סקר קטן כיוון שלא ההי כזה מזמן...

בלגאנים

New member
אני אני אני אני

בקיץ: חולצה
בחורף: גולף וקארדיגן
בקיץ: סנדלים
בחורף: מגפיים
בקיץ: מכנס ארוך
תמונות: צבעוניות
תיק: רצועה אלכסונית
משקאות חמים: חלב חם בטעמים, שומדבר ממה שהזכרתם
משקאות אלכוהוליים: וודקה יחד עם רד בול
טלויזיה: כבלים
שעונים: רק כשיוצאים החוצה אז לשים על היד
פלאפון: של חברת פלאפון
צבע חדר: לבן אבל עם הרבה פוסטרים
ג'וינטים: אולי, עוד לא החלטתי
שחור או ורוד: שחור

FrooTeLa

New member
לדעתי!

בקיץ:גופיה או חולצה?
גופייה.. פושוווווו
בחורף:גולף או צווארון עגול?
גולף לבןןן
בקיץ:כפכפים,סנדלים או נעליים?
כולם. תלוי לאן הולכים. בחורף:מגפיים או נעליים?
נעליים לבצפר מגליים עד הברך שחורות ליציאה. בקיץ:מכנס קצר,7/8 או ארוך?
תלוי לאן ומי ומה..
תמונות:צבעוניות,שחור-לבן או חום עתיק?
ציבעוניות תיקים:על הגב או תלוי במצב?
תלוי במצב? משקאות חמים:קפה הפוך או שוקו?
שוקו!!!!!!!! |שליטה| משקאות קלים:דיאט או רגיל?
דיאט.. מה לעשות משקאות אלכוהולים: on the bitch או וודקה+רד-בול?
און דה ביץ' רשת פלאפון:אורנג,סלקום,פלאפון או אמיגו?
אמממ.. לי יש פלאפון. צבע חדר: לבן משעמם או צבעוני ומעניין?
ציבעוני ומעניין. דעע טלויזיה:כבלים או לווין?
לןוין שעונים:צמוד ליד או רק בארנק?
בפלאפון גו'יינטים: בשבילי או לא לטעמי?
למה לא ושאלה אחרונה: שחור או ורוד?
שחור

שלללליייי....

בקיץ:גופיה או חולצה?גופיה בחורף:גולף או צווארון עגול?גוללללףףף...הכי יפה :) בקיץ:כפכפים,סנדלים או נעליים?כפכפים.... בחורף:מגפיים או נעליים?מגפיים בקיץ:מכנס קצר,7/8 או ארוך?ארוך תמונות:צבעוניות,שחור-לבן או חום עתיק?שחור לבן תיקים:על הגב או תלוי במצב?תלוי במצב משקאות חמים:קפה הפוך או שוקו?קפה הפוך :) משקאות קלים:דיאט או רגיל?רגיייילללל משקאות אלכוהולים: on the bitch או וודקה+רד-בול?וודקה ורד בול זה טוב...תוסיפו לזה jkוזה ידפוק לכם תראש בכלל רשת פלאפון:אורנג,סלקום,פלאפון או אמיגו?אורנג' צבע חדר: לבן משעמם או צבעוני ומעניין?צבעוני ומעניין טלויזיה:כבלים או לווין?כבליםםם שעונים:צמוד ליד או רק בארנק?בארנק :) גו'יינטים: בשבילי או לא לטעמי?בעעעעע ושאלה אחרונה: שחור או ורוד?עדיף שחור....חחחח

KaTTyA

New member
מה שאני חושבת...

