סקר קטנטן, שאלון

נוריתהה

New member
סקר קטנטן, שאלון

בצלאל הרשה. סתם מתוך סקרנות. שאלות על התנהלות הבלוגים מי? מה? כמה? למה? ברור שלא חייבים לענות על הכל. (לנוחיות הקריאה תעתיקו את השאלות בבקשה) 1.כמה צפיות בממוצע יש לכם ביום? 2.מאיפה הם באים? (דרך גוגל, בלוגרים בתפוז, מנויים) 3.האם יש נושא לבלוג, ואם כן מה נושא הבלוג? 4.כמה מנויים רשומים לכם? (כמה במיילים וכמה במסרים) 5.איך אתם מפרסמים את הבלוג? 6.מה התדירות שאתם כותבים בבלוג? 7.כמה מגיבים יש בממוצע לכל רשומה? 8.האם אתם מקבלים או לא מקבלים תשלום? 9.האם קיבלתם "אות בעורך"? אם כן כמה פעמים? האם פרסמו רשומות שלכם בדף הראשי של תפוז אנשים? אם כן כמה פעמים? אם כן, האם אתם נוהגים לסמן את הרשומות האלה בבלוג בצורה כלשהי? 10.האם אתם לפעמים משנים את העיצוב של הבלוג? 11.מתי פתחתם את הבלוג? 12. קורה לכם שעידכנתם או שיניתם את הרשומה בדיעבד בגלל תגובות האנשים? 13.האם אתם אנונימים לחלוטין או מפרסמים פרטים אישיים? 14. האם חסמתם משתמשים? 15. כמה בלוגרים "מפרסמים" אותכם? 16. האם אתם מכינים מספר רשומות מראש ושומרים לפרסום מאוחר יותר? 17. האם יש לכם גם בלוג במקום אחר? (או יותר מבלוג אחד) 18.האם אתם עונים לכל המגיבים? 19.האם אתם עושים שימוש ב"רשימה סגורה למשיבים". אם כן באיזו הזדמנות? ובכלל התגובות הם לכל משתמש או רק לאלו הרשומים בתפוז. 20. משתתפים בקומונות או פורומים אחרים? באיזה נושאים? ושאלת השאלות - בעצם - למה יש לכם בלוג? (בשביל מיקוד יתר הגיל שלכם הוא פחות מ 20 ? בין 20 ל 30 ? בין 30 ל 40 ? מעל 40?)

brose

New member
אני הראושנה???!

1. ממוצע של 75 צפיות ליום 2.מכל מקום, גם מגוגל, גם מנויים, גם מבלוגים אחרים 3.לא אין ממש נושא, בעיקרון סתם מקום ששופכת לתוכו את כל המחשבות שלי. בהתחלה היה נושא - סיפורים, אבל מהר מאוד הבנתי שיש בתוכי עוד דברים שראויים לצאת, מלבד סיפורים. 4.12 - מסרים, 10- מיילים 5.באמצעות החתימה שלי, בכך שאני דואגת להגיב ולהמליץ על רשומות אחרות. אני אשומה באופיניון, ודואגת לכתוב שם המון דעות (כרגע ממוקמת במקום השלישי) 6.לפחות פעם בשבוע, לפעמיים קצת יותר 7.7 מגיבים בממוצע לפוסט 8.מקבלת תשלום 9.9 פעמיים הייתי במומלצים, פעם אחץ באומרים שירה ופעם נוספת בתמונות נבחרות. פעם אחת הייתי גם בעמוד הראשי של תפוז אנשים. יש לי קוביית מומלצים בבלוג 10.נדיר מאוד שאני משנה את העיצוב. חוץ מזה שאני אוהבת פשטות בבלוג, מה שנאמר בפוסטים זה העיקר לדעתי, ולא העיצוב. 11.ביולי 2006 נפתח הבלוג רשמית. 12. לא, בד"כ, למעט העובדה שפעם אחד הכנסתי שם שלא רציתי להכניס (מפאת חיסיון פרטים) ואחד המגיבים שלח לי מסר, אז תיקנתי את זה. 13.אני חותמת תמיד בשמי, בלה. אך יתרה מזה, לא מעבירה את פרטיי האישיים. 14.לא 15. 10 בלוגים מפרסמים אותי, ועוד אחד מחוץ לתפוז. 16. בד"כ לא 17. יש לי עוד 2 בלוגים, בשמות בדויים, גם בתפוז, ועוד אחד (שלא רשמתי בו כשנה), בישראבלוג 18.כן, אני משתדלת. 19.ככל מי שרוצה יכול להגיב לי. 20. בפורומים אחרים, פעם יותר היום קצת פחות (פורום פוריות, פורום מתכונים, הפורום הזה) ושאלת השאלות - כי אני אוהבת לרשום, ואוהבת לדבר, ואוהבת לשתף, וזה הצירוף של שלושת הדברים... הגיל הוא: 26 (וחצי, אם זה משנה במשהו)

