סקר קטנטנן למרות שאתם שונאים את 5..

דביר-מן

New member
הממממם.... ../images/Emo13.gif

קוראים לה מרסלה קלוסטרבואר, ובסדרה היא בת 17.

נטע4

New member
../images/Emo8.gif../images/Emo8.gif../images/Emo8.gifתשובות../images/Emo8.gif../images/Emo8.gif../images/Emo8.gif

לשחקנית שמשקת אותה קוראים מרסלה קלוסטרבואר(איזה שם משפחה ארוך אה...) בסדרה היא הייתה בת 16 וחצי אני חושבת ועכשיו במציאות היא בת 18 וחצי. הכי מצחיק שהיא כזאת דומה למילי ובסוף מה אני מגלה ששתיהן חברות טובות מאוד במציאות....... מקווה שעזרתי, ביי ביי, נטע.

../images/Emo119.gif ברור שאת....

מריה!!!!! היא כזאת חמודה...... כמו נדיה מהעונה הקודמת..... לבעוט בעונה החדשה!!!!! ספיידרמוריה להצלת האנושות!!! נ.ב אני פיספסתי לפחות 30 פרקים מהעונה הקודמת כי ניתקו לנו את הכבלים.....

G@T

New member
דעתי בנושא!../images/Emo41.gif

טוב מהבנות כמובן שאת מריה!!!! מהבנים סבס אבל בגלל שהוא עוד לא הופיע אז סנטיאגו , טיאגו , לכלוך מה שתרצו.. זהוווו

*Jennifer*

New member
קנדלה

כי היא יפה ובגלל שהיא אנושית לאללה. כאילו, פטו וכולם, הם לא שחקנים טובים. היא שחקנית טובה לאללללללה. הכי חמודה לפי דעתי. אני מוסיפה תמונה
שמרית.

גלגלונת

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo42.gifתשובה לסקר../images/Emo42.gif../images/Emo65.gif

טוף, יש לי כמה שאני אוהבת : 1. סנטיאגו ( לכלוך...
) 2. לואיסינה 3. באוטיסטה 4. קמילה ( איזו שמלה.. בעע
) 5.הרנאן הוא טיפה חמוד... 6. מריה 7. קנדלה זהו ! איזה חמוד זה :
,
,
,
( נאמי.. רק עם שוקולד.. )ו-
! אממ... תותםםםם, אני מתנצלת שאני לא שולחת מכתף... אני כל יום שוכחת *נותנת לי מכה חזקה בראש* אני מבטיחה שמחר אני אשלח לך ולשהם... דרך אגב- אם יש לך ת´אי-מייל או ת´טלפון או משהו של שהם כדי להודיע תגידי לה שאני אשלח לה מחר... ביי,
~גל~
נ.ב: תותם, את אוהבת שבשיר פתיחה בעונה החמישית סבסטיאן עושה כזה תנועה עם הידיים ? אני התפוצצתי מצחוק שראיתי אותו... ו.. את אוספת קטנטנות ? ועוד נ.ב מעצבן אחד
: רועי, מה נשמע ?! אז למה אתה מתחפש... ?

Rotem Lisa

New member
ברווווווווווווווווווווווווווור

אני מתה עליו בכלל.. אגב, היום ניצן הייתה בצ´אט! נחזור לנאצ´ו -
אוי, שמעו מה קרה היום.. מישו הוסיף אותי באי סי קיו, והשם פרטי שלו היה- Sebastian והשם המשפחה שלו היה- francini, והתחלתי להתלהב ולהתרגש.. והלב שלי קיפץ
, ואז.. ואז.. ראיתי את הכינוי. הוא היה - nachogirl. התחלתי להתאכזב..
נאצ´ו.. אני חולה עלייךךךךךך
Nombre y Apellido: Sebastián Franani Edad: 11 Fecha de Nacimiento: 08/09/89 Signo: Virgo Número de la Suerte: 10 Color Preferido: Celeste y Blanco Comida Predilecta: Pastas Lugar de Vacaciones Favorito: Disney Deporte Preferido: Rugby Equipo de Fútbol del cual simpatiza: Racing Nombre de tu ídolo o persona que admirás: Mi Padre Película preferida: Matrix Hobbie: Escuchar música Tenés alguna cábala: NO :))) זה בטח לא יצא טוב.. זו התעודה שלו :) העתקתי מהאתר - www.chiquititas.com.. אנג´וי!!!
Nacho~&~Chiquitita~Girl
:)

Rotem Lisa

New member
../images/Emo99.gif תודההה!!!

כרגע הייתי באתר ספרדי שלו, ו.. ראיתי תמונה שלו ש.. הוא.. הוא.. בבריכה, והוא כ"כ חמווד!! מחר אני אעשה ספיישל כזה -גדול-, יה..
ואני המעריצה מס´ 1 שלו!
הרי כולן יודעות שסבס הוא שלי..
>.< הלוואי היה שלי (*ישליאתרועייייי!!*).. ארר..
הוא החבר השני שלייייי, ואסור להתעסק אתו! הוא תפוווס, בנות, ת-פ-ו-ס-!
!!1 סבס.. ס-
-ס.. איך ז´אגו אומר לי באי סי קיו- "את אוהבת את סבסטיאן, הא ? אני לא אוהב אותו, הוא פשוט חבר שלי", והוא ביקש ממני תמונה שלו, אבל לא מהאינטרנט.. כי הוא עושה איזה משו על כל השחקנים, איזה חמוד .. :) והוא אמר שהוא ישלח לי אלבום תמונות שלו.. אבל הוא שכח
ושאלתי אותו בספרדית (בעזרת ניצן.. שגם שלחה לי תמס´, וגם עזרה לי בספרדית\אנגלית)- "סבסטיאן טיינה אי סי קיו ?" הוא אמר- "nop", ואח"כ שאלתי- "סבסטיאן טיינה אי-מייל ?", והוא אמר- "sip", ואז הוא כבר הלך.. אוףףףףףף
, הייתי כ"כ קרובה.. ועכשיו אני שומעת ת´שיר של סבס, רק שאני צריכה ללללללכת
ואם יש פה שגיאות, אני אתקן מחר! לאב יה אוללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל, רותם.

Sharon Potter

New member
יש לך את האיי סי קיו של ז´גו???

תביאי לי!!!!! ובמהירות!! אני חיייייייבת!!! תביאי לי באיי סי קיו יש לך אותי...

גלגלונת

New member
תותם !!!

מביחה שאני לא אתפוס לך את סבס
אבל אני רוצה ת´אי-מייל של ז´גו וכל הילדים, מאיפה את לוקחת את האי מייל שלהם ?!!?!?!?!?! אוף אני רוצה
ביי, גל.

charmingirl

New member
אוףףף!!

הבנחמין הזה ממש ממש ממש ממש מרגיז אותי!!!! הוא שונא אותי או מה?! הוא לא עונה לי בכלל!!
me odia? UFFA איתו!! ואיך את מכירה את ניצ??? נכון שהיא כזאת ילדה מתוקה????.

Rotem Lisa

New member
את מכירה אותה ??

מה הכינוי שלה ?
והוא ענה לי רק בכלל שניצן חברה שלי.. אני אמרתי לו שאני חברה של ניצן, והוא ענה. ואח"כ הוא כבר אמר "Hola" לבד..
רותם.

למעלה