סקר קטנטן, שאלון

סקר..../images/Emo13.gif

1.כמה צפיות בממוצע יש לכם ביום? - ... 2.מאיפה הם באים? (דרך גוגל, בלוגרים בתפוז, מנויים) - מפורומים ובלוגים מתוך ומחוץ לתפוז, ומגוגל. 3.האם יש נושא לבלוג, ואם כן מה נושא הבלוג? - אין 4.כמה מנויים רשומים לכם? (כמה במיילים וכמה במסרים) - ... 5.איך אתם מפרסמים את הבלוג? - פה בפורום 6.מה התדירות שאתם כותבים בבלוג? - פעם בכמה חודשים. אבל אני מנסה לחזור לעצמי בזמן האחרון ולעדכן פעם בשבוע. 7.כמה מגיבים יש בממוצע לכל רשומה? - ... 8.האם אתם מקבלים או לא מקבלים תשלום? - מקבל
9.האם קיבלתם "אות בעורך"? אם כן כמה פעמים? האם פרסמו רשומות שלכם בדף הראשי של תפוז אנשים? אם כן כמה פעמים? - כן אם כן, האם אתם נוהגים לסמן את הרשומות האלה בבלוג בצורה כלשהי? - לא 10.האם אתם לפעמים משנים את העיצוב של הבלוג? - אם אני משנה את העיצוב, אז בדברים ממש קטנים. באופן כללי הבלוג היום די דומה למה שהוא היה לפני שנתיים. 11.מתי פתחתם את הבלוג? אממ.. לפני שנתיים...? רגע... כן.. קצת יותר משנתיים. 12. קורה לכם שעידכנתם או שיניתם את הרשומה בדיעבד בגלל תגובות האנשים? - נראה לי שלא.... 13.האם אתם אנונימים לחלוטין או מפרסמים פרטים אישיים? - הייתי אמור להיות אנונימי, אבל אני לא כל כך עומד בזה... 14. האם חסמתם משתמשים? - לא. 15. כמה בלוגרים "מפרסמים" אותכם? - ... 16. האם אתם מכינים מספר רשומות מראש ושומרים לפרסום מאוחר יותר? כן, אבל אז אני שוכח מהן. 17. האם יש לכם גם בלוג במקום אחר? (או יותר מבלוג אחד) - הבלוג של מרסל 18.האם אתם עונים לכל המגיבים? - משתדל. לפעמים אני לא ממש יודע מה לענות. 19.האם אתם עושים שימוש ב"רשימה סגורה למשיבים". אם כן באיזו הזדמנות? ובכלל התגובות הם לכל משתמש או רק לאלו הרשומים בתפוז. - התגובות תמיד פתוחות לכולם. 20. משתתפים בקומונות או פורומים אחרים? באיזה נושאים? - כן. אבל יותר קורא מאשר משתתף. אני מבקר בפורומים של סדרות ולהקות. ושאלת השאלות - בעצם - למה יש לכם בלוג? כי אני אוהב שאנשים קוראים את השטויות שלי...
מאוד...