Joe the wolf

New member
תשובותיי

.כמה צפיות בממוצע יש לכם ביום? הממ..הבלוג בן חצי שנה ויש בו כ- 5000 צפיות: ממוצע כ- 28. 2.מאיפה הם באים? (דרך גוגל, בלוגרים בתפוז, מנויים): הכל. 3.האם יש נושא לבלוג, ואם כן מה נושא הבלוג? 'על כתיבה, ריצה ושגעונות נוספים'. 4.כמה מנויים רשומים לכם? (כמה במיילים וכמה במסרים). 17 5.איך אתם מפרסמים את הבלוג? רק דרך הרשומות וניצול הזדמנויות אקראי (ראו למטה) 6.מה התדירות שאתם כותבים בבלוג? משתדל בממוצע פעם בשבוע. 7.כמה מגיבים יש בממוצע לכל רשומה? מאוד משתנה. 8.האם אתם מקבלים או לא מקבלים תשלום? מקווה שאקבל יום אחד. 9.האם קיבלתם "אות עורך"? אם כן כמה פעמים? האם פרסמו רשומות שלכם בדף הראשי של תפוז אנשים? אם כן כמה פעמים? מספר פעמים קיבלתי אות עורך. וכמו כן פעם אחת סיפור שלי זכה במקום ראשון, פעם מקום שני ופעם מקום חמישי בתחרויות הסיפורים. אם כן, האם אתם נוהגים לסמן את הרשומות האלה בבלוג בצורה כלשהי? הסיפור שזכה מקום 1 סומן. 10.האם אתם לפעמים משנים את העיצוב של הבלוג? לא. 11.מתי פתחתם את הבלוג? לפני כחצי שנה 12. קורה לכם שעידכנתם או שיניתם את הרשומה בדיעבד בגלל תגובות האנשים? לא זכור. 13.האם אתם אנונימים לחלוטין או מפרסמים פרטים אישיים? אפשר להגיע דרך פרטיי לשמי הפרטי ולאתר האינטרנט של משרדי העוסק בייעוץ תקשורת. 14. האם חסמתם משתמשים? לא 15. כמה בלוגרים "מפרסמים" אותכם? לא ידוע. 16. האם אתם מכינים מספר רשומות מראש ושומרים לפרסום מאוחר יותר? לא. (שאלה יפה) 17. האם יש לכם גם בלוג במקום אחר? (או יותר מבלוג אחד) לא. 18.האם אתם עונים לכל המגיבים? לרובם. 19.האם אתם עושים שימוש ב"רשימה סגורה למשיבים". אם כן באיזו הזדמנות? ובכלל התגובות הם לכל משתמש או רק לאלו הרשומים בתפוז. 20. משתתפים בקומונות או פורומים אחרים? באיזה נושאים? ספרים ריצה, לפעמים השפה העיברית. ושאלת השאלות - בעצם - למה יש לכם בלוג? מה זאת אומרת? להשגת בחורות (סתםםםםםםםםםםםםםםם). (בשביל מיקוד יתר הגיל שלכם הוא פחות מ 20 ? בין 20 ל 30 ? בין 30 ל 40 ? מעל 40?) כן מצב לינק לבלוגי http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=rivlin

נורית, הסקרנות הרגה פעם

איזה חתול, נדמה לי? לא יכולה לא להענות לבקשתך, אז צ'יק צ'ק: 1.כמה צפיות בממוצע יש לכם ביום? בין 20 ל 30 2.מאיפה הם באים? (דרך גוגל, בלוגרים בתפוז, מנויים), מנויים אני חושבת וקצת דרך הדף הראשי והרבה גוגל (חיפוש ספרים) 3.האם יש נושא לבלוג, ואם כן מה נושא הבלוג? אין נושא, כותבת על עצמי 4.כמה מנויים רשומים לכם? (כמה במיילים וכמה במסרים) 8 מיילים, 1 מסר 5.איך אתם מפרסמים את הבלוג? לא מפרסמת, אבל אם נכנסים לעולם שלי ניתן לראות שם שיש לי בלוג 6.מה התדירות שאתם כותבים בבלוג? כל כמה ימים 7.כמה מגיבים יש בממוצע לכל רשומה? 2-3 8.האם אתם מקבלים או לא מקבלים תשלום? לא 9.האם קיבלתם "אות בעורך"? אם כן כמה פעמים? האם פרסמו רשומות שלכם בדף הראשי של תפוז אנשים? אם כן כמה פעמים? לא על שתי השאלות אם כן, האם אתם נוהגים לסמן את הרשומות האלה בבלוג בצורה כלשהי? 10.האם אתם לפעמים משנים את העיצוב של הבלוג? לא 11.מתי פתחתם את הבלוג? לפני כשנה 12. קורה לכם שעידכנתם או שיניתם את הרשומה בדיעבד בגלל תגובות האנשים? אני חושבת שלא 13.האם אתם אנונימים לחלוטין או מפרסמים פרטים אישיים? אנונימית 14. האם חסמתם משתמשים? לא 15. כמה בלוגרים "מפרסמים" אותכם? לא בטוחה, ראיתי פירסום אולי בשלושה, אבל אני לא עוקבת 16. האם אתם מכינים מספר רשומות מראש ושומרים לפרסום מאוחר יותר? לפעמים לוקח לי כמה ימים עד שרשומה מוכנה 17. האם יש לכם גם בלוג במקום אחר? (או יותר מבלוג אחד) לא 18.האם אתם עונים לכל המגיבים? 95% אלא אם ממש אין לי מה להגיב 19.האם אתם עושים שימוש ב"רשימה סגורה למשיבים". אם כן באיזו הזדמנות? ובכלל התגובות הם לכל משתמש או רק לאלו הרשומים בתפוז. בד"כ אני זוכרת לתת אפשרות תגובה לרשומה רק למשתמשי תפוז 20. משתתפים בקומונות או פורומים אחרים? באיזה נושאים? קומונת ספרים, קוראת מעט בפורומים אחרים (זוגיות) אבל כמעט לא כותבת ושאלת השאלות - בעצם - למה יש לכם בלוג? במקום יומן, זה תרפיוטי. בת 36.

