ממש אופטימי.. יפה, יפה.. רק חבל ש... נו, לא משנה אז זה אומר שגם אני לא אהיה בצבא?
N noooga New member 30/8/05 #32 ממש אופטימי.. יפה, יפה.. רק חבל ש... נו, לא משנה אז זה אומר שגם אני לא אהיה בצבא?
א אני המלך היחיד New member 30/8/05 #34 ש....נווו!!!! את יותר קטנה ממני, אז כנראה שגם את לא תהיי בצבא.... חחחחחחח....כמה שטויות אנחנו מדברים פה, זה מדהים...
ש....נווו!!!! את יותר קטנה ממני, אז כנראה שגם את לא תהיי בצבא.... חחחחחחח....כמה שטויות אנחנו מדברים פה, זה מדהים...
ה המקורית GIRL17 New member 31/8/05 #49 אה..סבבה... רק תקווה שלא נהיה באותו סבב כי חבל שתעוף כבר על ההתחלה.... סתאםםם בכיף, הלוואי שתצליח...
ו וירגית New member 30/8/05 #48 ../images/Emo45.gif כמובן! אם זיכרוני אינו מטעה אותי היתה הודעה ובה כתובת אינטרנט ובה כתבה על "סוף הדרך 3"- משמע שתהיה עונה שלישית.
../images/Emo45.gif כמובן! אם זיכרוני אינו מטעה אותי היתה הודעה ובה כתובת אינטרנט ובה כתבה על "סוף הדרך 3"- משמע שתהיה עונה שלישית.
ת תהללוש הממוש New member 1/9/05 #50 ../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif