סקר קטן.....

ME../images/Emo70.gifME../images/Emo70.gif../images/Emo104.gif

איזה דיסק הכי אהבתם
Innuendo איזה חבר מלהקת הקווין הכי אהבתם
בריאן מאימאוהב|

darklighter

New member
ME../images/Emo115.gif

דיסק-A night in the opera חבר להקה: פרדי מרקיורי ז"ל כמובן

shirush101

New member
אממממ..

דיסק...לא יודעת..עוד לא החלטתי. ואת רררררוג'ר טיילור... דרך אגב...אני חדשה פה. שיר,בת 14 וחצי....מקווה להינות פה...

darklighter

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif../images/Emo115.gif

השתלבות מהנה
את מוכרת לי מאיזה פורום אחר...

B a m B a m

New member
סתם מסקרנות- למה רוג'ר,

לא שאני לא מעריכה אותו אבל זה מעניין.

shirush101

New member
קודם כל תודה...

ו- B a m B a m אממ....כן..הוא חתיך..וחמוד ואני אוהבת לרואת אותו מתופף..כל כך תפור עליו...טוב אני לא יזבל..לא יודעת..פשוט אותו אני הכי אוהבת!! המשך יום טוב!

B a m B a m

New member
זה היה רק מסקרנות, גם אני מתה עליו,

זה לא משהו ביקורתי או נגד רוג'ר, סתם זה מעניין....

B a m B a m

New member
עונה

דיסק: אממממממ... לא יודעת כי לא משעתי את כולם עדיין, אבל היום והלילה כרגע.... חבר בלהקה: ושוב אנחנו נתקלים בדילמה - פרדי או בראיין?????? טוב אז פרדי....לא בראיין, לא פרדי. בראיין! פדרי..... אההההההההההה לא יודעת....

nkotb

New member
תשובותיי לסקר

איזה דיסק הכי אהבתי? את כולם, אבל במיוחד את הקופםא המשולשת. והחבר, בראיין למרות שיש לו נטייה לכתוב שטויות ולעצבן אותי. חבל שלא אמרתי לו את זה שפגשתי אותו.

The Experience

New member
על השאלה של הדיסק אפשר לענות

MADE IN HEAVEN - פשוט אישי ואיכותי ביותר. חבר מהלהקה.... כל להקת בנים כיום כשהיא מרכיבה 4-5 ילדים שרוצים להראות שיש להם פיטמות וקוביות בבטן מגיעות ל100% שלהם אצל "קווין" זה היה כ550% כשפרדי היה 150% בריאן גם 150% רוגיר 130% וג'ון 120% בתור אחד שאוהב גם קול גם תופים וגם גיטרות קשה לי לבחור במישהו ספציפי כי כל אחד תרם בצורה מקסימלית ללהקה.
תמונה שדיי משקפת את כוונתי QUEEN 4 EVER....למרות שהם כבר לא 4......

1Reebok

New member
אוי שיט אני שונא ת'תמונה הזאת

שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא שונא מה גם שאני לא ממש אוהב אותה.

למעלה