אני שני, כנראה ../images/Emo13.gif

1. כשאני מפרסם - 50-60 צפיות (אא"כ בצלאל או מישהו עושה לי קידום מכירות). כשאני לא - לא מסתכל (בממוצע בערך 15-20, תלוי בין השאר כמה זמן עבר מאז הפרסום האחרון) 2.מאיפה הם באים? הכל. בעיקר מתפוז, קצת מגוגל, וכמובן - מנויים יקרים. 3. אין ממש נושא. החיים, אני, אקטואליה, ענייני מיעוטים חד מיניים. מה שבא לי לכתוב עליו 4.כמה מנויים רשומים לכם? 22 5.איך אתם מפרסמים את הבלוג?לא כל כך מפרסם. בהתחלה קצת הודעתי לחברים. מודע ל"הנהלה" על רשומות שיכולות להיות מומלצות. 6.מה התדירות שאתם כותבים בבלוג? משתנה מאוד 7.כמה מגיבים יש בממוצע לכל רשומה? השכיח סביב ה-10, חריגות זוכות לכמויות גדולות יותר. 8.האם אתם מקבלים או לא מקבלים תשלום? רק עקרונית מקבל. 9.האם קיבלתם "אות בעורך"? אם כן כמה פעמים? האם פרסמו רשומות שלכם בדף הראשי של תפוז אנשים? אם כן כמה פעמים? כן. לא יודע בדיוק כמה. אם כן, האם אתם נוהגים לסמן את הרשומות האלה בבלוג בצורה כלשהי? מוסיף אותן לרשימה בצד. 10.האם אתם לפעמים משנים את העיצוב של הבלוג? פעם ב 11.מתי פתחתם את הבלוג? יוני 07 12. קורה לכם שעידכנתם או שיניתם את הרשומה בדיעבד בגלל תגובות האנשים? אולי פעם פעמיים (כולל האחרונה). 13.האם אתם אנונימים לחלוטין או מפרסמים פרטים אישיים? באמצע. לא מפרסם פרטים אישיים, אבל גם לא נורא מסתיר 14. האם חסמתם משתמשים? לא 15. כמה בלוגרים "מפרסמים" אותכם? שמונה. אבל את כולם אני מעריך במיוחד. 16. האם אתם מכינים מספר רשומות מראש ושומרים לפרסום מאוחר יותר? רוצה, לא יוצא. 17. האם יש לכם גם בלוג במקום אחר? (או יותר מבלוג אחד) לא 18.האם אתם עונים לכל המגיבים? לרוב כן 19.האם אתם עושים שימוש ב"רשימה סגורה למשיבים". אם כן באיזו הזדמנות? ובכלל התגובות הם לכל משתמש או רק לאלו הרשומים בתפוז. תגובות פתוחות לכולם, למעט מקרים נדירים. 20. משתתפים בקומונות או פורומים אחרים? באיזה נושאים? בעיקר קומונת "ספרים ושאר ירקות" ושאלת השאלות - בעצם - למה יש לכם בלוג? המממ, אני אוהב לכתוב, שמח למשוב, נהנה להביע דעתי ולנהל דיון אודותיה. הגיל שלי: בין 30 ל 40 נורית, יש פרס המשיב המצטיין?

נוריתהה

New member
נאה דורש נאה מקיים

1.כמה צפיות בממוצע יש לכם ביום? - 150-250 . גם כאשר אני לא כותבת. מחפשים ספרים. וזה עולה כל הזמן. 2.מאיפה הם באים? (דרך גוגל, בלוגרים בתפוז, מנויים) - רובם מגוגל וחיפושי רשת אחרים. 3.האם יש נושא לבלוג, ואם כן מה נושא הבלוג? - ביקורות ספרים בלבד 4.כמה מנויים רשומים לכם? (כמה במיילים וכמה במסרים) 60 מיילים + 3 במסרים (מתה לדעת מי הם) 5.איך אתם מפרסמים את הבלוג? - בחתימה אישית, כאן ב"מה קוראים" , בחתימה של המייל. כאשר כותבת ביקורת או עונה בפורומים, מפנה לבלוג שלי. 6.מה התדירות שאתם כותבים בבלוג? - לפי מהירת קריאה 1-3רשומות לשבוע. (בעת הבחינות הקצב יורד) 7.כמה מגיבים יש בממוצע לכל רשומה? משהו בסביבות 10. 8.האם אתם מקבלים או לא מקבלים תשלום? לא. 9.האם קיבלתם "אות בעורך"? אם כן כמה פעמים? האם פרסמו רשומות שלכם בדף הראשי של תפוז אנשים? אם כן כמה פעמים? אות העורך אין לי. פורסם פעמיים בתפוז אנשים. אם כן, האם אתם נוהגים לסמן את הרשומות האלה בבלוג בצורה כלשהי? - לא. 10.האם אתם לפעמים משנים את העיצוב של הבלוג? ממש לא. מידי פעם מוסיפה קוביה. 11.מתי פתחתם את הבלוג? סוף ינואר 2007. 12. קורה לכם שעידכנתם או שיניתם את הרשומה בדיעבד בגלל תגובות האנשים? לא כתגובה של אנשים. לפעמים אני מוצאת מאמר שמדבר על נושא של הספר או עליו, אזי אני מוסיפה. 13.האם אתם אנונימים לחלוטין או מפרסמים פרטים אישיים? אנונימי לחלוטין. אך על פי אם קוראים טוב בין השורות, אפשר ללמוד הרבה עלי. 14. האם חסמתם משתמשים? לא. 15. כמה בלוגרים "מפרסמים" אותכם?10 (וזאת ההזדמנות להודות להם) 16. האם אתם מכינים מספר רשומות מראש ושומרים לפרסום מאוחר יותר? לא. (גם כך אני "בפיגור" , ספרים שקראתי ועוד לא הספקתי לכתוב ביקורת.) 17. האם יש לכם גם בלוג במקום אחר? (או יותר מבלוג אחד) לא. 18.האם אתם עונים לכל המגיבים?עכשו כן. ולו כדי להגיד "תודה שהגבתם". 19.האם אתם עושים שימוש ב"רשימה סגורה למשיבים". אם כן באיזו הזדמנות? ובכלל התגובות הם לכל משתמש או רק לאלו הרשומים בתפוז. פתוח לכולם. 20. משתתפים בקומונות או פורומים אחרים? באיזה נושאים? קומונה שאני מנהלת, והנושא איך לא - ספרים. בפורום ספרים. ושאלת השאלות - בעצם - למה יש לכם בלוג? - והתשובה "למה לא?" או "כי...אני יכולה". וביתר רצינות, אני אוהבת ספרים, וכאשר התחלתי לכתוב ביקורות ולקבל תגובות חיוביות,(שאנשים קראו בעיקבות ביקורת שלי את הספרים ונהנו) זה עשה לי טוב. (והרים את האגו כמובן) גיל 40+ (וליתר דיוק, נושקת את גיל ה 50, ולא מהצד הנכון).

