סקר קטן...

MaxDemon258

New member
קטע השירה,הקטע שבו גנדאלף ופיפין

נסעו ומרי נשאר מאחורה,והנאום של ארגורן לפני הקרב.

אמממ../images/Emo166.gif

כשארגורן חוזר אחרי שכולם חושבים שהוא מת
המוות של המלך מול האחיינית שלו
כשההוביטים רוצים להשתחוות לארגורן והוא אומר שלא הם צריכים להשתחוות וכולם משתחווים להם
כשסאם סוחב את פרודו
הנאום של ארגורן לפני הקרב
ב"אחוות הטבעת" כשכולם מתווכחים ויש המון רעש ופרודו אומר שהוא ייקח את הטבעת ואז שהם מצטרפים אליו. בטוח יש עוד ששכחתי...^^

Lara145

New member
שלי...

*הרגע שבו נגמר "שר הטבעות-שיבת המלך" קטע הסיום שבו פרודו נוסע בסירה, כמעט בכיתי... *הקטע שבו פיפין שר לסוכן של גונדור (האבא של בורומיר ופארמיר) בשיבת המלך. *הרגע ב"אחוות הטבעת" שבו פרודו אומר: "אני יקח את הטבעת". *הרגע שבו אומרים שפיפין ומרי מתים ב"שני הצריחים". *הנאום של סאם בסוף "שני הצריחים".

Lara145

New member
חחחח...

כי לא קראתי את הספרים לפני שראיתי את הסרטים ולכן באמת חשבתי שהם מתים עד אותו רגע שארגורן אמר: "כאן שכב הוביט..."

הכי מרגשת? בלי ספק.......

הפרידה של פרודו וגאנדאלף מהארץ התיכונה ומפיפין מרי וסאם. בפעם הראשונה שראיתי את הסרט מחוץ לקולנוע, בכיתי כמו תינוק (עדיין, לא בוכים בסרטים בפרהסיה
) בסצינה הזאת..... גם בהכתרה של המלך וכשכולם משתחווים להוביטים עברה לי בגוף צמרמורת, אבל לא באותה מידה....

קובי67

New member
שתי שאלות...

יש כאן כמה אנשים שכתבו שהקטעים שרגשו אותם הם כ"שכולם חושבים שארגרן מת"והאום שלו לפני המלחמה. אז רציתי לדעת... אתם מתכונים ב"שני הצריחים"-כשהוא נפל עם הוורג מהצוק???(וכולם חשבו שהוא מת) ועל איזה נאום אתם מדברים??? בתודה מראש!

Nimst

New member
כן, לזה מתכוונים.

הזכירו פה כמה נאומים.. אבל הכוונה היא לנאומים שלפני הקרבות.

LeAnNe

New member
כמובן ש..../images/Emo62.gif

השיר של פיפין.. אבל גם כשפרודו מתעורר אחרי שתקעו בו את החרב הזאתי (שכחתי איך קוראים לזה)..זה היה מאוד מרגש כשכולם קפצו עליו.. (אני חייבת לראות את הסרטים שוב פעם..
)

Sham 69

New member
אממ..

בשיבת המלך.. כשרוהן באים לעזור לגונדור.. ובמיוחד הקטע שהם מתחילים להסתער לעבר האורקים שתוקפים את גונדור ומלך רוהן צועק "DEATH" וכולם חוזרים איתו וצועקים את זה... למרות שבספר זה בכלל אאומר, האחיין של המלך צועק את זה אחרי שהמלך יצא להסתערות..

Galadriel 3000

New member
מממ...

אוך משני הסרטים הראשונים אני כבר לא זוכרת מה ריגש אותי (שיש... ראיתי אותם יותר מדי פעמים...) שיבת המלך זה היה נאום החיזוק של אראגורן, עד שהוא אמר "אני רואה בעיניים שלכם, את אותו הפחד ש..." (לא זוכרת יותר...) ואז חברה שלי אמרה "אבל הוא לא מסתכל בעיניים שלהם!" והרסה הכל... וכמובן גם הקטע של "I am no man!" שהעביר בי קצת צמרמורת... וכשסם סוחב את פרודו (טוב נו כבר לא יודעת בסרט... אני יודעת שבספר זה ריגש אותי) אוף ולא היה קרוב אליי הקטע שפרודו עוזב, כי אז כבר היה הקטע של "אוף, עוד כמה זמן זה יימשך?" חבל. אגב, רק אני הזלתי דמעה כשסמיאגול הופך לגולום, או שזה הצליח להעציב עוד מישהו? מישהו??

Y. Welis

New member
הרשימה שלי התעדכנה בעקבות הצפיה

בשלישי ב'סינמאקס'. הנה הנוכחית: בראשון - הפתיחה עם קרב הברית; הגעתו של גאנדאלף; הצלת גאנדאלף מהאורתאנק; הבריחה במוריה; הקינה בלוריין; הקרב עם האורוק-האי. בשני - הנפילה במוריה; האורוק-האי הרעבים מסתכלים על ההוביטים; קטעי היער עם זקן עץ מהמורחבת; מציאת תיאודרד במורחבת; התקפת הווארגים; האנטים באייזנגארד; השלכת גימלי (toast me!). בשלישי - החיזיון שארוון רואה ביער (אראגורן ואלדאריון); הצתת המשואות; קרב הבליסטראות מול החומות (וכל סצינה עם 'איש הפיל'); הסתערות הרוהירים על האוליפאנטים; בואם של הנשרים והצלת ההוביטים; ההכתרה.

למעלה