*סקר קטנטן שכזה*

hero D

New member
*סקר קטנטן שכזה*

בטח שלכל בחורה פה יצא לשמוע משפטי התחלה.... מה המשפט הכי דפוק שגבר אמר לכן כשהוא התחיל אתכן?? ובנים, אם יש לכם משפטים שבנות אמרו לכם זה יהיה נחמד לשמוע!

hero D

New member
אני יתחיל../images/Emo67.gif

פעם הייתי שמה עדשות ירוקות כל הזמן וכחולות. יום אחד חיכיתי לחברה שלי מחוץ לטי אל וי והיו לי עדשות ירוקות בא ערס מתחיל ואמר לי: " איזה עיניים חתוליות, אם הייתי כלב הייתי טורף אותך" אני מההלם לא חשבתי הרבה והדבר הראשון שיצא לי מהפה היה: "מיאווווווו" חברה שלי סיפרה לי שהיא קראה ספר בים. בא איזה ערס ואמר לה:"איזה ספר את קוראת" (עם המבטא כן? חחח) אז היא אמרה לו: "החטא ועונשו". אז הוא אמר לה:"קראתי, לא מצחיק...."..... חחחחחחח תגידו שערסים לא מצחיקים.....

pain is MY love

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

הרגת אותי עכשיו עם ה"לא מצחיק" חחחח לא ידעתי שיש אנשים כל כך מטומטמים!

dboten

New member
הנה כמה שמצאתי ברשת...

לא שמישהו אי פעם ישתמש בזה... את יודעת מה יראה עליך טוב? מה? אני! נעליים יפות, רוצה לשכב איתי? אבדתי את המספר טלפון שלי, אפשר לקבל את שלך במקום?

pain is MY love

New member
יש לי אחד!

פעם מישהו רצה להתחיל איתי במסעדה בשרית אז הוא עושה לי כזה "בשבילך הייתי שוחט כבש!" אמרתי לו שאני לא אוכלת בשר, אז הוא שינה את הגירסה שלו ל"בשבילך הייתי שוחט תירס!" חחחחחח

cold fire1

New member
חח תתכוננו אני הולך לפדח תצמי..

אני וכמה חברים עשינו תחרות מי יבוא לבחורה עם המשפט הכי מפדח והיא בכל זאת תלך איתו.. אבל באתי למישי ביציאה.."תגידי את חושבת שזה חטא להתחיל עם מישי ביום כיפור" (זה היה ביום כיפור) ואיזה פלא אפילו אחרי משפט מטומטם כזה היא נתנה לי תפלא שלה..., יש אנשים מוזרים בעולם הזה אני אומר לכם, אני במקומה הייתי זורק עלי כפכף

hero D

New member
אם כבר בחור בפדיחות...

יש לי חברה שהיא יודעת לעשות מבטא אמריקאי כבד כזה. פעם שהיינו צעירות החלטנו לבדוק איך ערסים מגיבים שתיירות באות אליהם. היינו בים וניגשנו לכמה אנשים וזה סתם לא שעשע. פתאום באנו לשני ערסים.... חברה שלי אומרת לו במבט סקסי כזה באנגלית:"סליחה מה השעה"? ואז פתאום הוא מסתובב לחבר שלו ואומר לו:"תגיד אחי, איך אומרים שלוש וחצי?" חחחחחחחחחחח ואנחנו לא יכולנו נקרעו לו על הרצפה מצחוק והוא לא הבין מה קרה....חחחחח

pain is MY love

New member
חחחחח טוב דיי!

אני נקרעת מההודעות שלך פה!!!! את משעשעת לגמרי!

hero D

New member
די תמשיכי....חחחחח../images/Emo9.gif

כן, אומרים שאני בחורה עם הומור, זה הכל למדתי מהחבורת שלי...חחח

HyPeR SoNiC

New member
יש לי כמה!!!!

אני חולה על המשפטים האלה של הערסים!!!!! אני גם אוהב לענות להם! יש להם את התגובות הכי מצחיקות בעולם!!
1. פעם אחת הלכתי ברחוב עם החברה שלי (הקודמת), וכמה ערסים שישבו על ספסל בצד הדרך אמרו לה "הופה!!! איזה כוסית!!!" אני עניתי להם "כן אה? אחושרמוטההההההההההה!!!!" זה היה משעשע....
2. פעם אחרת הלכתי עם אותה חברה מהסיפור הקודם ועם עוד כמה חברים, והייתה חבורת ערסים מאחורינו..... אז אחד תפס אומץ וצעק לה "פייייייי איזה תחת!!!" אז אני הסתובבתי, חייכתי, ואמרתי לו "תודה רבה. אני עובד בחדר כושר..." כל החברים שלי, וגם כל החברים שלו היו על הרצפה מרוב צחוק!!!! 3. לפני כמה חודשים הלכתי עם החברה שלי (הנוכחית הפעם) ברחוב, ועברנו ליד חבורה של ערסים..... אז כשהם היו מלפנינו אחד מהם אמר לה "הופה! איזה ציצים!" וכשהם היו מאחורינו אותו אחד אמר לה "הופה! איזה תחת!"... נחמד שהוא עוקב.......
אני יודע שאלה סתם דברים רגילים שערסים אומרים, אבל עדיין..... זה משעשע....

pain is MY love

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

המשפט השני היה היציאה הכי גדולה בכל הזמנים!!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחח אני על הריצפה פה!!!! צריך למסגר את המשפט הזה!!!!

hero D

New member
חחח אהבתי את זה עם התחת והחדר כושר

ואם כבר ציצים אז חברה שלי פעם סיפרה לנו שחברה שלה, יש לה ציצים ממש ממש גדולים וכל פעם בחורים מסתכלים על הציצים שלה ולא עליה. הקיצר יום אחד הם יצאו לפאב ואיזה בחור בא להתחיל איתה והסתכל לה החשה נונסטופ,. הקיצר הוא מדבר איתה והיא לא עונה. הוא ממשיך לדבר והיא לא עונה. פתאום הוא אומר לה:"תגידי, למה את לא עונה לי?" אז היא ענתה לו: "אתה מדבר איתם(והיא הצביעה על החזה שלה), אני מחכה שהם יענו".... חחחחחחחחח

למעלה