dify

New member
אוהבת סקרים :)

1.כמה צפיות בממוצע יש לכם ביום? בערך 40-50 ככה אם לא כתבתי כלום 2.מאיפה הם באים? (דרך גוגל, בלוגרים בתפוז, מנויים) אני חושבת שחלק גדול מגוגל 3.האם יש נושא לבלוג, ואם כן מה נושא הבלוג? התחלתי אותו בגלל התהליך מול בנק הזרע אבל הוא הפך להיות כללי עם הזמן :) 4.כמה מנויים רשומים לכם? (כמה במיילים וכמה במסרים) 27 מיילים 8 מסרים 5.איך אתם מפרסמים את הבלוג? בתקופה האחרונה הוספתי קישור לבלוג בחתימה, ולפעמים שמה קישורים לפוסטים ספציפיים כשזה רלוונטי. 6.מה התדירות שאתם כותבים בבלוג? מתי שיש בי משהו בוער, לפעמים שלוש פעמים בשבוע ולפעמים כלום חודש. 7.כמה מגיבים יש בממוצע לכל רשומה? 0-5 לרשומה לא ממולצת 8.האם אתם מקבלים או לא מקבלים תשלום? רשומה לקבלת תשלום, עוד לא ניצלתי את זה, מתכננת לקנות בזה וילה :) 9.האם קיבלתם "אות בעורך"? אם כן כמה פעמים? האם פרסמו רשומות שלכם בדף הראשי של תפוז אנשים? אם כן כמה פעמים? פרשמו במומלצים ועמוד ראשי, אין לי מושג כמה פעמים. אם כן, האם אתם נוהגים לסמן את הרשומות האלה בבלוג בצורה כלשהי? בהתחלה ניסיתי לעקוב, הפסקתי, בעיקרון תפוז מוסיפים סימן למומלצי הבלוגיה, לעמוד ראשי אין שום סימון. 10.האם אתם לפעמים משנים את העיצוב של הבלוג? נדיר, למרות שאני מתה שתהיה פונקציה לשים עמוד רקע אישי (אם יש כזו אני אשמח לשמוע...) 11.מתי פתחתם את הבלוג? אפריל 2006 12. קורה לכם שעידכנתם או שיניתם את הרשומה בדיעבד בגלל תגובות האנשים? קרה ששיניתי ניסוח חריף או עידכנתי משהו שהשתנה, אבל לא זכור לי כרגע שממש שיניתי תוכן בגלל תגובות. לפעמים אני כותבת פוסט חדש בעקבות מחשבות שנוצרו בדיון בתגובות. אבל בעיקרון אני לא מאמינה בלמחוק כלום. 13.האם אתם אנונימים לחלוטין או מפרסמים פרטים אישיים? לא אנונימית בכלל. מלא אנשים יודעים בדיוק במי מדובר, לא מסתירה כלום :) 14. האם חסמתם משתמשים? לא. רק פעם אחת מחקתי תגובה בסיטואציה מסוימת. בעיקרון צריך ממש לעצבן אותי באופן קיצוני ובצורה שלא יאה לבלוג שלי כדי שאני אחסום או אמחק. 15. כמה בלוגרים "מפרסמים" אותכם? לא יודעת... כנראה 18 בתפוז, ולפחות עוד ארבעהה שניתקלתי במקרה במקומות אחרים ברשת... אני לא כל כך מסתובבת במקומות אחרים ובבלוגיות אחרות ושאר האתרים שמקדמים בלוגים כך שאני לא ממש יודע, יוצא לי לפעמים במקרה להיתקל בקישור אלי. 16. האם אתם מכינים מספר רשומות מראש ושומרים לפרסום מאוחר יותר? בדר"כ לא. אבל השבוע היה לי מלא מה להגיד, וכדי שלא יהיה עמוס, השארתי עוד שתי רשומות בצד, נפרסם אותם במשך השבוע :) 17. האם יש לכם גם בלוג במקום אחר? (או יותר מבלוג אחד) לא (היה לי בעבר והעברתי לפה) 18.האם אתם עונים לכל המגיבים? כבר לא. עונה רק שיש לי מה לחדש, או שהתגובה נגעה לליבי :) 19.האם אתם עושים שימוש ב"רשימה סגורה למשיבים". אם כן באיזו הזדמנות? ובכלל התגובות הם לכל משתמש או רק לאלו הרשומים בתפוז. התגובות פתוחות לכולם, מעולם לא סגרתי רשומה לתגובות. 20. משתתפים בקומונות או פורומים אחרים? באיזה נושאים? פעילה מאד בפורומים ומעט בקומונות, במגוון נושאים מאד גדול :) לא בכולם אני כותבת אבל ברבים אני קוראת ונעזרת :) ושאלת השאלות - בעצם - למה יש לכם בלוג? בהתחלה זה היה כדי ללוות תהליך, שישאר לי תיעוד של הבאת ילד לעולם (ולפני זה זה היה של תהליך היציאה המארון) אבל עכשיו זה בעיקר המקום של שחרור אנרגיות, כמו חדר כושר
כשמשהו בוער בי אז אני נהנית לסכם אותו ולפרסם :) פשוט כייף :) (בשביל מיקוד יתר הגיל שלכם הוא כקבוצת השיוך של הבלוג שלי- 31