Dantel

New member
ובניק הזה

1.כמה צפיות בממוצע יש לכם ביום? 20 בערך ביום ללא פרסום, אי אפשר להגיד שהרבה יותר מזה ביום עם פרסום 2.מאיפה הם באים? הרוב המחוץ מגוגל, מהבלוג של יואב לרמן, מאתר תל אביב סיטי, מנויים 3.האם יש נושא לבלוג, ואם כן מה נושא הבלוג? תל אביב 4.כמה מנויים רשומים לכם? 19 במייל, 1 במסר 5.איך אתם מפרסמים את הבלוג? בחתימה שלי, פה ובפורום מומלצים 6.מה התדירות שאתם כותבים בבלוג? פעם כתבתי כל 6 ימים, עכשיו לא ממש כותבת 7.כמה מגיבים יש בממוצע לכל רשומה? יותר מבשניים האחרים 8.האם אתם מקבלים או לא מקבלים תשלום? כן, יום אחד זה אולי יגיע ל- 80 ש"ח (לא שדרשתי את התשלום בשני האחרים שעברו את ה- 80 ש"ח) 9.האם קיבלתם "אות העורך"? כן אם כן כמה פעמים? פעמיים האם פרסמו רשומות שלכם בדף הראשי של תפוז אנשים? אם כן כמה פעמים? לא אם כן, האם אתם נוהגים לסמן את הרשומות האלה בבלוג בצורה כלשהי? יש צילומי מסך בבלוג "דיטי" 10.האם אתם לפעמים משנים את העיצוב של הבלוג? בקושי 11.מתי פתחתם את הבלוג? 7/2007 12. קורה לכם שעדכנתם או שיניתם את הרשומה בדיעבד בגלל תגובות האנשים? לא 13.האם אתם אנונימים לחלוטין או מפרסמים פרטים אישיים? הבלוג הזה לא עוסק בי ולכן אין סיבה שיכיל פרטים עלי 14. האם חסמתם משתמשים? לא 15. כמה בלוגרים "מפרסמים" אתכם? 3 בתפוז (+ הבלוג שלי דיטי) ו- 3 מאתרים אחרים, קישור באתר תל אביב סיטי שיש לו אישור להשתמש בפוסטים שלי, היה פרסום במגזין טיים אאוט ומסתבר גם שקישור עובר במיילים (בקיצור, יש יותר הערכה מבחוץ) 16. האם אתם מכינים מספר רשומות מראש ושומרים לפרסום מאוחר יותר? כן 17. האם יש לכם גם בלוג במקום אחר? (או יותר מבלוג אחד) כן 18.האם אתם עונים לכל המגיבים? כן 19.האם אתם עושים שימוש ב"רשימה סגורה למשיבים"? לא אם כן באיזו הזדמנות? ובכלל התגובות הם לכל משתמש או רק לאלו הרשומים בתפוז? פתוח לכולם 20. משתתפים בקומונות או פורומים אחרים? באיזה נושאים? פורום תל אביב ושאלת השאלות - בעצם - למה יש לכם בלוג? כי סיו זרקה כפפה בבלוג של דם דם ואני הרמתי. עדיין בת 34.

עונה:

