חולצה? גופיה בחורף:גולף או צווארון עגול? צוורון עגול בקיץ:כפכפים,סנדלים או נעליים? סנדלים וכפכפים בחורף:מגפיים או נעליים? מגפיים בקיץ:מכנס קצר,7/8 או ארוך? מכנס ארוך תמונות:צבעוניות,שחור-לבן או חום עתיק? צבעיוניות תיקים:על הגב או תלוי במצב? תלוי במצב משקאות חמים:קפה הפוך או שוקו? קפה שחור משקאות קלים:דיאט או רגיל? קולה ותפוזים משקאות אלכוהולים: on the bitch או וודקה+רד-בול? on the bitch *** רשת פלאפון:אורנג,סלקום,פלאפון או אמיגו? אורנג' צבע חדר: לבן משעמם או צבעוני ומעניין? לבן משעמם! טלויזיה:כבלים או לווין? לווין שעונים:צמוד ליד או רק בארנק? צמוד ליד גו'יינטים: בשבילי או לא לטעמי? בשבילי! ושאלה אחרונה: שחור או ורוד? ורוד

תשובות שלי

לסקר של עצמי בקיץ:גופיה או חולצה?גופיה בחורף:גולף או צווארון עגול?גולף בקיץ:כפכפים,סנדלים או נעליים?כפכפים בחורף:מגפיים או נעליים?נעלים בקיץ:מכנס קצר,7/8 או ארוך?ארוך תמונות:צבעוניות,שחור-לבן או חום עתיק?חום עתיק וצבעוני תיקים:על הגב או תלוי במצב?על הגב משקאות חמים:קפה הפוך או שוקו?קפה הפוך משקאות קלים:דיאט או רגיל?רגיל משקאות אלכוהולים: on the bitch או וודקה+רד-בול?Sex on the bitch רשת פלאפון:אורנג,סלקום,פלאפון או אמיגו?אורנג' צבע חדר: לבן משעמם או צבעוני ומעניין?צבעוני טלויזיה:כבלים או לווין?כבלים שעונים:צמוד ליד או רק בארנק?צמוד ליד וגם בארנק גו'יינטים: בשבילי או לא לטעמי?בשבילי ושאלה אחרונה: שחור או ורוד?ורוד

Adi15

New member
גמני../images/Emo70.gif

בקיץ:גופיה או חולצה? גופיה
בחורף:גולף או צווארון עגול? גולף בקיץ:כפכפים,סנדלים או נעליים? כפכפים
בחורף:מגפיים או נעליים? נעליים בקיץ:מכנס קצר,7/8 או ארוך? ארוך תמונות:צבעוניות,שחור-לבן או חום עתיק? אין לי שמץ.... תיקים:על הגב או תלוי במצב? על הגב משקאות חמים:קפה הפוך או שוקו? שוקו משקאות קלים:דיאט או רגיל? דיאט משקאות אלכוהולים: on the bitch או וודקה+רד-בול? אף אחד מהם... בריזר שולט
רשת פלאפון:אורנג,סלקום,פלאפון או אמיגו? אורנג'דה... צבע חדר: לבן משעמם או צבעוני ומעניין? כרגע- לבן ומשעמם, בקרוב- צבעוני ומענין
טלויזיה:כבלים או לווין?לווין שעונים:צמוד ליד או רק בארנק? אף אחד מהם... אבל מי שומר שעונים בארנק
גו'יינטים: בשבילי או לא לטעמי? גועל נפש
ושאלה אחרונה: שחור או ורוד? ורוד

חחחחחחח...

זה לא העיניין שבאמת השעון בארנק.. זה פשוט שעון בכל מקום אחר...

../images/Emo41.gifתשובות שלייייייייי../images/Emo41.gif

בקיץ:גופיה או חולצה? 99% חולצה!
בחורף:גולף או צווארון עגול? גם וגם
בקיץ:כפכפים,סנדלים או נעליים? נעליים שולטטטטטטטטטט
בחורף:מגפיים או נעליים? ראה תשובה למעלה...
בקיץ:מכנס קצר,7/8 או ארוך? הכל חוץ מ7/8
תמונות:צבעוניות,שחור-לבן או חום עתיק? צבעוניות
תיקים:על הגב או תלוי במצב? תלוי במצב
משקאות חמים:קפה הפוך או שוקו? לא שותה קפה
משקאות קלים:דיאט או רגיל? רגיל
משקאות אלכוהולים: on the bitch או וודקה+רד-בול? סמירנוף אייס
רשת פלאפון:אורנג,סלקום,פלאפון או אמיגו? אוראנג'
צבע חדר: לבן משעמם או צבעוני ומעניין? לבן משעמם
טלויזיה:כבלים או לווין? כבלים דיגי
שעונים:צמוד ליד או רק בארנק? ביד כמובן
גו'יינטים: בשבילי או לא לטעמי? רק אם יש חומר ממש טוב
ושאלה אחרונה: שחור או ורוד? שחור

NItzan b

New member
תשובות!!!