דנטל

New member
ישששששששששששששששש סקר

אענה על הבלוג דנטל, או שאולי אענה בהמשך גם בניקים האחרים שלי, נראה. 1.כמה צפיות בממוצע יש לכם ביום? כמה עשרות בימים ללא פרסום, מאה/מאות ומשהו ביום של פרסום 2.מאיפה הם באים? המון דרך הכרטיס האישי שלי, לא מעט מגוגל, כמה עשרות מהמנויים ועוד 3.האם יש נושא לבלוג, ואם כן מה נושא הבלוג? כן, חיי הסקס שלי 4.כמה מנויים רשומים לכם? 80 במיילים, 6 במסרים 5.איך אתם מפרסמים את הבלוג? אני לא 6.מה התדירות שאתם כותבים בבלוג? בין פעם בחודשיים לפעם בשבוע, לרוב לעתים רחוקות 7.כמה מגיבים יש בממוצע לכל רשומה? אחדים בלבד 8.האם אתם מקבלים או לא מקבלים תשלום? כן 9.האם קיבלתם "אות העורך"? כן אם כן כמה פעמים? 3, לא בטוח שהותיקה מביניהן היתה כבר בתקופה של הבול האם פרסמו רשומות שלכם בדף הראשי של תפוז אנשים? אם כן כמה פעמים? פעם אחת ממש מזמן, לפני שהיה שער הבלוגיה אם כן, האם אתם נוהגים לסמן את הרשומות האלה בבלוג בצורה כלשהי? יש צילומי מסך של ההמלצות בבלוג דיטי 10.האם אתם לפעמים משנים את העיצוב של הבלוג? לעתים נדירות 11.מתי פתחתם את הבלוג? 8/2003 12. קורה לכם שעידכנתם או שיניתם את הרשומה בדיעבד בגלל תגובות האנשים? פעם אחת תיקנתי שגיאת כתיב אולי, לא זוכרת 13.האם אתם אנונימים לחלוטין או מפרסמים פרטים אישיים? מאוד לא אנונימית 14. האם חסמתם משתמשים? לא 15. כמה בלוגרים "מפרסמים" אתכם? 14 16. האם אתם מכינים מספר רשומות מראש ושומרים לפרסום מאוחר יותר? לא ממש, יכול להיות שפעם אחת עשיתי את זה 17. האם יש לכם גם בלוג במקום אחר? (או יותר מבלוג אחד) כן 18.האם אתם עונים לכל המגיבים? ב- 99.9% מהמקרים 19.האם אתם עושים שימוש ב"רשימה סגורה למשיבים". לא אם כן באיזו הזדמנות? ובכלל התגובות הם לכל משתמש או רק לאלו הרשומים בתפוז. פתוח לכולם 20. משתתפים בקומונות או פורומים אחרים? באיזה נושאים? כן, הפורומים שבחתימה שלי, נדודי שינה, תל אביב

דנטל

New member
אופס, לא שמתי לב לסוף

ושאלת השאלות - בעצם - למה יש לכם בלוג? כי אני לא זוכרת מהחיים שלי... בת 34.

תשוביות

1.כמה צפיות בממוצע יש לכם ביום? כמה מאות. .2מאיפה הם באים? (דרך גוגל, בלוגרים בתפוז, מנויים) גם, גם וגם. מעט מאד מגוגל. 3.האם יש נושא לבלוג, ואם כן מה נושא הבלוג? אמנות, ספרות, ובעיקר כתיבה אישית. 4.כמה מנויים רשומים לכם? (כמה במיילים וכמה במסרים) מעל 100 5.איך אתם מפרסמים את הבלוג? בחתימה האישית שלי? כעיקרון לא מפרסמת. 6.מה התדירות שאתם כותבים בבלוג? בממוצע פעמיים בשבוע. 7.כמה מגיבים יש בממוצע לכל רשומה? 40 8.האם אתם מקבלים או לא מקבלים תשלום? לא תודה. 9.האם קיבלתם "אות בעורך"? אם כן כמה פעמים? כן, פעמים בודדות . האם פרסמו רשומות שלכם בדף הראשי של תפוז אנשים? אם כן כמה פעמים? פעמיים נדמה לי. אם כן, האם אתם נוהגים לסמן את הרשומות האלה בבלוג בצורה כלשהי? לא. 10.האם אתם לפעמים משנים את העיצוב של הבלוג? שיניתי פעם אחת מאז שפתחתי את הבלוג. 11.מתי פתחתם את הבלוג? דצמבר 2006 12. קורה לכם שעידכנתם או שיניתם את הרשומה בדיעבד בגלל תגובות האנשים? לא, קרה שהוספתי משהו, כולל תגובות של מגיבים מצוטטות בגוף הרשומה. 13.האם אתם אנונימים לחלוטין או מפרסמים פרטים אישיים? כן 14. האם חסמתם משתמשים? כן 15. כמה בלוגרים "מפרסמים" אותכם? פחות ממאה, יותר משבעים. 16. האם אתם מכינים מספר רשומות מראש ושומרים לפרסום מאוחר יותר? הייתי עושה כך בעבר, היום פחות. 17. האם יש לכם גם בלוג במקום אחר? (או יותר מבלוג אחד) כן. 18.האם אתם עונים לכל המגיבים? מאד משתדלת. 19.האם אתם עושים שימוש ב"רשימה סגורה למשיבים". אם כן באיזו הזדמנות? כאשר הרשומה טעונה עבורי מכדי להתייחס לתגובות. ובכלל התגובות הם לכל משתמש או רק לאלו הרשומים בתפוז. לכולם. 20. משתתפים בקומונות או פורומים אחרים? באיזה נושאים? מעט מאד, בפורום ספרים וספרות. ושאלת השאלות - בעצם - למה יש לכם בלוג? תרפיה אישית ורצון לחלוק עם אחרים את אהבתי לאמנות וספרים. (בשביל מיקוד יתר הגיל שלכם הוא פחות מ 20 ? בין 20 ל 30 ? בין 30 ל 40 ? מעל 40?) 40.