1.כמה צפיות בממוצע יש לכם ביום? - בין 10 ל- 100. 2.מאיפה הם באים? (דרך גוגל, בלוגרים בתפוז, מנויים) גוגל, מנויים, ודרך הודעות שאני מפרסמת בפורומים של תפוז. 3.האם יש נושא לבלוג, ואם כן מה נושא הבלוג? - אומנות. 4.כמה מנויים רשומים לכם? (כמה במיילים וכמה במסרים) - 32 במיילים 9 במסרים, טפו טפו טפו, כן ירבו. 5.איך אתם מפרסמים את הבלוג? - אני מפרסמת הודעה בפורום ונותנת דוגמא מהבלוג שלי, שולחת לכל רשימת התפוצה שלי קישור. 6.מה התדירות שאתם כותבים בבלוג? - פעם בשבוע בממוצע. 7.כמה מגיבים יש בממוצע לכל רשומה? - כ- 15 מגיבים. 8.האם אתם מקבלים או לא מקבלים תשלום? - עוד לא ביקשתי, אבל כבר עברתי את המינימום כך שזה אפשרי. 9.האם קיבלתם "אות בעורך"? אם כן כמה פעמים? האם פרסמו רשומות שלכם בדף הראשי של תפוז אנשים? אם כן כמה פעמים? - 3 פעמים "אות עורך" מתוך 100 רשומות, לא הגעתי לעמ' ראשון. אם כן, האם אתם נוהגים לסמן את הרשומות האלה בבלוג בצורה כלשהי? - לא. 10.האם אתם לפעמים משנים את העיצוב של הבלוג? - לא. 11.מתי פתחתם את הבלוג? - במרץ 2007. 12. קורה לכם שעידכנתם או שיניתם את הרשומה בדיעבד בגלל תגובות האנשים? - בהחלט - אני שמחה שמגיבים ושמחה להשתפר, ומעדיפה שכולם יהיו מרוצים. 13.האם אתם אנונימים לחלוטין או מפרסמים פרטים אישיים? - אני לא אנונימית, אבל יש דברים אישיים שאני לא מפרסמת. 14. האם חסמתם משתמשים? - לא, מקווה שחלילה לא אגיע לזה. 15. כמה בלוגרים "מפרסמים" אותכם? - 14 בלוגרים - ותודה לכל אחד באופן אישי. 16. האם אתם מכינים מספר רשומות מראש ושומרים לפרסום מאוחר יותר? - בהחלט - במיוחד לקראת חגים או ארועים מיוחדים. 17. האם יש לכם גם בלוג במקום אחר? (או יותר מבלוג אחד) - כן, בגלל שאי אפשר להוסיף פרסומות הוספתי בלוג דרך גוגל (מוסיפה קישור). 18.האם אתם עונים לכל המגיבים? - בהחלט, חוץ ממי שממש לא ראוי לתגובה אבל עדיין בתחום האפור ולא מחקתי את התגובה. 19.האם אתם עושים שימוש ב"רשימה סגורה למשיבים". אם כן באיזו הזדמנות? ובכלל התגובות הם לכל משתמש או רק לאלו הרשומים בתפוז. - לא, כל הרשומות פתוחות לכולם. 20. משתתפים בקומונות או פורומים אחרים? באיזה נושאים? אומנות, שואה, יידיש, ילדים להורים פרודים, וספרים. ושאלת השאלות - בעצם - למה יש לכם בלוג? הבלוג הוא החופש, המרחב, להביע וליצור, בלי שיעצרו אותי, בלי שיכתיבו לי, ולקבל משוב ממגיבים.

גם אני אנסה לענות../images/Emo6.gif

.כמה צפיות בממוצע יש לכם ביום? 15-150 2.מאיפה הם באים? (דרך גוגל, בלוגרים בתפוז, מנויים) גוגל, מנויים, ועמוד הבלוגים 3.האם יש נושא לבלוג, ואם כן מה נושא הבלוג? תכנות, גידול ילדים, אקולוגיה, לחיות......איך לשרוד בעיר
4.כמה מנויים רשומים לכם? (כמה במיילים וכמה במסרים) 5, 3 5.איך אתם מפרסמים את הבלוג? אני לא 6.מה התדירות שאתם כותבים בבלוג? כמעט כל יום 7.כמה מגיבים יש בממוצע לכל רשומה? משתנה מאד 8.האם אתם מקבלים או לא מקבלים תשלום? לא, 20 אגוורות זה נראה לי מעליב מכדי לקבל אז אני אוותר על התענוג 9.האם קיבלתם "אות בעורך"? אם כן כמה פעמים? האם פרסמו רשומות שלכם בדף הראשי של תפוז אנשים? אם כן כמה פעמים? לא יודעת אם פורסם בעמוד הראשי(איך יודעים?) קיבלתי 3 פעמים אות העורך אם כן, האם אתם נוהגים לסמן את הרשומות האלה בבלוג בצורה כלשהי? 10 .האם אתם לפעמים משנים את העיצוב של הבלוג? לפעמים..... 11.מתי פתחתם את הבלוג? אוגוסט 12. קורה לכם שעידכנתם או שיניתם את הרשומה בדיעבד בגלל תגובות האנשים? לא 13.האם אתם אנונימים לחלוטין או מפרסמים פרטים אישיים? אני משתדלת להיות אנונימית. 14. האם חסמתם משתמשים? לא 15. כמה בלוגרים "מפרסמים" אותכם איך בלוגרים אחרים מפרמים? לא בטוח שהבנתי. פשוט לבוא לבלוגר אחר ולבקש ממנו לפרסם אותי?
16. האם אתם מכינים מספר רשומות מראש ושומרים לפרסום מאוחר יותר? לפעמים. 17. האם יש לכם גם בלוג במקום אחר? (או יותר מבלוג אחד) כן, אבל הוא לא כל כך פעיל לאחרונה, שם אני כותבת דברים אישיים יותר.עילום השם שם מוחלט בניגוד לתפוז שיש לא מעט שמכירים אותי אישית. 18.האם אתם עונים לכל המגיבים? משתדלת 19.האם אתם עושים שימוש ב"רשימה סגורה למשיבים". אם כן באיזו הזדמנות? ובכלל התגובות הם לכל משתמש או רק לאלו הרשומים בתפוז. לא 20. משתתפים בקומונות או פורומים אחרים? באיזה נושאים? הורות, איכות הסביבה, תכנות..... ושאלת השאלות - בעצם - למה יש לכם בלוג? זה כיף!!! וגם כי עוזר להתבטא, להתמודד עם דברים שצריך להוציא.