בקיץ:גופיה או חולצה? גם וגם. בחורף:גולף או צווארון עגול? צווארון עגול בקיץ:כפכפים,סנדלים או נעליים? סנדלים. בחורף:מגפיים או נעליים? בגשם- נעליים. סתם כך לצאת לאן שהו: נעליים. בקיץ:מכנס קצר,7/8 או ארוך? ארוך. תמונות:צבעוניות,שחור-לבן או חום עתיק? צבעוניות ושחור לבן. תיקים:על הגב או תלוי במצב? על הגב. משקאות חמים:קפה הפוך או שוקו? שוקו. משקאות קלים:דיאט או רגיל? רגיל. משקאות אלכוהולים: on the bitch או וודקה+רד-בול? וודקה. חחחחחח רשת פלאפון:אורנג,סלקום,פלאפון או אמיגו? אורנג' צבע חדר: לבן משעמם או צבעוני ומעניין? לבן משעמם. יותר נעים לעיניים. טלויזיה:כבלים או לווין? לווין. שעונים:צמוד ליד או רק בארנק? צמוד ליד. יותר נוח מבכל מקום אחר. גו'יינטים: בשבילי או לא לטעמי? מה זה בכלל? ושאלה אחרונה: שחור או ורוד? ורוד עדיף על שחור, אבל חלאס!!! כמה אפשר ורוד?

cutey

New member
שלי..

בקיץ: גופיה! בחורף:שניהם חמודים. בקיץ:כפכפים סנדלם ונעלים.. בחורף:תלוי עם מה לובשים את זה,כעיקרון שניהם. בקיץ:שניהם יפים. תמונות:צבעוניות. תיקים:תיק צד. משקאות חמים:תלוי במצב רוח. משקאות קלים:רגיל! משקאות אלכוהולים:אממ..יש יותר טובים! רד בול גם טוב. פלאפון:אורנג' שולט! צבע חדר:צבעונייי טלויזיה:לווין. שעונים:צמוד ליד. ג'ויינטים:לא לטעמי. שחור או ורוד: שאלה קשה..סתם,שניהם! תלוי על מה,על מי,מתי,לאיפה(כמו כמעט כל השאלות כן..)

כנסו לתשובות..

בקיץ אני מעדיף גופיה בחורף: גם גולף גם צווארון בקיץ: נעליים.....אני פשוט התרגלתי בחורף: כנ"ל בקיץ: מכנס קצר או ג'ינס תמונות: צבעוניות תיקים: רק אם אין ברירה...על הגב משקאות חמים: נס קפה עם אייריש קרים(תודה לשחרחר מתוק על ההמלצה) משקאות קלים: גם רגיל גם דיאט......אני לא מרגיש בהבדל אלכוהולים: וודקה+רד בול רשת פלאפונים: סלקום צבע חדר: לבן ומשעמם....אבל יש פוסטרים אז....... טלויזיה:כבלים שעונים: על היד ג'וינטים: לא מעשן שחור או ורוד: לא יודע

sboarder

New member
הופ הופ ....

בקיץ:בלי חולצה בחורף:צווארון עגול בקיץ:כפכפים בחורף: נעליים בקיץ:מכנס גלישה תמונות:צבעוניות תיקים:אין לי תיק משקאות חמים:קפה הפוך או שוקו? משקאות קלים: רגיל? משקאות אלכוהולים: on the bitch רשת פלאפון: זה משנה למישהו?? צבע חדר: לבן משעמם (יותר נכן לבן קרם \ שמנת) טלויזיה:העיקר ערוץ הספוט ופורנו.... שעונים:מה איכפת לי מה השעה? גו'יינטים: בשבילי ושאלה אחרונה: ורוד (זה בא גם בתכלת?) כל התשובות נכתבו כשאני תחת השפעת השאלה הלפני אחרונה אז אני מקווה שזה לא שאלון מחייב

גם אני גם אני ...../images/Emo98.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo12.gif

