סקר קטן על טיול שנתי =]

Stinki Winki

New member
עונה

היה לכם כבר טיול שנתי: עוד לא איפה: הוא יהיה בצפון כמה ימים: 3 אני מניחה מתי היה או יהיה: בתחילת דצמבר

gorck

New member
טיו"ש

היה לכם כבר טיול שנתי: כן איפה: רמת הגולן כמה ימים: יומיים, אבל רק כי יש פולים וגדנ"ע השנה מתי היה או יהיה: לפני חודש....

The Shoe

New member
עונה-->

היה לכם כבר טיול שנתי: נופ איפה: יהיה בדרום נדמה לי ואחד בכל הארץ כמה ימים:אחד שבוע שלם ואחד 3 ימים מתי היה או יהיה: בפברואר אחד והשני לא ידוע^^ יש לנו בנוסף לטיול שנתי [וגדנ"ע שהיה] מסע ישראל מבראשית! זה כה שולטטט

עונה../images/Emo103.gif

היה לכם כבר טיול שנתי:לא..היה אמור להיות היום אבל נדחה
איפה:מדבר יהודה..מצדה וכאלה.. כמה ימים:2 מתי היה או יהיה: שאלה טובה...
אני לא מבינה משהו..בחיים לא שמעתי על טיול שהוא יותר מיומיים..רק י"ב שזה 3 ימים כי זה לאילת מזה פה טיולים של שבוע?? גם אני רוצהההההה

GR££N woMAN©

New member
../images/Emo26.gif

היה לכם כבר טיול שנתי: לא איפה: רמת הגולן
כמה ימים: 3 מתי היה או יהיה: שבוע הבא

moshe present

New member
טיול שנתי...יש עוד זמן

היה לכם כבר טיול שנתי: נופפ איפה:הממ חרמון וסביבתו... =) כמה ימים:ארבעה בטח..יום נסיעה הלוך יום נסיעה חזור מתי היה או יהיה: נראה לי ינואר פבואר שיהיה שלגגג בדרך כלל הטיולים שלנו באיזה אפריל שנה עד שיש טיול..השנה עוד יצא יותר קרוב..יאללה טיול שנתי :):)

צטלע

New member
אמ.

היה לכם כבר טיול שנתי: עדיין לא איפה: במצפה רמון אני חושבת. בדרום בכללי.. כמה ימים: עוד לא יודעים או 2 או 3 מתי היה או יהיה: נראה לי בדצמבר או בינואר.

נעלמתי קצת../images/Emo3.gif

היה,בדיוק יום אחרי שהפורום נפתח
. לצפון... יומיים. אין חוויות,אבל זה בהחלט טיול שאני לא אשכח [איך האוהל שלי עף מהרוח ונרטבנו מהגשם
]

Black Balloon

New member
שלהלה

היה לכם כבר טיול שנתי: לא. איפה: בצפון איכנשהו.. כמה ימים: רק יומיים! דלי תקציב :[ מתי היה או יהיה: אמור להיות בשבוע הבא, אבל לא יודעת לא עדכנו אותנו לגבי כלום. בצפר מאפן.

Tinkit16

New member
../images/Emo55.gif יוו

רק לי הזכיר את סבסטיאן מ'בת הים הקטנה'
עם ה- שלהלהלה...

eynav br

New member
עונה../images/Emo9.gif

היה לכם כבר טיול שנתי:זה לא בדיוק טיול שנתי אבל אתמול חזרתי מטיול עם החברים מבי"הס איפה:בצפון ברזיל (BAHIHA)
כמה ימים:9 מתי היה או יהיה:אתמול חזרתי ממנו היה ממממממממדהיייייים לא רציתי לחזור בכלל והנה תמונה משם..

הכי מעאפן בעולם

היה לכם כבר טיול שנתי: עדיין לא. היינו אמורים לצאת בסוף אוקטובר אבל זה נדחה בגלל גשם לאמצע נובמבר (יופי, מהפח אל הפחת). איפה: לצפון, טיול שהבנתי שהמון בתי ספר יצאו אליו, עם השינה בלונהגל. כמה ימים: יומיים :/ מתי היה או יהיה: אמור להיות בשבוע הבא או משהו. בגלל שהולך להיות קר בלילה וצפוי גשם, אז לא ישנים באוהלים בלונהגל, שאמור להיות הכי כיף בעולם, אלא באכסניה. >< הי"בניקים כן יצאו בסוף אוקטובר לדרום (בלי אילת לפי מה שהבנתי) אבל הם שתו בלילה והיו מסטולים כל היום ולכן אנחנו נדפקים ויקצרו לנו את הטיול של שנה הבאה. בינתיים מאיימים, אבל בבצפר שלי בד"כ גם מקיימים. ><

LuNa MaJnUnA

New member
תגידו, נכון שהיה יותר נחמד אם לא כל

הטיולים השנתיים היו למדבר יהודה או לאותו מקום חרוש בצפון? חלאס! ישעוד מקומות בארץ!

למעלה