malka3

New member
עכשיו אני בנוהל מקוצר

כמה צפיות בממוצע יש לכם ביום
מעל 400 90,000 כניסות ב- 8 וחצי חודשים מתי פתחתם את הבלוג
פברואר 2007 כמה מנויים רשומים
מעל 130 כמה בלוגרים "מפרסמים" אותכם
25 כמה בלוגים אתם "מפרסמים"
שאלה שלא נשאלה בסקר..... מעל 50 איך אתם מפרסמים את הבלוג
בחתימה האישית שלי האם קיבלתם "אות בעורך"
כן , היום בצלאל תודהההההההההה האם פרסמו רשומות שלכם בדף הראשי של תפוז אנשים
כן התודות לוורד עורכת ערוץ האוכל אם כן, האם אתם נוהגים לסמן את הרשומות האלה בבלוג בצורה כלשהי
כן בימים אלו פתחתי קוביית צל"שים מתפוז משתתפים בקומונות או פורומים אחרים
כן מתפזרת בכל תפוז אגב, רק אצלי היתה בעייה בשעה האחרונה להכנס לפרדס
?

tamax

New member
תשובות../images/Emo26.gif

1.כמה צפיות בממוצע יש לכם ביום? 60-70 ליום אגיל, אם אני מפרסם רשומה אז המספר קופץ בהרבה. 2.מאיפה הם באים? הרבה באים מעדכון המיילים, מהפורומים השונים, מגוגל, מחיפוש תגיות בתפוז 3.האם יש נושא לבלוג, ואם כן מה נושא הבלוג? נושא הבלוג בלוג צילומים 4.כמה מנויים רשומים לכם? פעם אחרונה שבדקתי 55 במייל ו-10 במסרים 5.איך אתם מפרסמים את הבלוג? לינק בחתימה, לפעמים בפורומים קשורים. 6.מה התדירות שאתם כותבים בבלוג? בערך פעם בשבוע עד פעם בחודש, לא קבוע. 7.כמה מגיבים יש בממוצע לכל רשומה? לא יודע, אולי 20 8.האם אתם מקבלים או לא מקבלים תשלום?מקבל 9.האם קיבלתם "אות בעורך"? כן, קיבלתי כמה פעמים, לא ספרתי. 10.האם אתם לפעמים משנים את העיצוב של הבלוג? פעם אחת רק שיניתי בגלל שאח שלי הכין לי לוגו חדש. 11.מתי פתחתם את הבלוג? ינואר 2005 12. קורה לכם שעידכנתם או שיניתם את הרשומה בדיעבד בגלל תגובות האנשים? לא נראה לי 13.האם אתם אנונימים לחלוטין או מפרסמים פרטים אישיים? לא ממש אנונימי, מפרסם פרטים דלים בלבד. 14. האם חסמתם משתמשים? לא 15. כמה בלוגרים "מפרסמים" אותכם? פעם אחרונה שבדקתי 57, לא כולם פעילים כבר. 16. האם אתם מכינים מספר רשומות מראש ושומרים לפרסום מאוחר יותר? לפעמים אני מתחיל רשומה אבל מסיים אותה לאחר כמה ימים. 17. האם יש לכם גם בלוג במקום אחר? (או יותר מבלוג אחד) יש לי עוד בלוג בתפוז "ראש אווז" ועוד בלוג פעיל פחות "הצפרדע הטובעת". 18.האם אתם עונים לכל המגיבים? משתדל מאוד אבל לא תמיד יוצא. 19.האם אתם עושים שימוש ב"רשימה סגורה למשיבים". רק פעם אחת. 20. משתתפים בקומונות או פורומים אחרים? באיזה נושאים? כן, אבל בעיקר קורא בהם. למה יש לי בלוג? הבלוג שלי הוא המקום בו אני מציג את הצילומים שלי ומספר על חוויות מטיולים שונים... גיל? 24.