בקיץ:גופיה או חולצה? חולצה בחורף:גולף או צווארון עגול?גולף בקיץ:כפכפים,סנדלים או נעליים?נעליים בחורף:מגפיים או נעליים?נעליים בקיץ:מכנס קצר,7/8 או ארוך?ארוך תמונות:צבעוניות,שחור-לבן או חום עתיק?שחור לבן תיקים:על הגב או תלוי במצב?תלוי במצב משקאות חמים:קפה הפוך או שוקו?קפה הפוך משקאות קלים:דיאט או רגיל?רגיל משקאות אלכוהולים: on the bitch או וודקה+רד-בול?אסור לי לשתות
רשת פלאפון:אורנג,סלקום,פלאפון או אמיגו?פלאפון צבע חדר: לבן משעמם או צבעוני ומעניין?צבעוני טלויזיה:כבלים או לווין?לווין שעונים:צמוד ליד או רק בארנק?על היד גו'יינטים: בשבילי או לא לטעמי?לא ושאלה אחרונה: שחור או ורוד?שחור

Lola Bany

New member
תשובות שלי:

בקיץ: גופייה בחורף:גולף בקיץ:כפכפים בחורף:מגפיים בקיץ:8\7 תמונות: צבעוני תיקים:תלוי במצב משקאות חמים:שוקו משקאות אלכוהולים:וודקה+רד-בול רשת פלאפון: סלקום צבע חדר: בצעוני ומעניין (או במקרה שלי סגול עננים) טלויזיה: כבלים שעונים:בפלאפון ג'וינטים:לא לטעמי שחור

O Boy

New member
תשובות לסקר כיוון שלא היה כזה מזמן:

בקיץ:גופיה או חולצה? חולצה, פה ושם גם גופיה בחורף:גולף או צווארון עגול? צווארון עגול בקיץ:כפכפים,סנדלים או נעליים? נעליים בחורף:מגפיים או נעליים? נעליים בקיץ:מכנס קצר,7/8 או ארוך? ארוך, ג'ינס בדר"כ תמונות:צבעוניות,שחור-לבן או חום עתיק? שחור-לבן תיקים:על הגב או תלוי במצב? תלוי במצב.. משקאות חמים:קפה הפוך או שוקו? שיהיה שוקו משקאות קלים:דיאט או רגיל? רגיל, בטח שרגיל משקאות אלכוהולים: on the bitch או וודקה+רד-בול? וודקה רשת פלאפון:אורנג,סלקום,פלאפון או אמיגו? פלאפון צבע חדר: לבן משעמם או צבעוני ומעניין? צבעוני ומעניין (לא בהגזמה) טלויזיה:כבלים או לווין? דיגיטלי שעונים:צמוד ליד או רק בארנק? לא זה ולא זה, לא הולך עם שעונים גו'יינטים: בשבילי או לא לטעמי? רק בשבילי, לכו לחפש במקום אחר D-: ושאלה אחרונה: שחור או ורוד? שחור

וואו כמה זמנ לא הייתי פהה...

אני מתה על סקרימ כאלההה
גופייה או חולצה - גופייה גולפ או צווארונ עגול - גולפ כפכפימ סנדלימ או נעליימ - כפכפימ מגפיימ או נעליימ - נעליימ מכנס קצר 8\7 או ארוכ - 4\3 תמונות צבעוניות, שחור לבנ או חומ עתיק - צבעוניות תיקימ - על הגב קפה הפוכ או שוקו - שוקו
דיאט או רגיל - רגיל
אונ דה ביצ' או וודקה+רדבול - אונ דה ביצ' פלאפונ אורנג' סלקומ אמיגו - פלאפונ
לבנ משעממ או צבעוני מעניינ - צבעונייייי מעניינננ
כבלימ או לווינ - לווינ .. שעונ צמוד ליד או בארנק - צמוד ליד. ג'וינטימ בשבילי או לא לטעמי - תלוי במקומ ובמצב רוח. שחור או וורוד - שחור וורוד ..

tde

New member
רעיון טוב. אני אוהבת סקרים!