bigjack

New member
תשובות שלי

1.כמה צפיות בממוצע יש לכם ביום? --100-400 2.מאיפה הם באים? (דרך גוגל, בלוגרים בתפוז, מנויים) --גוגל, וואלה, בלוגים, פורומים, מנויים, הבלוגיה, שער האוכל בתפוז. 3.האם יש נושא לבלוג, ואם כן מה נושא הבלוג? --אוכל ובעלי חיים למרות שעד עכשיו היו רשומות רק על אוכל
4.כמה מנויים רשומים לכם? (כמה במיילים וכמה במסרים) --95 במייל 17 במסר 5.איך אתם מפרסמים את הבלוג? --בחתימה האישית 6.מה התדירות שאתם כותבים בבלוג? --1-3 רשומות בשבוע 7.כמה מגיבים יש בממוצע לכל רשומה? --5-10 8.האם אתם מקבלים או לא מקבלים תשלום? --רשום לשרות התשלומים אבל לא דרשתי כלום בנתיים 9.האם קיבלתם "אות העורך"? אם כן כמה פעמים? האם פרסמו רשומות שלכם בדף הראשי של תפוז אנשים? אם כן כמה פעמים? אם כן, האם אתם נוהגים לסמן את הרשומות האלה בבלוג בצורה כלשהי? --פעם אחת אות העורך ולפחות פעם אחת בשער תפוז שאני יודע....לא מסמן חוץ מהסימון של בחירת העורך שהיא לא שלי. 10.האם אתם לפעמים משנים את העיצוב של הבלוג? אחרי כחודשיים שיניתי את העיצוב פעם אחת שיהיה יותר נח לצפייה. 11.מתי פתחתם את הבלוג? --5.2007 12. קורה לכם שעידכנתם או שיניתם את הרשומה בדיעבד בגלל תגובות האנשים? --רק תיקון שגיאות כתיב או כמויות שגויות במתכון. 13.האם אתם אנונימים לחלוטין או מפרסמים פרטים אישיים? --את השם הפרטי שלי כולם מכירים ויש גם תמונה. 14. האם חסמתם משתמשים? --לא 15. כמה בלוגרים "מפרסמים" אותכם? --כ-20 שאני יודע....הרוב בתפוז ויש גם כמה מבלוגים פרטיים. 16. האם אתם מכינים מספר רשומות מראש ושומרים לפרסום מאוחר יותר? --לרוב הכל מתבשל כשיש מוזה וכח לאיטיות של תפוז. 17. האם יש לכם גם בלוג במקום אחר? (או יותר מבלוג אחד) --מנהל פורום חוץ מהבלוג. 18.האם אתם עונים לכל המגיבים? --משתדל מאד לענות לכולם. 19.האם אתם עושים שימוש ב"רשימה סגורה למשיבים". אם כן באיזו הזדמנות? ובכלל התגובות הם לכל משתמש או רק לאלו הרשומים בתפוז. --לא. 20. משתתפים בקומונות או פורומים אחרים? באיזה נושאים? --אוכל, בישול ומתכונים. ושאלת השאלות - בעצם - למה יש לכם בלוג? --פשוט בגלל מהירות התנועה בפורומים כל המתכונים והתמונות נעלמים לארכיון ולכן רציתי פינה אישית שכל אחד כולל אותי יוכל בקלות להגיע לכל מתכון שלי. (בשביל מיקוד יתר הגיל שלכם הוא פחות מ 20 ? בין 20 ל 30 ? בין 30 ל 40 ? מעל 40?) -------------מעל 40