כלכלונת

New member
סקר! מקסים!... .כמה צפיות בממוצע יש לכם ביום? ../images/Emo41.gif בין 15 ל-20 2.מאיפה הם באים? (דרך גוגל, בלוגרים בתפוז, מנויים) ../images/Emo41.gif לרוב גוגל, בזמן האחרון המון מתפוז 3.האם יש נושא לבלוג, ואם כן מה נושא הבלוג? ../images/Emo41.gif אני. זה נושא מספיק גדול 4.כמה מנויים רשומים לכם? (כמה במיילים וכמה במסרים) ../images/Emo41.gif במייל נרשמו 9 מחקתי 2 כך שיש 7. ובמסרים 2 5.איך אתם מפרסמים את הבלוג? ../images/Emo41.gif לא מפרסמת אותו 6.מה התדירות שאתם כותבים בבלוג? ../images/Emo41.gif לפני החשק. אבל היה איזה חודש שעשיתי יום כן יום לא 7.כמה מגיבים יש בממוצע לכל רשומה? ../images/Emo41.gif בין 0 ל-5 8.האם אתם מקבלים או לא מקבלים תשלום? ../images/Emo41.gif לא, אמא שלי תפסה את כל השלושה תשלומים לכתובת אחת 9.האם קיבלתם "אות בעורך"? אם כן כמה פעמים? האם פרסמו רשומות שלכם בדף הראשי של תפוז אנשים? אם כן כמה פעמים? ../images/Emo41.gif עורך- פעם אחת ועמוד ראשי- שלוש פעמים אם כן, האם אתם נוהגים לסמן את הרשומות האלה בבלוג בצורה כלשהי? ../images/Emo41.gif כן, בתוך רשימות בצד 10.האם אתם לפעמים משנים את העיצוב של הבלוג? ../images/Emo41.gif את העיצוב לא שיניתי אבל את התמונה כן 11.מתי פתחתם את הבלוג? ../images/Emo41.gif במאי השנה 12. קורה לכם שעידכנתם או שיניתם את הרשומה בדיעבד בגלל תגובות האנשים? ../images/Emo41.gif כן, בעיקר אם התגובות היו של אנשים מוכרים 13.האם אתם אנונימים לחלוטין או מפרסמים פרטים אישיים? ../images/Emo41.gif אנונימיות. אבל רק כדי שאנשים מהישוב שלי לא יזהו ולא מתוך הגנה או פדיחות 14. האם חסמתם משתמשים? ../images/Emo41.gif כן, מישהו שזיהה אותי 15. כמה בלוגרים "מפרסמים" אותכם? ../images/Emo41.gif האמ, אחד. 16. האם אתם מכינים מספר רשומות מראש ושומרים לפרסום מאוחר יותר? ../images/Emo41.gif כשיש לי הרבה מה לומר, וודאי 17. האם יש לכם גם בלוג במקום אחר? (או יותר מבלוג אחד) ../images/Emo41.gif לא. תפוז שליטה! 18.האם אתם עונים לכל המגיבים? ../images/Emo41.gif בהחלט 19.האם אתם עושים שימוש ב"רשימה סגורה למשיבים". אם כן באיזו הזדמנות? ובכלל התגובות הם לכל משתמש או רק לאלו הרשומים בתפוז. ../images/Emo41.gifברשומות שלא בא לי שישאלו "מה" ו-"למה" ויפתחו פצעים 20. משתתפים בקומונות או פורומים אחרים? באיזה נושאים? ../images/Emo41.gif לא. אני שונאת פורומים. יש לי אהבה לפורום הזה ולפורום בלוגים רק כי הם עוסקים בבלוגים ושאלת השאלות - בעצם - למה יש לכם בלוג? ../images/Emo41.gif שאלה מצויינת. לא שואלים אותה! (בשביל מיקוד יתר הגיל שלכם הוא פחות מ 20 ? 15 ../images/Emo13.gif בין 20 ל 30 ? בין 30 ל 40 ? מעל 40?)

