זאת אומרת שאתה לא אוהב אותה? :]
M mia01 New member 9/3/05 #17 הכי אוהבת את לילה באופרה... אוהבת את כל החברים אבל אין ולא יהיה כמו פרדי...
M mia01 New member 9/3/05 #19 טוב, אני מחליפה... במחשבה שניה.. הדיסק שאני הכי אוהבת הוא sheer heart attack מדהים!!! (את פרדי אגב אני עדיין הכי אוהבת...)
טוב, אני מחליפה... במחשבה שניה.. הדיסק שאני הכי אוהבת הוא sheer heart attack מדהים!!! (את פרדי אגב אני עדיין הכי אוהבת...)
נ ניר נמני New member 10/3/05 #26 אכן אלבום מעולה,אני אוהב את כולם מלבדHOT SPACE.הוא נשמע יותר מדי דיסקואי בשבילי.
M mysterious V New member 9/3/05 #18 טוב, כנראה שאצטרך לאזן מעט את המיינסטרים: הסידק האהוב עלי: Queen 2. חבר אהוב: ... ג'ון דיקון. פשוט כיף להסתכל על החיוך הביישני שלו.
טוב, כנראה שאצטרך לאזן מעט את המיינסטרים: הסידק האהוב עלי: Queen 2. חבר אהוב: ... ג'ון דיקון. פשוט כיף להסתכל על החיוך הביישני שלו.
M MaStIk BaZoOkA New member 10/3/05 #22 עונה=] דיסק: טוב נו..יש שניים..A night in the opera וinnuendo וחבר להקה זה פרדי
M michalQ New member 10/3/05 #23 זה ממש שאלה קשה כל הדיסקים מעולים ובכל דיסק יש שירים יפים. אבל כרגע אני ממש אוהבת את made in heaven ובריאן!!
זה ממש שאלה קשה כל הדיסקים מעולים ובכל דיסק יש שירים יפים. אבל כרגע אני ממש אוהבת את made in heaven ובריאן!!
P PennyLaneM New member 11/3/05 #30 תשובות. אין לי דיסק מועדף,הכל אצלי באותו מקום :] ואני אוהבת את בריאן :] אבל אין על פרדי.