בקיץ גופיה בחורף גולף בקיץ סנדלי אצבע/חרוז בחורף מגפיים בקיץ בישראלי צריך מה שיותר מינימליסטי... מכנס קצר (למרות שזה לא יפה לדעתי) תמונות שחור לבן תיקים - תלוי איזה תיק ולאיזו מטרה משקאות חמים - בטח ששוקו משקאול קלים - רגיל אלכוהול - לא נוגעת רשת סלולרית - אמיגו??? עוד לא נתקלתי במישהו עם אמיגו
. פלאפון צבע חדר - לבן משעמם אם לומר את האמת..... אני אוהבת לבן טלויזיה - אוף, לא יוצא לי לראות בכלל
שעונים - צמוד ליד ג'ויינטים - לא לטעמי צבע - ורוד (באופן כללי, כי זה צבע שמח ומאושר)

sboarder

New member
פתאום שמתי לב......

מה זא אומרת לא נוגעת???#$%#% אלכוהול.!!!! god damn ... בת כמה אמרת שאת?????

tde

New member
אני נוגעת המון, אני ברמנית פה ושם

אבל אני לא שותה, ל מכניס לגופי את הזוהמה הזאת, מה גם שאני בכלל לא אוהבת ומשתכרת אפילו מחצי כוס יין לבן

tde

New member
ואני בת 21 ../images/Emo6.gif מזל טוב לי לעוד כמה

ימים.

*תופים...*

שלי :p בקיץ:גופיה או חולצה? חולצה בחורף:גולף או צווארון עגול? צווארון עגול בקיץ:כפכפים,סנדלים או נעליים? נעליים בחורף:מגפיים או נעליים? מגפיים בקיץ:מכנס קצר,7/8 או ארוך? בעיקר קצר וארוך... לא מת על 7/8 תמונות:צבעוניות,שחור-לבן או חום עתיק? שחור לבן תיקים:על הגב או תלוי במצב? תלוי במצב משקאות חמים:קפה הפוך או שוקו? קפה הפוך- ההתמכרות הראשית שלי
משקאות קלים:דיאט או רגיל? דיאט (רגיל זה סתם מגעיל...) משקאות אלכוהולים: on the bitch או וודקה+רד-בול? בעיקרון וודקה על כל צורותיה, אבל כשמתחשק קוקטייל בקיץ- סקס, קוסמופוליטן ומוחיטו עם הרבה לימון. רשת פלאפון:אורנג,סלקום,פלאפון או אמיגו? סלקום צבע חדר: לבן משעמם או צבעוני ומעניין? צבעוני טלויזיה:כבלים או לווין? כבלים שעונים:צמוד ליד או רק בארנק? צמוד ליד גו'יינטים: בשבילי או לא לטעמי? לעיתים רחוקות... ושאלה אחרונה: שחור או ורוד? שחור

סקרררררר אני אוהבת!!!

בקיץ:גופיה או חולצה? גופיות שולטות! בעיקר של TNT בחורף:גולף או צווארון עגול? צווארון עגול, גולף מחניק אותי בקיץ:כפכפים,סנדלים או נעליים?, כפכפים כמובן! הכי נוח בחורף:מגפיים או נעליים?, נעלי ספורט בקיץ:מכנס קצר,7/8 או ארוך? הכול תמונות:צבעוניות,שחור-לבן או חום עתיק? צבעוניות! בעיקר הרבה ורוד! תיקים:על הגב או תלוי במצב? הכול משקאות חמים:קפה הפוך או שוקו? שוקו וקולה!!! משקאות קלים:דיאט או רגיל? הכול הולך משקאות אלכוהולים: on the bitch או וודקה+רד-בול? לא שותה
רשת פלאפון:אורנג,סלקום,פלאפון או אמיגו? סלקום
צבע חדר: לבן משעמם או צבעוני ומעניין? ורוד שולט טלויזיה:כבלים או לווין? לווין!
שעונים:צמוד ליד או רק בארנק? בפלאפון יש שעון
גו'יינטים: בשבילי או לא לטעמי? לא לטעמי! גם לא נרגילה! ושאלה אחרונה: שחור או ורוד? ורוווווווווווווווווווווווווווווווד

למעלה