suki da yo

New member
גמני ../images/Emo13.gif

כי אני אמורה ללמוד לבחינה מחר ברגע זה ממש, אז למה לא? זה כבר נהיה סימן ההכר שלי, שאני כותבת בעיקר כשאני אומרה ללמוד... 1.כמה צפיות בממוצע יש לכם ביום? 150-300. תלוי. 2.מאיפה הם באים? (דרך גוגל, בלוגרים בתפוז, מנויים) גם וגם וגם. המון מהכרטיס האישי. הרבה אנשים מחפשים את הכינוי שלי בגוגל. לא יודעת למה, אבל זה ממש מלחיץ אותי. 3.האם יש נושא לבלוג, ואם כן מה נושא הבלוג? לא. מה שיוצא. 4.כמה מנויים רשומים לכם? (כמה במיילים וכמה במסרים) בסביבות ה-30. אני משתדלת לבדוק לעיתים רחוקות, כי זה ממכר. 5.איך אתם מפרסמים את הבלוג? בפורום, אם נראה לי מתאים, ובחתימה. 6.מה התדירות שאתם כותבים בבלוג? בעיקרון כמעט כל יום. כמעט לעולם לא יותר, מדי פעם פחות. 7.כמה מגיבים יש בממוצע לכל רשומה? 15-35. תלוי ברשומה. 8.האם אתם מקבלים או לא מקבלים תשלום? בדיוק ביקשתי את התשלום הראשון. קצת צפוף פה אחרי שלא עובדים חודשיים בגלל הבחינות, וכל טיפה עוזרת.. 9.האם קיבלתם "אות בעורך"? אם כן כמה פעמים? האם פרסמו רשומות שלכם בדף הראשי של תפוז אנשים? אם כן כמה פעמים? לשער של תפוז הומלצתי פעם אחת, באחת הרשומות הראשונות שלי. קיבלתי את הבול, אבל לא יודעת בדיוק כמה פעמים.. אם כן, האם אתם נוהגים לסמן את הרשומות האלה בבלוג בצורה כלשהי? אני מוסיפה לרשומות האלה תגית של "הומלץ בתפוז" 10.האם אתם לפעמים משנים את העיצוב של הבלוג? בנתים לא. אני נוטה להשתעמם מהר ולשנות עיצובים באופן דרסטיף אבל כרגע מה שיש עדיין מוצא חן בעיני. 11.מתי פתחתם את הבלוג?לפני שנה. 12. קורה לכם שעידכנתם או שיניתם את הרשומה בדיעבד בגלל תגובות האנשים? לא. אבל היו כמה רשומות שמאוד התחרטתי שפירסמתי ופשוט חשבתי שזה מיותר לבטל פרסום בדיעבד. 13.האם אתם אנונימים לחלוטין או מפרסמים פרטים אישיים? בעיקרון, לא כתבתי אף פעם מי אני. אבל אני מכירה לא מעט מהקוראים שלי במציאות, דרך הבלוגיה, או מהחיים האמיתיים, וכבר קרה לי שמישהו שלא ידע על הבלוג שלי זיהה אותי. אני דיי פתוחה, ואין לי מ להסתיר. כשיהיה, אני כנראה אסגור את הבלוג. 14. האם חסמתם משתמשים? לא 15. כמה בלוגרים "מפרסמים" אותכם? אממ... 16? גם את זה אני לא בודקת לעיתים קרובות. 16. האם אתם מכינים מספר רשומות מראש ושומרים לפרסום מאוחר יותר? רק שירה. אני לא "מכינה"אותן מראש, אני כותבת בתקופות, 2-3 בכל פעם, ומעדיפה לא לפרסם אותם מיד, כי במרחק זמן הם נותנים לי מעט חיסיון. 17. האם יש לכם גם בלוג במקום אחר? (או יותר מבלוג אחד) יש לי גם בלוג שבו אני מעלה יצירות אומנות שלי- ציורים, רישומים. כל מיני. 18.האם אתם עונים לכל המגיבים? לפעמים אני מפספסת. בד"כ אני משתדלת, אלא אם אני באמת מותשת, עסוקה או שזה נושא רגיש. 19.האם אתם עושים שימוש ב"רשימה סגורה למשיבים". אם כן באיזו הזדמנות? ובכלל התגובות הם לכל משתמש או רק לאלו הרשומים בתפוז. תגובות לכל המשתמשים, תמיד. סגרתי 2 רשומות לתגובות. אני חושבת שלסגור רשומה לתגובות זה כמו להעמיד פנים שזה לא נאמר, ואין הרבה רשומות שאני מרגישה צורך עז להתחבא ממה שאמרתי. 20. משתתפים בקומונות או פורומים אחרים? באיזה נושאים? ספרים וספרות, יקיר לבי. ושאלת השאלות - בעצם - למה יש לכם בלוג? שנים כתבתי יומן. לפני שנה וחצי הפסקתי, ואז נפטרה חברה טובה של אמא שלי, שאני מכירה מגיל 0. היה לי צורך אדיר להוציא את מה שאני מרגישה, ויומן נראה לי לא מספק. פשוט לא התחשק לי על מחברת ועט, ורציתי שמישהו יראה כמה שזה נורא. גיליתי אח"כ שיש הבדל מאוד גדול בין יומן לבלוג, ואני מנהלת את שניהם במקביל היום. הבלוג הוא לא המפלט שלי, הוא המקום שבו אני פורקת את מה שעבר זיקוק.