בקיץ:גופיה או חולצה? גופייה בחורף:גולף או צווארון עגול? גולף..עדיף גם את האוטו
בקיץ:כפכפים,סנדלים או נעליים? כפכפים בחורף:מגפיים או נעליים? נעליים בקיץ:מכנס קצר,7/8 או ארוך? גם גם גם תמונות:צבעוניות,שחור-לבן או חום עתיק? גם יפה גם יפה גם יפה תיקים:על הגב או תלוי במצב? כל מיני :) משקאות חמים:קפה הפוך או שוקו? שוקו שולט..!! משקאות קלים:דיאט או רגיל? רגיל משקאות אלכוהולים: on the bitch או וודקה+רד-בול? (לא שותה)..!! רשת פלאפון:אורנג,סלקום,פלאפון או אמיגו? אורנ'ג צבע חדר: לבן משעמם או צבעוני ומעניין? צבעוני..(במיוחד כתום).. טלויזיה:כבלים או לווין? כבלים שעונים:צמוד ליד או רק בארנק? צמוד ליד(תלוי לאן הולכים).. גו'יינטים: בשבילי או לא לטעמי? נא נא נא ושאלה אחרונה: שחור או ורוד? ורוד..

LiA n

New member
שללללללללייייייייי.....

בקיף: גופייה... בחורף: גולף בקיף: כפכפים בחורף: מגפיים או נעלי ספורט בקיף: מכנס ארוך תמונות: צבעוני... תיקים: תלוי לאן... משקאות חמים: שוקו שולטטטטטט משקאות קלים:רגיל אלכוהוליים: וודקה רד-בול פלאפון: אורנג' צבע חדר: צבעוני ומעניין.... טלויזיה: כבלים שעונים: בפלא שבתיק... ג'ויינטים: ננסה בעתיד... שחור או ורוד: ברורררר שוורוד!!!!!!!

מאיה1983

New member
היי חזרתי.....

קצת חולה אבל אענה בכל זאת.... בקיץ:גופיה או חולצה? ג-ו-פ-י-ה בחורף:גולף או צווארון עגול? צווארון משולש. וי. בקיץ:כפכפים,סנדלים או נעליים? כפכפים וסנדלים.. העיקר שיהיה פתוח בחורף:מגפיים או נעליים? ליציאה מגפיים ליום יום נעליים. בקיץ:מכנס קצר,7/8 או ארוך? גם וגם וגם. איך אני בשבילכם?! תמונות:צבעוניות,שחור-לבן או חום עתיק? על הקיר שלי יש פוסטרים של ג'יי לו ממעריב לנוער- צבעוניות, שחור לבן וחומות....משכורת צבאית לא מספיקה לתמונות! אה ויש גם קצת של ג'סטין ובריטני... שהחברים יצחקו אז מה! תיקים:על הגב או תלוי במצב? על הגב של ג'נספורט. ורוד עדיף. תודה. משקאות חמים:קפה הפוך או שוקו? תה. אז מה אני קצת סתבא אז מה... משקאות קלים:דיאט או רגיל? דיאט משקאות אלכוהולים: on the bitch או וודקה+רד-בול? וודקה רד בול. עדיף און דה האוס.. רשת פלאפון:אורנג,סלקום,פלאפון או אמיגו? אורנג' ולאחרונה גם יש לי ESC של פלאפון... צבע חדר: לבן משעמם או צבעוני ומעניין? ורוד טלויזיה:כבלים או לווין? לווין שעונים:צמוד ליד או רק בארנק? על היד גו'יינטים: בשבילי או לא לטעמי? לא לא לא!! ושאלה אחרונה: שחור או ורוד? ורוד!!!

