*סקר קטנטן שכזה*

hero D

New member
טוב זה לא ממש קשור...

אבל משהו ממש מצחיק.... יש לי חברה שכל הדברים המצחיקים קורים לה..חייבת לספר. חברה שלי היתה בטיול ג'יפים. הקיצר, באמצע הם ראו ג'יפ תקוע אז הם עצרו כדי לעזור לו. ידי של חברה שלי שואל את אלה באוטו שנתקעו:"יש לכם אולי איזה חוט ברזל או משהו"? אז פתאום איזה פרחה אחת מהאוטו שנתקע צועקת לו:"החוט היחידי שיש לי זה חוטיני".... חחחחחחחחחח היא אמרה שהם נקרעו מצחוק! ועוד משהו.... חברה שלי הזו נסעה עם אחותה וחבר של אחותה והאבא של חבר של אחותה. הקיצר הם חיפשו מקום חניה בלי תשלום. הם נכנסו לאיזה חניון לראות כמה זה עולה.... פתאום האבא של חבר של אחתוה אומר: "עזבי, תחני פה...זה שקל וארבעים...." עד שהם הבינו מה הוא רצה.. נכון שחניונים יש למעלה כזה שלט של כמה גובה מכונית יכולה להכנס? הקיצר היה רשום שם 1.40 אז הוא חשב שזה מחיר...חחחחחחחחחחחחחח

pain is MY love

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

גם אני לא הבנתי בהתחלה!!!!!!!! וואי היום אני מגלה כל כך הרבה דברים על אנשים!!!

Cobe1982

New member
הממממ... לבנות יש דרכים מוזרות...

לבשתי פעם חצאית והסתובבתי בלי חולצה.. עזבו את זה שערסים התחילו איתי... איזו מישהי פשוט נשכה את השפה ושרטה את הכתף שלי... בנות אחרות הרימו לי את החצאית כדי לראות מה אני לובש מתחת... בלי קשר לאירוע הנ"ל, המשפטים הכי חמודים שנאמרו לי: "אני בת 15 ועוד לא התנשקתי...", ו"אני מתה לדעת איך אתה מנשק..."

Cobe1982

New member
טוב, תביני...ברוקי בנים מתלבשים ככה

והאווירה טעונה סקס... לגבי הילדה שאמרה שהיא בת 15 ועוד לא התנשקה- היא סתם עבדה עלי כדי לקבל קצת סימפתיה.. בכל מקרה, סירבתי בנימוס..

HyPeR SoNiC

New member
המופע של רוקי....

מופע פולחני משנות ה-70 שילדים מפגרים שאין להם מה לעשות בחיים מתלבשים מוזר והולכים לשם....... יש את המופע הזה פעם בשבועיים באיזה תיאטרון נידח ברמת השרון (או שאולי לא נידח.... אני סתם מניח)..... ויש הרבה אנשים שהולכים אליו כל פעם....

pain is MY love

New member
אני מכירה את הסרט

אבל לא ידעתי שיש את זה במציאות!!!! קוווווווווווווול אני רוצה ללכת גם!!!!!!!!

Cobe1982

New member
אני נוטה להתנגד לסטיגמה שקבעת פה.

אני לא ילד מפגר, יש לי הרבה מה לעשות בחיים, ובכ"ז, הייתי ברוקי פעם אחת, כשזה התאפשר לי (צבא...), וזאת הייתה אחת החוויות החזקות שלי. מה אני אגיד לך? זה הרבה יותר מעניין מאיזה מועדון מנוכר מפוצץ ערסים/פרחות/ צפונבוניות... (ואני עוד מדבר על המועדונים היותר איכותיים...) חוצמזה, אין לך מושג כמה כיף להתלבש ולהתנהג איך שאתה רוצה בלי שאף אחד יסתכל עליך מוזר (אלא אם בא לה/לו עליך). תפתח קצת את הראש, תרחיב את האופקים, ותוכל לגלות עולם חדש. אל תדביק סטיגמות, אם זה לא בשבילך, פשוט תעשה משהו אחר, שמעניין אותך.. אני לא אשפוט אותך על זה.

angel wings

New member
ילדים מפגרים?

אני לא חושבת שאני ילדה מפגרת... דבר שני,זה בקולנוע כוכב ברמת השרון ולא בתיאטרון נידח... ואם כל כך הרבה אנשים בעולם עושים את זה למה אנחנו בישראל ילדים מפגרים שאנחנו נהנים מללכת לסרט הזה כדי "להשתחרר" פעם בשבוע ושכולם יקבלו אותם גם אם הם נראים כאילו יצאו הרגע מלא יודעת...ראה ערך מישהו שבא לרוקי עם חוטיני בלבד...גררר (למרות שאישית לא הייתי עושה אותו...)

angel wings

New member
היום יש בנות בת 13 שם שאומרות את זה

ואני לא אציין שמות... חחח,אני כבר מרגישה יותר מידי זקנה לקהילה,פאק!

יש לי כמה טובים

"תגידי את מכירה את יוסי?" "לא" "נעים מאוד" ויש גם "את מאמינה באהבה במבט ראשון?" ובהתאם לתשובה, הוא הולך וחוזר כמה פעמים
ויש את הקלאסים; תגידי כאב אבא שלך גנן/סנדלר/עובד בשטראוס/רפתן/טכנאי מחשבים וכו מה השעה יש לך סיגריה ועוד ועוד שלא עולים לי לראש כרגע

Lancelot99

New member
אני שוקל בללכת ולהגיד מה שאני חושב

בלי משפטי פתיחה מפגרים וכאלה

למעלה