סקר קטנטן

אני באופן אישי

סובלת בימים כאלה. במיוחד כשכולם סביבי מאוהבים ונאהבים. אני רוצה גם
אז נראה לי שבט"ו באב אני אהיה ב...down

principeza

New member
אני

כשכולם יהיו עם אהוביהם ...ועם כל הרומנטיקה אהיה בבית. אולי אני אאגד אצלי את כל חבריי הסינגלים למעין ערב מחאה נקודה את מוזמנת אלי !

0g30

New member
לא חבל ..........

יצא לי בעבר לראות תמונה שלך ..... ולא ראיתי שום סיבה נראיית לעין שתהיי לבד בחג האהבה....... שנסי מתניים והרימי טלפון לאחד מהרבים שאני בטוח שרודפים אחרייך. אין שום סיבה לשבת בבית ביום כזה צאי מי זה וצאי החוצה.

ובהמשך לדברייך ולחיזוקם,

אינני מתבייש לומר כי אכן ראיתי את תמונתה של הנסיכונת ממעל והתרשמתי. אזרתי אומץ ופניתי אליה. תגובתה הלאקונית העידה על ההמשך הצפוי. ראוי לציין כי הפוטנציאל {אם בכלל היה קיים},נגדע בעודו באיבו, ולכל החכמולוגים שביננו שיצאו ממאורותיהם הציניות ויאמרו- "אולי לא מצאת חן בעיניה ולכן לא השיבה לך?!"..מסופקני אם אפשר להעריך אדם לאחר תכתובת רזה וחד פעמית.אני לפחות לא ניחנתי בכשרון רב הפעלים הזה,אך אשמח לקבל את הרצפט. ביננו- עושה רושם שהיא פשוט נהנית מהרווקות ומקדשת אותה וייתכן כי כמוה כך שאר הנשים הצוהלות ביננו בין כתלי הפורום. לבריאות,....
....אני בכל אופן נהנה להביט מן הצד על הקומדיה האנושית הזו....צ´או....צ´או....

0g30

New member
כולנו מאחורייך.......

אין לך מושג עד כמה אתה צודק ...... רק היום כתבתי על העניין הזה של נשות אינטרנט שונות ומשונות , שמוצאות את הנהתן ברמה הווירטואלית בלבד....... קיבלתי תגובות נזעמות על חוצפתי ...... אני מאוד שמח לראות שיש מי שמחזק את דבריי ........ גם אני כמוך נהנה מהקומדיה האנושית שמומחזת אל מול עיניי ..... את הנשים בחיי אני פוגש בעולם האמיתי ....... והווירטואליות שישבו מול המחשב בחג האהבה...... חזק ואמץ המהפיכה החלה........

אחי ורעי,

עינייך הרואות את השרשור הנשי המשתרך לאיטו שם למטה. אתה מצליח לקרוא שם איזושהי אמירה עניינית ופורה?! כנראה שראייתי קהתה משך השנים...
כי אני לא ממש מצליח. בכל אופן, אני שמח לגלות סוף סוף אדם שלא מסתתר מאחורי רטוריקה עקרה וצבועה ואומר את שעל לבו בלא כחל ובלא שרק. אולי די כבר ,בנות, עם ההתבכיינות והסנוביזם?!..די!!! צאו ולמדנה מאחיותיכן בארצות ניכר נטולות הפוזה.

0g30

New member
וכמו שכבר ציינתי המהפיכה כבר כאן...

אני שמח למצוא אח ורע לדעותיי ולהגיגיי המהפכניות בהתחשב במקום בו מתנהל דיון מלומד זה ............ אחרי הכל גם אנחנו מחפשים את החיים הקלים ומסתתרים מאחורי מסיכות......... אבל ........ מהפורום החלה המהפיכה וזאת ירשם בדברי הימים.......... ובכדי להכניעם ולשבור את רוחן..... דווקא מפה תצא הקריאה

למה להכליל?

