ואם לא אומרים מה רוצים, קשה מאד לנחש. לכל זוג, גם לכזה שחי המון שנים ביחד, ואולי דוקא לכזה, ישנם מעצורים. ובגלל זה יש לנו את הפנטזיות......... בהם אנחנו יכולים לעשות הכל בלי מילים........
ז"א..אם בכלל הייתם יודעים לקרוא מחשבות..אז זה היה מעולה..הייתם יודעים להעיז יותר כשצריך..וגם לא להעיז כשלא צריך.. אבל אתם לא קוסמים ולא מכשפים..): ובגלל זה חשובה התקשורת..פשוט לשאול ולדבר על זה.. ואז יודעים בדיוק מה לעשות..איך לעשות..ומתי לעשות..חח..(;
אתה צריך למצוא את האופוריה המתאימה... כשכוכב נוגה פונה לכיוון מסויים..הירח מלא..השמיים נוצצים... הריח באוויר מתענג על תשוקה קיומית.. ואז...פשוט אז...(; נראה לי שזו היתה הנוסחה של ההורים.. אבל אם אתה רוצה להיות בטוח.. אז אולי אפשר לסדר איזה דיבור איתם..חח..( ובקשר לחנפנות...די די...אל תפסיק..עוד עוד...(;
ואפילו ממש לא .לא מחייב בקטע של סקס. אם רק הייתם יודעים מה שאנחנו אומרות בלב עליכם לפעמים כשאתם מעלים את הקריזה . ומה שאנחנו מקרינות בחוץ כלפיכם הגברים זה לא מה שבפנים תמיד. לאישה יש אלף פרצופים ומי שתגיד שלא ככה היא תשקר. זהו עניתי על שלי. ובקשר לסקס? אתם לא יודעים באמת מה עובר לנו בראש. לא כל מה שאתם שומעים זה נכון. וכנ"ל אתם לגבינו.
אולי אם לא היית(אני מעדיף לא לעשות הכללה) מציגה כל כך הרבה מסכות והצגות והיית יותר ישירה היית מקבלת את מה שאת מחפשת,כשאני מוצא תנוחה נוחה או כל דבר אחר שהוא כייף אני מודיע(לא רק בסקס) וכשמשהו לא מוצא חן בעיני אני דואג לכך שבת הזוג תיהיה מודעת לדבר. (אין בהודעה שום כוונות נגדיות אישיות,אני פשוט לא מוכן להאמין שכולם מתחבאים מאחורי מסכה)
] היה לנו שרשור דיי ארוך על מסיכות בפורום 'סיפורים מהחיים והאינטרנט'. מסיכות זה לאו דווקא דבר רע. כל בן אדם מחליף כמה וכמה, אם לא אלפי, מסיכות ביום. כל בן אדם! אפילו בדברים הכי קטנים. אבל יש מסיכות ויש מסיכות, אני מניחה שבשליליות שלך כלפי המסיכות, כוונתך הייתה למעין שקרים. תקן אותי אם אני טועה [לפעמים אפילו אני לא מושלמת