../images/Emo65.gifשליייייייי!!!!! ../images/Emo65.gif

חחחחחחח אמנם באיחור - אבל בכל זאת הנה
: בקיץ:גופיה או חולצה? אממממ.........בעיקרון גם וגם....עדיף גופיה
בחורף:גולף או צווארון עגול? גולף גולף גולף !!!! הכי יפההה
בקיץ:כפכפים,סנדלים או נעליים? כפכפים או סנדלים....והכי טוף כפכפים
בחורף:מגפיים או נעליים? מגפיים כמובן!!! ולקפץ בשלוליות
בקיץ:מכנס קצר,7/8 או ארוך? 7/8 או ארוך....לא אוהבת קצר...
תמונות:צבעוניות,שחור-לבן או חום עתיק? צבעוניות או שחור לבן תיקים:על הגב או תלוי במצב? תלוי במצב אני מאמינה
משקאות חמים:קפה הפוך או שוקו? שוקו.......
משקאות קלים:דיאט או רגיל? מיםםם משקאות אלכוהולים: on the bitch או וודקה+רד-בול? לא שותה..... רשת פלאפון:אורנג,סלקום,פלאפון או אמיגו? יש לי סלקום אבל גם אורנג' נחמדים........והכי יפה וודפון!!! יש להם את הפרסומות בהכי שולטות חחח
צבע חדר: לבן משעמם או צבעוני ומעניין? בקרוב אני אצטרך להחליט.....אז לא יודעת עדיין טלויזיה:כבלים או לווין? בהתלבטות.... שעונים:צמוד ליד או רק בארנק? צמוד ליד גו'יינטים: בשבילי או לא לטעמי? לא לטעמי בכלל
ושאלה אחרונה: שחור או ורוד? ורוד אופטימי

ayelet 1

New member
אני אומרת....

בקיץ:גופיה או חולצה- לרוב גופיה, לפעמים חולצה בחורף: גולף או צווארון: לרוב גולף... אבל עדיף לשלב ... בקיץ: כפכפים, סנדלים או נעלים? בשום אופן לא נעליים, סנדלים או כפכפים.. לא משנה. בחורף:מגפיים או נעליים- מגפיים בקיץ: מכנס קצר ,7/8, או ארוך- לרוב 7/8 אבל גם ארוך לפעמים תמונות:צבעוני תיקים: תלוי במצב משקאות: שוקו משקאות קלים:רגיל!!! משקאות: לא שותה.. בדרך כלל.. רשת: אורנג צבע חדר: לבן... שוקלת להחליף טלוויזיה: כבלים שעונים: צמוד ליד... תמיד!! לא יכולה בלי! גויינטים: לא לטעמי ורוד!!

../images/Emo26.gif

בקיץ:גופיה או חולצה? גופיה בחורף:גולף או צווארון עגול? גולף בקיץ:כפכפים,סנדלים או נעליים? כפכפים (או נעלי ספורט) בחורף:מגפיים או נעליים? נעלי ספורט או נעל יותר אלגנטית בקיץ:מכנס קצר,7/8 או ארוך? ארוך או קצר (לעיתים קצת יותר רחוקות) תמונות:צבעוניות,שחור-לבן או חום עתיק? תלוי בתמונה. מאוד קשה להחליט. תיקים:על הגב או תלוי במצב? תלוי במצב משקאות חמים:קפה הפוך או שוקו? שוקו. משקאות קלים:דיאט או רגיל? דיאט, זה פשוט יותר טעים משקאות אלכוהולים: on the bitch או וודקה+רד-בול? הממ הכל מהכל אבל לא בבת אחת
רשת פלאפון:אורנג,סלקום,פלאפון או אמיגו? פלאפון צבע חדר: לבן משעמם או צבעוני ומעניין? לבן משעמם וטוב שכך (שאר האביזרים בחדר נותנים צבע) טלויזיה:כבלים או לווין? לווין שעונים:צמוד ליד או רק בארנק? צמוד ליד גו'יינטים: בשבילי או לא לטעמי? לא לטעמי ושאלה אחרונה: שחור או ורוד? שחור

