סקר קטנטן

לולה!

New member
גם אתם שמתם לב או רק אני

שאת הבחור מעניין רק מראה חיצוני? ואני לא גבר... אני כולי אישה
ואתה... אתה סתם
פרינססה יקירתי, ליבי איתך. אני מניחה שזה רק קמצוץ ממה שאת עוברת ביום -יום. חזקי ואמצי

אולי

אולי די עם כל ההטפה המתחסדת הזו?!.. בסה"כ החמאתי לעלמה על מראה.אני ממש מצטער על כך...
. מה דעתך על צליבה? סקילה ?.אהמממ.....תחליטי. ודוק- אין זה אומר כי המראה הוא בבחינת חזות הכל מבחינתי.ממש לא ורחוק מכך!! צריך קצת יותר ממראה מצודד כדי למוטט את נפשי ולשמוט מתחת רגליי את שלוות הנפש המאפיינת אותי. ביי ביי ו..........די!!

gilshl

New member
שאגיש ../images/Emo101.gif

ואפילו
כדי להוציאך מה....DOWN שאת נמצאת בו

dudusch

New member
נקודה מתוקתי ../images/Emo24.gif

יש לי המממון אהבה לחלק, ולך יש חלק בה!!! אז אל תהיי ב
. בכל פעם שתעצבי לך לעצמך, חשבי שיש מי שדואג לשלומך. מי שייתן מילה טובה כשצריך, מי שיידע להעריך. אז מחי את הדמעה, ונצלי את השעה, להעלות על פנייך חיוך ע נ ק!!! וקבלי
מוחץ עד מחנק!!!

אוי נשמה...../images/Emo24.gif

אני מעריכה את זה... אבל אני לא באמת בבאסה... (דמעות עלק
, ככה אתה מכיר אותי?!) אבל נעים לדעת שמישהו חושב עלי...
אני בגישה של "יש בי אהבה והיא תנצח..."

thor

New member
אני כניראה אהיה עם עצמי אלה.....

אם תופיע לה מישהיא לפתע ? ידידה של חבר שמעולם לא מגשה אותי החליטה לשדך לי חברה שלה. תגידו ? היא משוגעת ? דיברתי עם המשודכת והחלטנו שניפגש השבוע או בשבוע הבא וכמו כן סגרנו על תוכנית חיסול של החברה שלה וגם של החבר שלי שלא עצר ובירר עוד פרטים (למשל אם היא בלונדינית חכמה ויפה ?)

לולה!

New member
ואני...../images/Emo13.gif

אני אסתובב ברחובות העיר, מחפשת ילדים אבודים...

ליאן.

New member
אני אהיה בפסטיבל סקסי לאהבה ואומנות

הרצאות, סדנאות טנטרה ואחרות, צ´יצ´ולינה בהופעה חיה, קברט אירוטי, צ´יפנדיילס, תערוכות, מסיבות.. ועוד כל מיני.. מי עוד מתכוון להגיע ?

SENDA

New member
וגם אני יגיע כמובן

בדיוק חזרתי היום בבוקר מאמסטרדם (בשש בבוקר) וזה נראה לי המקום המשובח ביותר כדי "להרגיש כמו בבית"

ממממ..

נראה לי במיטה,רואה סרט טוב.. ובחמישי עובדים ואולי בשישי אצא לחגוג..מי יודע?!

למעלה