אז פנית למישהי ולא מצאת חן בעיניה, אז מה? אז כולנו צבועות, בכייניות וסנוביות? לא מוצא חן בעיניך הפורום על הכותבות בו? אתה לא חייב, אתה יודע... אתה פה מבחירה. מעדיף נשים מארצות אחרות? לך על זה. מי אמר שבינהן לא תמצא סנוביות וצבועות? הפואנטה שלי היא שאם אתה כאן כי הדברים שנכתבים כאן מעניינים אותך והאנשים כאן מצאו חן בעיניך, אני אהיה הראשונה מועדת קבלת הפנים לתת לך את ה-
המסורתי שלנו, אם המקום לא לטעמך, אל תבקר בו. רק תעשה טובה ואל תטיף לנשות הפורום. הן יענו רק למי שהן רוצות ומתי שהן רוצות. ברוך הבא למועדון

נקודה נקודתית,

קצת קשה לי להבין את השחזת המלים. קצת קשה לי להבין את פשר העליהום. שיתפתי אתכן הנשים בתחושה שהייתה לי בעקבות דבריו של הברנש דלעיל. אין לי מה לבקר אתכן באופן ספציפי..שמא אני מכיר אתכן?! ואגב, הפניה המדוברת שלי לפלונית אלמונית...
..לא הניבה "אי מציאת חן" שכן לא התוודענו אחד לשניה ואף לא התקרבנו למבואת ההתחלה. אז אנא... וחוץ מזה, לימדו מגדולים- כה אמר וולטיר-"אנשים מתווכחים,הטבע עושה"..

r i p l y

New member
מה זאת הגישה הזאת??סליחה??../images/Emo12.gif

על מה ולמה? ולמה העויינות הזאת?ולמה להכליל. למה להכביר במילים " ודיאנוזות"פסיכולוגיסטיות חובבניות..
שבסהכ היה יותר נדרש להיות קצת נחמד וסימפטיה וסבלנות לעולם לא תזיק אז בעצם נעלבת ואתה מעליב בחזרה....

איש יקר

לא מקובל אצלנו לדווח בפורום על מה היה או לא היה, קרה או לא קרה עם כותבים אחרים. זה די מקומם.

נקודה,

זו הייתה אלגוריה.לא יותר.לא פחות.נקודה. אין צורך לעשות מלודראמה בכוס תה, שהרי לא היה ולא לא היה, לא קרה ולא יקרה...או.קיי.?! ביי ביי.

לולה!

New member
אולי...

אולי העלמה יפת התואר עייפה כבר מכל אותם גברברים שמעוניינים בה רק בגלל איך שהיא נראית, ונראה לה שגם אתה שייך לאותו סוג? ולמה אתה מניח שזה עושה לה טוב על הנשמה להיות מחוזרת רק בגלל שהיא נראית טוב? אולי היא ברשת בדיוק בגלל זה? אולי היא רוצה שידלקו עליה בגלל מה שהיא ולא בגלל איך שהיא נראית? למה תמיד לצאת מתוך נקודת הנחה שבנות יפות לא יכולות למצוא את עצמן לבד בלי מישהו שרוצה אותן מהסיבות שהן רוצות שירצו אותן, ולא בגלל המראה החיצוני שלהן? חשבת על זה פעם?

principeza

New member
../images/Emo45.gif

לולה צודקת... אני בדיעה שיופי הינו דבר זמני. ויש לי הרבה מה לתת חוץ ממראה חיצוני

0g30

New member
אולי ואולי ואולי...........

יקירתי מאיפה הבאת את התאוריה הזו .......... מה זה פסיכולוגיה בשקל וחצי בחייךךךךךךךךךך............... יופי של בחורה זו עובדה קיימת , וזו הסיבה שגברים זרים יפנו לבחורה זו או אחרת ..... מה שקורה אחר כך זה כבר סיפור אחר.

0g30

New member
אז קצת תקפתי אתמול את פרינצ´י...

אבל אני מנוע מלדבר על הפרינססה קיבלתי צו הרחקה .........אסור לי להתקרב אלייה ברדיוס של 50 מטר...............אחרת כל הגברים החננות פה תוקפים אותי ......... ודווקא היא הכי יפה פה ........ איזה באסה וואווווווווווווו.................

למעלה