סקר קטן (מרוב שיעמום..) אפשר.... ?!

בקשר ל-../images/Emo120.gif../images/Emo120.gif../images/Emo120.gif

ניסיתי ל-
וזה מגעיל לפחות מרלברו לייט

ענת פ.

New member
לא סיגריות, לא אלכוהול

ושום דבר מעבר לזה(גם לא נרגילות) נדרתי לעצמי נדר ומילה שלי זו מילה אני לא רואה מה היתרון בלשלם כסף כדי להרוס לעצמך את הבריאות ולהסריח אחר כך... נראה לי די לא נעים

Vilia©

New member
וזו סיסמתי הנחמדת (ותחשבו על זה)...

לא לסגריות... כן לסמים... טלי -מסוממת לעתיד-

Vilia©

New member
לא לא לא...

איכס לסגריות! הריח עושה לי חילה..בגלל זה אמרתי לא לסגריות.. טלי

אז ככה....

אני לא מעשנת ואף פעם לא ניסיתי... ואני גם לא מעשנת/מסניפה סמים (אפילו הייתי שנה שעברה עמיתת סמים או איך שלא קוראים לזה) וגם אף פעם לא ניסיתי.... ואני גם לא שותה אלכוהול ואף פעם לא ניסיתי... ואני גם לא מעשנת נרגילה ואף פעם לא ניסיתי.... הקיצר, אני כמו הזה בפרסומת של השוקו שאומר: "אין לי רשיון ואין לי נסיון" אנשים (נשים וטף) תפסיקו לעשן! אני מסכימה אם מישהי פה שאמרה שהיא לא מבינה למה אנשים מבזבזים כל כך הרבה כסף כדי להרוס לעצמם את הבריאות....מוזר.... לה לה לה לה

kit k@t

New member
אממ היי או משו ...

אז בכל אופן רציתי להגיד לכן שאתן לא מכירות אותי , ושאני קוראת את הפורום הזה כבר כמה זמן ולמרות הציפיות הנמוכות שהיו לי ממנו ( פורומים כמוהו לא נוטים להיות טובים במיוחד ) הוא דווקא פורום ממש לא רע . בקשר לעישון , אני מעשנת מידי פעם , זה הרגל מגונה , אני יודעת אבל לפעמים פשוט בא לי לעשן . גם אני כמו הרבה מכן הייתי אומרת שאני בחיים לא אעשן אבל התחלתי קצת , פה ושם , ואני די אוהבת את זה . זה לא שאני מעשנת באופן קבוע אבל כל פעם שבא לי אני מבקשת סיגריה . קאט

Alinush182*

New member
לא מעשנת אבל נרגילה כן........

וגם נורא אוהבת אלכהול בעיקר וודקה ויין.......
אלינה

...................................

סבבה אגוזים סקס סמים וטל מוסרי חחח סתם
אני די קטנה בשביל זה
, למרות שבימינו אנשים מתחילים לעשן בגילאים שאני בכלל מעדיפה שלא לדעת
כמו ענת פ. שכתבה פה- וואי דה פאק לבזבז כסף על הרס החיים והבריאות והגוף שלכם?! וואו...כמה שאני יכולה לכתוב על הנושא הזה, זה מדהים. סבא שלי ז"ל היה חולה בסרטן ריאות בגלל העישון (הוא ניצל מהסרטן...אבל זה באמת נס. בד"כ לא יוצאים מכזה דבר), המון אנשים מעשנים לידי (למזלי לא משפחה, אחרת בכלל הייתה מתה...) ואני לא מתביישת להגיד להם להפסיק- לפחות לידי- כי כמו הפרסומת- עישון פסיבי הורג!! בקיצור, לא ניסיתי סיגריות וסמים וגם לא אנסה. מצטערת, לא רוצה למות צעירה ולסבול יחד עם זה.

אההה- ועוד משו....

אני חולה, מתה, שרופה, גוססת, אוהבת, מחבבת, מספמטת (חח הבנתם ת´פואנטה
) על.... ליקרייםםםםםםםםם ליקר בננה ליקר שקדים ליקר מוקה ליקר שוקולד ליקר קפה זה מדהייםםםםםםםםםםםםםםםם.....אהההה, וגם שרידאנס- שזה היין הזה שהוא 1/2 שחור ו1/2 לבן... משו פססות
ולפעמים באירועים וזה קוקטיילים פחח אל תבינו לא נכון אני לוקחת חצי לגימה וזהו

peach & cream

New member
תורי תורי!!!

עישנתי פעם, ואפילו אהבתי, כרגע לפעמים אני לוקחת סיגריה פה סיגרייה שם. אני מתההה על נרגילות...... ושתייה זה נחמד לפעמים. לילה טוב.

למעלה