סקר קטן (מרוב שיעמום..) אפשר.... ?!

dominogrose

New member
סקר קטן (מרוב שיעמום..) אפשר.... ?!

כל אחת תכתוב אם היא מעשנת ואם היא ניסתה פעם.... אוקיי? הולך?? ***סיון***

sweet heart

New member
הייי בנות! אני חדשה פהההה (ותשובה)

אני מרינה בת 13 וקצת מפ"ת. ואני ניסיתי ולא רק פעם אחת ויש לי ה-מ-ו-ן סיפורים בנושא הזה אבל רק באייסיקיו ....
למי שרוצה האייסיקיו שלי 124837070
מרינה

slim girl

New member
אולה! מזמן לא הייתי פה!!!

missed u guys! (or should i say girls?) לא מעשנת, רוצה לנסות הייתי קרובה לנסיון אבל בדיוק הפריעו אז בסוף לא ניסיתי... אני לא רוצה לעשן בחיים זה סתם מזיק ואם יש כאלו שטוענים שזה לפרק עצבים, צרחו, או שתקפצו בבית סתם ככה, מצאו דרך אחרת - בריאה ונחמדה ופחות מסריחה - עצה שלי! Slim Girl! שהיום היה לה סוף סוף את המבחן במתמטיקה שהתכוננה אליו 8 שעות (!!!!).

dominogrose

New member
טוב... אז עכשיו אני.... ../images/Emo13.gif

אני לא מעשנת.... אני מודה שניסיתי כמה פעמים... אבל זה סתם עשה לי בחילה. עישנתי גם נרגילה... סתם ממסטל... אני כנראה לא הטיפוס של הדברים האלה..!!! :-> ***סיון***

Black Cat15

New member
אמממממ...

לא ניסיתי ואני בחיים לא אנסה יש לי מספיק בבית מאמא שלי... גועל נפש!!!

קציצה

New member
כנ"ל

גם אני לא ניסיתי ואני לא אנסה כי מספיק לי הסבל מאימא שלי!!! אבל נרגילה זה משו אחר...

nimfo

New member
איח../images/Emo3.gif

בחיים לא נגעתי בסיגריה! זה דוחה אותי אבל נרגילה אני אוהבת מאוד.

עכשיו תורי! עכשיו תורי! טוב אז...

אני עישנתי...ניסיתי...אבל לא המשכתי אחרי כמה פעמים...זה דוחה ביותר...נרגילה גם עישנתי אבל לא משהו מיוחד וכנ"ל מגעיל ביותר! אז אין לי למה להתקרב לאחד מהדברים האלה... מה איתכן?! ד"א מי שלא שמה לב להמשיך לשרשר את מה שאני שיחקתי ...עם הנשיקה הראשונה...מה שלא הספיקה.... :0)

Me¥tal

New member
לא סיגריות ולא נרגילה.

בעיקרון - אני פשוט לא רוצה להתחיל עם נרגילה, כדי לא להתאהב בזה יותר מדי.

(שרון)

New member
לא משענת אבל......./images/Emo120.gif../images/Emo120.gif../images/Emo120.gif

לעיתים רחוקות אני מעשנת נרגילה (לא מתה על זה, סתם מידי פעם שיש במסיבה ובא לי...) אבל בעקרון אני ילדה טובה של אבאלה´....ואם הוא לא מרשה לי לעשן אז אין סיכוי בחייים שאני יעשן, (אפילו לא לנסות!)

No Doubt

New member
שני דברים לאמור...

א. אני מעשנת והרבה... ב. עוגיה עכשיו יש לי עוד רמז כלפי מי את, בבקשה תגידי לי...

עוגייה

New member
Nope~Nope~Nope

א. זה לא רמז כי אנ´לא מעשנת בבצפר.... ב. אני יודעת שזה מגעיל אבל אני לא רוצה שתדעי או בכלל להגיד כאן כי יש כאן עוד אנשים שמכירים אותי/עלולים להכיר אותי...חוצמזה שאת בטוח לא מכירה אותי!

$ מעיין $

New member
אין אני מעשנת מחששת מתמסטלת חופשייי

ממש נרקומנית.... פחחחח סתם סתם צוחקת! אני לא מתקרבת לסיגריות והסיגריות לא מתקרבות אליי! אני רק מריחה את העשן של הסיגריות ונהיה לי בחילהההההה!!!
=

למעלה