אנהלה

New member
בלהבלהבלהבלהבלה בקיץ:גופיה או חולצה? בטח שגופיה (כשאומרים לי במקום כלשהו שחובה ללבוש חולצה אני לא יודעת מה לעשות!) בחורף:גולף או צווארון עגול? ממש לפי החשק... בקיץ:כפכפים,סנדלים או נעליים? כפכפים!!!!!!!! בחורף:מגפיים או נעליים? נעליים בקיץ:מכנס קצר,7/8 או ארוך? 7/8 אבל שוב, תלוי לפי החום והחשק תמונות:צבעוניות,שחור-לבן או חום עתיק? צבעוניות! תיקים:על הגב או תלוי במצב? בעיקרון תיק גב שלוט אבל אני מתה על התיק צד שלי... משקאות חמים:קפה הפוך או שוקו? הפוך משקאות קלים:דיאט או רגיל? רגיייל משקאות אלכוהולים: on the bitch או וודקה+רד-בול? on the bitch רשת פלאפון:אורנג,סלקום,פלאפון או אמיגו? אורנג' צבע חדר: לבן משעמם או צבעוני ומעניין? צבעוני (אפרסק) טלויזיה:כבלים או לווין? לא יודעת שעונים:צמוד ליד או רק בארנק? בפלאפון גו'יינטים: בשבילי או לא לטעמי? לא לטעמי ושאלה אחרונה: שחור או ורוד? ווורררווודדד!

../images/Emo45.gif התשובות

בקיץ:גופיה או חולצה? שתיהן בחורף:גולף או צווארון עגול? גולף בקיץ:כפכפים,סנדלים או נעליים? תלוי לאן בחורף:מגפיים או נעליים? מגפיים בקיץ:מכנס קצר,7/8 או ארוך? ארוך תמונות:צבעוניות,שחור-לבן או חום עתיק? חום עתיק תיקים:על הגב או תלוי במצב? תלוי במצב משקאות חמים:קפה הפוך או שוקו? אקספרסו משקאות קלים:דיאט או רגיל? רגיל משקאות אלכוהולים: on the bitch או וודקה+רד-בול? בירה רשת פלאפון:אורנג,סלקום,פלאפון או אמיגו? אורנג' צבע חדר: לבן משעמם או צבעוני ומעניין? לבן טלויזיה:כבלים או לווין? יס!!!!! שעונים:צמוד ליד או רק בארנק? על הפלפון גו'יינטים: בשבילי או לא לטעמי? מה זה???? ושאלה אחרונה: שחור או ורוד? שחור

i l0ve u

New member
אממממ...

קיץ:גופיה או חולצה? גופיה בחורף:גולף או צווארון עגול?גולף בקיץ:כפכפים,סנדלים או נעליים?כפכפים בחורף:מגפיים או נעליים?אממ לגוון אפשר נעליים וגם מגפיים בקיץ:מכנס קצר,7/8 או ארוך? קצר ו-3/4 תמונות:צבעוניות,שחור-לבן או חום עתיק?אממ זה יפה שצלמים מקצועיים עושים חום עתיק אבל אני לא דוגמנית או צלמת ומעדיפה את התמונות שלי צבעוניות... תיקים:על הגב או תלוי במצב?חחח אממ התיקי גב JANSPORT חוזרים וב-ג-ד-ו-ל ,כאילו תשכחו מכל השאר זה מה שהולך עכשיו... משקאות חמים:קפה הפוך או שוקו? שוקו <יאמייי למרות שאני מעדיפה שוקו קר..!!!> משקאות קלים:דיאט או רגיל?בהתחשב במצב -דיאט משקאות אלכוהולים: on the bitch או וודקה+רד-בול? אין לי מושג רשת פלאפון:אורנג,סלקום,פלאפון או אמיגו? לי יש סלקות ואני לא הכי בקטע של פלאפונים זה לא מה שהכי מעניין אותי בחיים.. צבע חדר: לבן משעמם או צבעוני ומעניין?צבעוני ומעניין טלויזיה:כבלים או לווין? מממ לי יש לווין ואל תשאלו איך אני מתמודדת בלי גיא פינס,משחק החיים ,יצפאן... אבל אני שורדת YES זה בהחלט אחלה! שעונים:צמוד ליד או רק בארנק?אם הוא יפה אז צמוד ליד אם לא -רק בארנק! <היום כולם עם שעון בפלאפון כבר...> גו'יינטים: בשבילי או לא לטעמי?לא מנוסה חחח ושאלה אחרונה: שחור או ורוד?גם וגם

למעלה