Your sweet87

New member
תשובות לסקר

1. הצפיות נעות בין 0 ל- 57. 2. לא אכפת לי מאיפה הם באים. 3. בודהיזם ומעבר לו. 4. 5 במסרים ו- 10 במיילים. 5. פורומים, מגיבה בבלוגים אחרים ומפרסמת פוסטים חדשים. 6. פעם- פעמיים בשבוע (אם יש לי מה לעדכן) אבל בעכבות תחילת שנה א' במכללה, אני מורידה את התדירות לפעם בחודש (משהו כזה). 7. התגובות אצלי נעות בין 6-33. 8. לא מקבלת תשלום כי לא נרשמתי. 9. לא אבל פירסמו פעם אחת את הרשומה שלי בדף הראשי של תפוז אנשים (ללא רשות כמובן) כי אגף מסוים גנב לי אותו. אני לא נוהגת לסמן את הרשומות הללו בבלוג בצורה כלשהיא. 10. לא 11. פתחתי את הבלוג ב- 24 באפריל 2005. 12. כן 13. אנונימית לחלוטין (חוץ מחברתי מהשכבה והסגנית). 14. לא 15. 20 בלוגרים. 16. כן 17. לא 18. כמובן, למה שלא אענה? 19. לא, התגובות אצלי פתוח לכולם ללא הרשמה. 20. כן, כגון: סטודנטים (בכמה אתרים), רוחניות, מאגיה, חלומות, רוחות והעולם הבא. 21. כי אני רוצה לחשוף את ראיית העולם שלי. 22. הגיל שלי נע בין 20 ל- 30.

למעלה