דיטי

New member
בניק הזה

1.כמה צפיות בממוצע יש לכם ביום? פחות מעשרים ביום ללא פרסום, עשרות בודדות ביום עם פרסום 2.מאיפה הם באים? הרבה מגוגל, מהמנויים, מהבלוג "דנטל" 3.האם יש נושא לבלוג, ואם כן מה נושא הבלוג? לא 4.כמה מנויים רשומים לכם? 24 מייל, 7 מסרים 5.איך אתם מפרסמים את הבלוג? בחתימה שלי ומדי פעם קישור פה בפורום מומלצים 6.מה התדירות שאתם כותבים בבלוג? משתנה, בין פעם בשבוע לפעם בשבועות ספורים 7.כמה מגיבים יש בממוצע לכל רשומה? אחדים בלבד 8.האם אתם מקבלים או לא מקבלים תשלום? כן 9.האם קיבלתם "אות העורך"? כן אם כן כמה פעמים? 5 האם פרסמו רשומות שלכם בדף הראשי של תפוז אנשים? אם כן כמה פעמים? 2 אם כן, האם אתם נוהגים לסמן את הרשומות האלה בבלוג בצורה כלשהי? צילומי מסך של ההמלצות 10.האם אתם לפעמים משנים את העיצוב של הבלוג? נדיר 11.מתי פתחתם את הבלוג? 2/2007 12. קורה לכם שעידכנתם או שיניתם את הרשומה בדיעבד בגלל תגובות האנשים? תיקנתי פעם שגיאת כתיב 13.האם אתם אנונימים לחלוטין או מפרסמים פרטים אישיים? מאוד לא אנונימית 14. האם חסמתם משתמשים? לא 15. כמה בלוגרים "מפרסמים" אתכם? 7 + 2 שלי 16. האם אתם מכינים מספר רשומות מראש ושומרים לפרסום מאוחר יותר? נדיר 17. האם יש לכם גם בלוג במקום אחר? (או יותר מבלוג אחד) כן 18.האם אתם עונים לכל המגיבים? ב- 99.9% מהמקרים 19.האם אתם עושים שימוש ב"רשימה סגורה למשיבים". לא אם כן באיזו הזדמנות? ובכלל התגובות הם לכל משתמש או רק לאלו הרשומים בתפוז. פתוח לכולם 20. משתתפים בקומונות או פורומים אחרים? באיזה נושאים? תרבות יד שניה ושאלת השאלות - בעצם - למה יש לכם בלוג? כי בא לי לפעמים לכתוב ולשתף אחרים. בת 34, כאמור.

wranger

New member
יא, סקר כיפי!

1.כמה צפיות בממוצע יש לכם ביום? - אם לא פרסמתי שומדבר, בסביבות 60-70. אם פרסמתי, אז בערך כפול. 2.מאיפה הם באים? (דרך גוגל, בלוגרים בתפוז, מנויים) - הרבה גוגל, הרבה חיפושים בתפוז, מעט דרך קישורים מבלוגים אחרים. 3.האם יש נושא לבלוג, ואם כן מה נושא הבלוג? - אין נושא אחד. כותב על מה שבא. 4.כמה מנויים רשומים לכם? (כמה במיילים וכמה במסרים) - 74 מיילים, 8 מסרים. 5.איך אתם מפרסמים את הבלוג? - בדרך כלל בשרשור ההמלצות היומי, לפעמים במסר לבצלאל. 6.מה התדירות שאתם כותבים בבלוג? - מדי כמה ימים, תלו במוזה. 7.כמה מגיבים יש בממוצע לכל רשומה? - לא יודע ממוצע, הטווח רחב מדי. 8.האם אתם מקבלים או לא מקבלים תשלום? - מקבל, תיאורטית, אם כי טרם גביתי. 9.האם קיבלתם "אות בעורך"? אם כן כמה פעמים? האם פרסמו רשומות שלכם בדף הראשי של תפוז אנשים? אם כן כמה פעמים? - קיבלתי כמה בולים כאלה, וביקרתי כמה פעמים בעמוד הבית. לא סופר. אם כן, האם אתם נוהגים לסמן את הרשומות האלה בבלוג בצורה כלשהי? - לא. 10.האם אתם לפעמים משנים את העיצוב של הבלוג? - פעם בשנה, בערך ביום ההולדת של הבלוג. 11.מתי פתחתם את הבלוג? - פברואר 2004. 12. קורה לכם שעידכנתם או שיניתם את הרשומה בדיעבד בגלל תגובות האנשים? - מעולם לא שיניתי, פה ושם הוספתי "תוספת מאוחרת". 13.האם אתם אנונימים לחלוטין או מפרסמים פרטים אישיים? - התחלתי כאנונימי לגמרי, אבל עם הזמן חשפתי יותר ויותר. בכלל, אולי אני בתהליך של יציאה מהארון. 14. האם חסמתם משתמשים? - טרם הספיקותי. 15. כמה בלוגרים "מפרסמים" אותכם? - יש 63 בלוגים שמקשרים אלי (לא יודע כמה מהם באמת מעודכנים), ומדי פעם אני נתקל במישהו שרוצה לקשר לבלוג אבל מקשר למעשה לרשומה (טעות בקישור, או משהו). 16. האם אתם מכינים מספר רשומות מראש ושומרים לפרסום מאוחר יותר? - לא בכוונה תחילה. לפעמים אני מסיים לכתוב ולא אוהב את התוצאה, ואז חוזר אחרי כמה ימים, משנה, מתקן, וחושב שוב אם לפרסם. השיא שלי הוא שנה וחצי עד לפרסום. 17. האם יש לכם גם בלוג במקום אחר? (או יותר מבלוג אחד) - היה לי בלוג בישרא, שמחקתי כשמישהו שם עשה לי אאוטינג. היום לא הייתי מוחק. חוצמזה יש לי עוד כמה בלוגים בתפוז, רובם לא פעילים ברמה זו או אחרת. 18.האם אתם עונים לכל המגיבים? - פעם לא, ואז קיבלתי על הראש והגעתי למסקנה שצריך. אז משתדל. 19.האם אתם עושים שימוש ב"רשימה סגורה למשיבים". אם כן באיזו הזדמנות? ובכלל התגובות הם לכל משתמש או רק לאלו הרשומים בתפוז. - טרם הספיקותי, אבל חשבתי על זה לאחרונה, ויש לי כמה נושאים שאם אני אכתוב עליהם יום אחד אני אשתמש בפונקציה הזו. 20. משתתפים בקומונות או פורומים אחרים? באיזה נושאים? - קומונות לא, פורומים כן, פה ושם. בעיקר כאן.
ושאלת השאלות - בעצם - למה יש לכם בלוג? - כי ככה אני פורק. האם לא כולנו ככה? (בשביל מיקוד יתר הגיל שלכם הוא פחות מ 20 ? בין 20 ל 30 ? בין 30 ל 40 ? מעל 40?) - בן 28.

