סקר קטן...

קובי67

New member
סקר קטן...

מצטער אם כבר שאלו את השאלה הזו בפורום.בכל אופן רציתי לדעת אלו סצינות\קטעים הצליחו הכי לרגש אותכם בכל טרילוגית "שר הטבעות"? (לא סצינות מרהיבות אלא מרגשות) הסצנות שאותי רגשו במיוחד הם מ"שיבת המלך": הקטע שבו פיפין שר לאביו של בורמיר(לא זוכר את שמו)בזמן שהוא אוכל,ורואים את הפרשים מתקדמים לעבר חומות המינס טירית. והסצנה השניה שההוביטים רוצים להשתחוות למלך ארגורן,והוא אומר "לא אנו צריכים להשתחוות לכם",וכולם משתחוים. יש עוד אבל זה מה שעולה לי לראש כרגע.

cutieliji

New member
אמממ...

1.הנאום של סאם בסוף "שני הצריחים" 2.שפיפין שר 3.ההוביטים מסתערים ראשונים במלחמה למען פרודו וסאם הקטע שהכי עיצבן אותי-פרודו מעיף את סאם הקטע שהכי דיכא אותי-פרודו עוזב

cutieliji

New member
אופס! שכחתי את הדבר שהכי כאב לי בלב

שבורומיר הקריב את חייו למען מרי ופיפין. זה היה כל כך עצוב שמרי ופיפין לא ברחו ונשארו משותקים למראה בורומיר שמקריב את חייו. אני בוכה לפעמים שאני רואה את זה.

ChipiM

New member
אוווו יש המון... ../images/Emo140.gif

מה שעלה לי הכי הרבה לראש- מותו של בורומיר, וכשפאראמיר כמעט ונישרף בחיים... וכשפיפין ניסה להפסיק את החיילים מלהתקרב אל פאראמיר עם האש, והוא לא הצליח כ"כ, זה גם היה מאוד מרגש... וגם כשפאראמיר נזכר בבורומיר ב"שני הצריחים" המורחב...

cobainos

New member
שלי...

הסצינה שפרודו עובר לעולם הצללים וארווין מצילה אותו המוות של המלך תיאודן מול הבת שלו שפיפין שר שפאראמיר כמעט נשרף המוות של בורומיר כשכולם מתאבלים על אראגורן כשחשבו שהוא מת

cobainos

New member
אופס

שגיאה יסודית...תודה על התיקון

Chakotay

New member
אהמממ...

ואוו יש הרבה, אז אני אכתוב רק כמה: 1. ב"שיבת המלך" הכתרת אראגורן,הייתה סצינה ממש מרגשת, במיוחד החלק עם ההוביטים. 2. שוב ב"שיבת המלך" הדלקת המשואות,סצנה ממש יפה, ומוסיקה יפה(The White Treee). 3. ב"שיבת המלך" כאשר אראגורן ושאר בני האדם הסתערו על השער השחור, ואראגורן אמר "For Frodo" זה היה ממש יפה, וגם הנאום שהוא נתן לפני זה על בני האדם. 4. ב"שיבת המלך" ההתקפה של הרוהירים, ושתיאודן נתן נאום מגניב. 5.ב"שני הצריחים" כאשר גנדאלך הגיע עם שאר הרוהירים והם הסתערו על האורקים. המוסיקה הייתה ממש יפה(Forth Erolings) והקטע שקרני השמש נחתו על האורקים היה יפה. 7. ב"שני הצריחים" כאשר תיאודן לבש את השריון. 8. ב"שני הצריחים" ממש לקראת הסוף מתי שסאם דיבר על כל הדברים הטובים בעולם וכו' הייתה שם מוסיקה גםם ממש יפה(Samwise The Brave). 9.באחוות הטבעת" כאשר הם רצו במכרות מוריה, והמוסיקה שמלווה את כל הסרט הייתה ברקע. 10.ב"אחותת הטבעת" באסיפה, כאשר פרודו אמר שהוא יקח את הטבעת וההמשך של זה.

אלרוס

New member
אוקיי

יכול היה להיות ששתי בסצינות הלה היו מרגשות אותי אלמלא הן הרגיזו אותי באותו זמן, במיוחד השניה, הרי שתיהן לא הופיעו בספר והן (שוב, במיוחד השניה) סצינות קיטש, בספר מריעים להם ויש להם ולמנצחים בכלל משתה אבל לא ככה. סצינה שרגשה אותי שאמורה להופיע בגרסה המורחבת (והיא הופיעה בספר ובטריילר) היא הסצינה בה מרי מציע את חרבו לתיאודן. עוד סצינה מרגשת היא מות בורומיר אילולא לגולס היה תוקע את המבט המעצבן הזה, יש גם את הסצינה שגימלי, אראגורן ופאגולס חושבים שפיפין ומרי מתים. יש את הקטע שגימלי מגלה את הקבר של בלין וכמובן את מות גנדלף.

פרפר15

New member
אממממממממ

שסם בכה כי פרודו גירש אותו השיר של פיפין והקרב של פארמיר וחיליו סם ופרודו ניזגרים בפלך וברוזי כולם משתחווים להוביטים

פרפר15

New member
אופס

עשיתי רק מהסרט השלישי וכמובן מכל הסרטים הכי ריגש הנאום של סם בשני צריחים

Nimst

New member
אהבתי במיוחד

את הנאומים שלפני המלחמה.. במיוחד זה של אראגורן (But it is not this day..). היו מיליון ואחד קטעים, אבל נסתפק בזה כרגע.. אני עייפה מדי.

אנה01

New member
אותי הכי ריגש../images/Emo142.gif

יש באמת המון -הדלקת המשואות...קטע ממש יפה -השיר של פיפין לפני דנתור -הקטע של הכתרת אראגון למלך ואיך שכולם משתחווים לפני ההוביטים -איך שמרי ופיפין רצים לקרב בשביל פרודו -אחרי שפרודו וסאם נפטרו מהטבעת וההר התפרץ ובאו הנשרים לקחת אותם -איך שפאראמיר כמעט נשרף...מסכן -ומה שהכי הרגיז אותי זה הקטע הקמעט בסוף של שיבת המלך כשפרודו מתעורר במיטה בפלך וכולם רצים ומחבקים אותו ואז נכנס סם לדלת ואםילו לא ניגש לפרודו...אבל מה פרודו נותן לו בתמורה לכל התרחה והתמיחה של סאם בו חיוך מסכן!!!

viko2000

New member
אנה!!!!!!!!

סם לא רץ כי אולי הוא המשרת שלו?!אבל בכל זאת אותי רגש הקטע שפיפין שר לנתור,וכמובן הקטע לפני האחרון בסרט השלישי.פרודו גנדאלף גלדריאל ועוד מישהו....(לא זוכרת)מפליגים.......זה קטע מה זה יפה! ועוד פעם לאנה חוץ מזה מה את רוצה מפרודו?!עם לך הייתה הטבעת המקוללת?!היית חייה?אני לא חושבת וגם אכלו לו חצי מהעצבה שלו!!!!!!!!מה את רוצה מהחיים שלו?!

pookacha1

New member
אותי הכי ריגש..

1) שבורומיר מת...
... 2) שלפני שבורומיר מת.. והוא דיבר עם ארגורן.. הוא אמר לו "הייתי הולך אחריך אחי, מפקדי, מלכי! 3) בסוף כשסםלא התייאש וסכב את פרודו על הכתפיים להר געש! אם אני ייזכר בעוד אני יגיד!

pookacha1

New member
אהה עוד 2 דברים...

1) שפראמיר כמעט נשרף ואז כשהוא פתח את העיניים הוא ראה את דנתור בתוך האש.. 2) בסוווווווווף שכפרודו עוזב ונפרד מכולם...

viko2000

New member
יש משהו מוזר

נכון סם סוכב את פרודו על הכתפיים להר הגש שם פרודו לא יכול ללכת.בעוד שנייה מראים איך שהוא רץ.... זה נשמע קצת מטומטם.

למעלה