סקר קטן על טיול שנתי =]

HeNoOsH

New member
סקר קטן על טיול שנתי =]

היה לכם כבר טיול שנתי:
איפה:
כמה ימים:
מתי היה או יהיה: מי שהיה מוזמן לספר חוויות =]

HeNoOsH

New member
טוב אני עונה לעצמיי :]

היה לכם כבר טיול שנתי: עדיין לא... איפה: אילת =] כמה ימים: 3 מתי היה או יהיה: כל שנה הטיולים שנתיים אצלנו הם בערך במרץ-אפריל אז כנראה שגם השנה זה יהיה ככה.. אני כל כך מחכה לזה...אבל אמרו לי שהמסלול ממש ממש קשה..אבל שווה את זה =]

Come Alive

New member
../images/Emo194.gif אניאניני

היה לכם כבר טיול שנתי: לא, יהיה עוד מעט איפה: בצפון כמה ימים: יומיים מתי היה או יהיה: ב29 לחודש. ואני לא יוצאת. לא בא לי.

בום בום.

היה לכם כבר טיול שנתי: לא. איפה: יהיה בנגב. כמה ימים: 3 ימים, שני לילות. מתי היה או יהיה: יום שלישי הקרוב עד חמישי. הקרוב

dark dumb

New member
יש מצב שבסוף לא יהיה

פחות מ-40% מהשיכבה רק שילמו לבצפר... איזה אנשים קמצנים.. חחח סתם לא רוצה לפגוע... מחר שרית תודיע...

dark dumb

New member
מרץ../images/Emo7.gif

שבועיים וחצי בין פורים לפסח... בעע וכמעט ישר אחרי פסח פוליןןן!!!

Infinity AL

New member
אממ טיול שנתי../images/Emo218.gif../images/Emo163.gif

>>לא היה, יהיה בסוף החודש >> איפה: רמת הגולן >> כמה ימים: 3

אי אי אי!

ב"ה היה לכם כבר טיול שנתי:יהיה ביום שלישי עד יום חמישי איפה:בצפון כמה ימים:3 מתי היה או יהיה: אני לא הולכת לזה. 3 ימי חופשששששש!

../images/Emo9.gif

היה לכם כבר טיול שנתי: עוד לא.. איפה: לאילת
כמה ימים: פאקינג 5!!!!!!! מתי היה או יהיה: אמור להיות בדצמבר אם אני לא טועה.. עוד אין תאריך

HeNoOsH

New member
וואווו 5 ימים ?!

אותנו לוקחים רק ל3 ימים באילת... חח למרות שאין לי בכלל סיבה להתלונן כי בדר"כ לוקחים ליומיים ואותנו ל3 אבל 5 ימים טיול שנתי ?! וואיי זה שווה..!

אמ

היה לכם כבר טיול שנתי:לא איפה:מהגליל עד ירושלים,או מהנגב..תלוי במזג האוויר כמה ימים:6 מתי היה או יהיה:יוצא ב1 בלילה שלפני שני בלעדי ואין לי כוח להסביר למה

may0rw

New member
אני

היה לכם כבר טיול שנתי:לא איפה:יהיה בנגב כמה ימים:יומיים =\ מתי היה או יהיה:בתחילת דצמבר

Yellow Tush

New member
וויפי [=

היה לכם כבר טיול שנתי: לא איפה: אמור להיות בכל הארץ, נראה לי... כמה ימים: 5 ימים [כולל שישבת] מתי היה או יהיה: בפברואר, ביום של הבגרות בהיסטוריה

Tinkit16

New member
../images/Emo55.gif "מסע ישראלי"!

היה לכם כבר טיול שנתי:
, והשנה הטיול השנתי יהיה "מסע חוויה ישראלית"... מישהו מכיר
איפה: בכל הארץ. כמה ימים: 5. מתי היה או יהיה: בסוף דצמבר.

למעלה