sigalitbi

New member
אני

1.כמה צפיות בממוצע יש לכם ביום? בין 100 ל - 200 אם רשומה עולה לעמוד הראשי, הרבה יותר. 2.מאיפה הם באים? (דרך גוגל, בלוגרים בתפוז, מנויים) גוגל, מנויים, תגיות, בלוגים אחרים 3.האם יש נושא לבלוג, ואם כן מה נושא הבלוג? הנושא הראשי הוא ספרים בצרוף כל נושא שמעניין אותי לכתוב עליו. 4.כמה מנויים רשומים לכם? (כמה במיילים וכמה במסרים) 5.איך אתם מפרסמים את הבלוג? בחתימה שלי, כאן, בפורומים אחרים, הפניות לרשומות של בלוגרים אחרים, מה שרלוונטי. 6.מה התדירות שאתם כותבים בבלוג? לרוב ממוצע של 4-5 פעמים בשבוע לפעמים רק רשומה בשבוע. 7.כמה מגיבים יש בממוצע לכל רשומה? משתנה מאד בין בדרך כלל 10 ומעלה 8.האם אתם מקבלים או לא מקבלים תשלום? רשומה, לא ניצלתי את זה 9.האם קיבלתם "אות בעורך"? אם כן כמה פעמים? האם פרסמו רשומות שלכם בדף הראשי של תפוז אנשים? אם כן כמה פעמים? אם כן, האם אתם נוהגים לסמן את הרשומות האלה בבלוג בצורה כלשהי? כ - 20 רשומות סה"כ מאז שהתחיל תו העורך, לפי כן אני לא זוכרת כמה פעמים. יש בבלוג קוביה שמפנה לרשומות האלה. 10.האם אתם לפעמים משנים את העיצוב של הבלוג? שיניתי פעם אחת את כל העיצוב, לרוב אני רק משנה את תוכן הקוביות והמיקום שלהן 11.מתי פתחתם את הבלוג? 5/2006 12. קורה לכם שעידכנתם או שיניתם את הרשומה בדיעבד בגלל תגובות האנשים? לא 13.האם אתם אנונימים לחלוטין או מפרסמים פרטים אישיים? אני כותבת בשם שלי, מעבר לזה לא ממש מי שמכיר אותי ממקומות אחרים יודע 14. האם חסמתם משתמשים? לא. מחקתי מספר תגובות. לא חסמתי איש 15. כמה בלוגרים "מפרסמים" אותכם? 16 רשומים ולהפתעתי גיליתי עוד כמה שלא עשו את הקישור דרך המועדפים בבלוג אלא בצורה עצמאית, אין לי מושג בכמה מדובר. 16. האם אתם מכינים מספר רשומות מראש ושומרים לפרסום מאוחר יותר? לפעמים כשיש לי הרבה נושאים שאני רוצה לכתוב עליהם וכבר אספתי חומרים או שלבים שונים של עריכה או התרשמות מספר שאני רוצה לשמר אבל עדיין לא גיבשתי את מלוא ההמלצה.. 17. האם יש לכם גם בלוג במקום אחר? (או יותר מבלוג אחד) זה התחיל בישרא בלוג לזמן קצר מאד ואז העברתי את הכל לתפוזיה יש לי בלוג נוסף - ספר לבן http://blog.tapuz.co.il/seferlavan הוא פחות פעיל בגלל האופי והתכנים שלו. 18.האם אתם עונים לכל המגיבים? כן ב - 99.9% בעיקר לתגובות עם תוכן. 19.האם אתם עושים שימוש ב"רשימה סגורה למשיבים". אם כן באיזו הזדמנות? ובכלל התגובות הם לכל משתמש או רק לאלו הרשומים בתפוז. לרוב אני משתמשת ב - רשומים בתפוז. בספר הלבן היתה תקופה שהציקו לי קצת אז סגרתי חלק מהרשומות ואחר כך פתחתי אותן שוב. 20. משתתפים בקומונות או פורומים אחרים? באיזה נושאים? כן. ספרים ושאר ירקות בניהול משותף עם נוריתהה ועוד חבר. לפעמים בפורום ספרים של תפוז, הקוראים המשפיעים של YNET, פורום הספרים של כתר, פורום פאזלים (מעט), כאן בבלוגיה, לפעמים קוראת בפורום אורט. ושאלת השאלות - בעצם - למה יש לכם בלוג? זה התחיל כשהרגשתי שאני לא מוצאת מקום שאני אוהבת לביקורות הספרים שלי, לפני שהוקמה הקומונה. אחר כך גיליתי שאני אוהבת לכתוב מעט לפעמים והשאר הסטוריה...... (בשביל מיקוד יתר הגיל שלכם הוא פחות מ 20 ? בין 20 ל 30 ? בין 30 ל 40 ? מעל 40?)

נוריתהה

New member
וזה הזמן לגלות את תשובה האמיתית ל...

למה יש לי בלוג. כי.....כי....כי....סיגלית הכריחה אותי. פשוט כך.

למעלה