עכבר כחול מדבר
New member
סקר..../images/Emo13.gif
1.כמה צפיות בממוצע יש לכם ביום? - ... 2.מאיפה הם באים? (דרך גוגל, בלוגרים בתפוז, מנויים) - מפורומים ובלוגים מתוך ומחוץ לתפוז, ומגוגל. 3.האם יש נושא לבלוג, ואם כן מה נושא הבלוג? - אין 4.כמה מנויים רשומים לכם? (כמה במיילים וכמה במסרים) - ... 5.איך אתם מפרסמים את הבלוג? - פה בפורום 6.מה התדירות שאתם כותבים בבלוג? - פעם בכמה חודשים. אבל אני מנסה לחזור לעצמי בזמן האחרון ולעדכן פעם בשבוע. 7.כמה מגיבים יש בממוצע לכל רשומה? - ... 8.האם אתם מקבלים או לא מקבלים תשלום? - מקבל
9.האם קיבלתם "אות בעורך"? אם כן כמה פעמים? האם פרסמו רשומות שלכם בדף הראשי של תפוז אנשים? אם כן כמה פעמים? - כן אם כן, האם אתם נוהגים לסמן את הרשומות האלה בבלוג בצורה כלשהי? - לא 10.האם אתם לפעמים משנים את העיצוב של הבלוג? - אם אני משנה את העיצוב, אז בדברים ממש קטנים. באופן כללי הבלוג היום די דומה למה שהוא היה לפני שנתיים. 11.מתי פתחתם את הבלוג? אממ.. לפני שנתיים...? רגע... כן.. קצת יותר משנתיים. 12. קורה לכם שעידכנתם או שיניתם את הרשומה בדיעבד בגלל תגובות האנשים? - נראה לי שלא.... 13.האם אתם אנונימים לחלוטין או מפרסמים פרטים אישיים? - הייתי אמור להיות אנונימי, אבל אני לא כל כך עומד בזה... 14. האם חסמתם משתמשים? - לא. 15. כמה בלוגרים "מפרסמים" אותכם? - ... 16. האם אתם מכינים מספר רשומות מראש ושומרים לפרסום מאוחר יותר? כן, אבל אז אני שוכח מהן. 17. האם יש לכם גם בלוג במקום אחר? (או יותר מבלוג אחד) - הבלוג של מרסל 18.האם אתם עונים לכל המגיבים? - משתדל. לפעמים אני לא ממש יודע מה לענות. 19.האם אתם עושים שימוש ב"רשימה סגורה למשיבים". אם כן באיזו הזדמנות? ובכלל התגובות הם לכל משתמש או רק לאלו הרשומים בתפוז. - התגובות תמיד פתוחות לכולם. 20. משתתפים בקומונות או פורומים אחרים? באיזה נושאים? - כן. אבל יותר קורא מאשר משתתף. אני מבקר בפורומים של סדרות ולהקות. ושאלת השאלות - בעצם - למה יש לכם בלוג? כי אני אוהב שאנשים קוראים את השטויות שלי...
מאוד...
1.כמה צפיות בממוצע יש לכם ביום? - ... 2.מאיפה הם באים? (דרך גוגל, בלוגרים בתפוז, מנויים) - מפורומים ובלוגים מתוך ומחוץ לתפוז, ומגוגל. 3.האם יש נושא לבלוג, ואם כן מה נושא הבלוג? - אין 4.כמה מנויים רשומים לכם? (כמה במיילים וכמה במסרים) - ... 5.איך אתם מפרסמים את הבלוג? - פה בפורום 6.מה התדירות שאתם כותבים בבלוג? - פעם בכמה חודשים. אבל אני מנסה לחזור לעצמי בזמן האחרון ולעדכן פעם בשבוע. 7.כמה מגיבים יש בממוצע לכל רשומה? - ... 8.האם אתם מקבלים או לא מקבלים תשלום? - מקבל