סקר קצר בחסות המנהלת

סקר קצר בחסות המנהלת

שאלות חובה: האם אתם מעשנים? - כן או לא ומה? שאלות רשות: כמה זמן? באיזה גיל לקחתם את השאחטה הראשונה? אם אתם מעשנים - אז למה, מה זה עושה לכם; אם אתם לא, למה אתם נמנעים? תודה (אני ניגש לענות)

תשובות

שאלות חובה: אני לא מעשן. נובלס, מהצגה שביימתי לפני שנה וחצי. שאלות רשות: לא מעשן... לא לקחתי שאחטה מעולם. אני אוהב את הפוזה, אבל זה לא בריא ומגעיל אז אני פשוט לא מדליק את הסיגריה.

AnnabeI Lee

New member
"הסכמה" היא לא מילה נרדפת ל"חסות"

האם אתם מעשנים? לא ומה? כלום שאלות רשות: כמה זמן? הרבה. באיזה גיל לקחתם את השאחטה הראשונה? 14.

AnnabeI Lee

New member
../images/Emo122.gif

אם אתם מעשנים - אז למה, מה זה עושה לכם; אם אתם לא, למה אתם נמנעים? כי זה לא בריא, זה מעוות את העור והשיניים , זה מסריח וזה יקר.

MetalSinagouge

New member
אהמממ... (ואי, אני שונא כשאין

..רעיון לכותרת).I. לא מעשן.II. -.III. מאז ומתמיד. VI. (זה יצא '6' נראה לי, ככה זה כשמנסים לעשות פוזות עם ספרות רומיות). גיל 14 כנראה.V. (פה אני בטוח שצדקתי, זה אומר '5'!!!111). עכשיו זו תהיה חפירה:יכול להיות (כמו שפרטנריי העישון שלי קבעו) שאני לא יודע לעשן (ההורים שלי שכחו לחסוך את ה2000 ש"ח בחודש למורה פרטי, במקצוע הקשה הזה), לכן פיספסתי את כל הכיף. זה דבר כ"כ חסר טעם (כמה אירוני שהאמת היא שזה דבר בעל טעם- טעם רע במיוחד אבל מי אני שאקבע, מצחצח-שיניים-פעם-בשנה-לפני-אירוע-שכמוני). הפוזה לא עושה לי כלום, והיא נראית מגוחך במיוחד על אחרים. אני אעדיף לראות נקבה שקוראת את "אומנות המלחמה" מאשר מישהי עם סיגריה מסריחה (למרות שהעשן די מהפנט, אני חייב לגלות פעם אחת ולתמיד מה מדע הכאוס המהולל אומר על זה, עם כל ההבטחות שיש "במאחורה" של ספרים בנושא.) אוף לא יצא לי כלום עם הספרות

miss mcmillan

New member
מעט מקוריות, אני מבקשת

אני מעשנת, נובלס או נקסט לייט <סיגריות לתפרנים, סטודנטים או כל השלושה> בערך חצי שנה, שאכטה ראשונה ever בגיל 18, וזה בעיקר סוג של ברייק- דקה קטנה בה אתה לא ממש יכול לעשות שום דבר אחר- בשנה האחרונה מצאתי את עצמי יותר ויותר זקוקה להפסקות האלה לעצמי בפרקי זמן של עבודה או לימודים שרודפים אחד את השני. חוץ מזה, זה מצמצם תיאבון.

עישון

שאלות חובה: האם אתם מעשנים? -לא אני לא מעשן את כל הסוגים שאלות רשות: אני לא מעשן מגיל 12 כשלקחתי את השאכטה הראשונה עניתי למעלה נמנע כי זה לא נחוץ וזה לא בריא "אל תעשנו זה לא בריא" - חובש זקן

0Pandemonium0

New member
מה זה קשור?../images/Emo12.gif

אני לא מעשן, והרבה זמן: מאז שנולדתי. לא ניסיתי או טעמתי מעולם, כי זה לא בריא, מסריח וממכר.

haniela17

New member
סרטן אנשים סרטן!

עזבו את הריח, עזבו את הפוזה, עזבו את העור, השיניים, הגועל נפש. ס ר ט ן !!!!!!!!!!!!!!! מתים מזה באמת.. זו לא סתם שמועה!

Gilliana

New member
תשובותי

עישנתי סיגריות, הפסקתי לפני כ-5 חודשים (מדי פעם גונבת עוד שכטה פה שכטה שם פעם בכמה ימים). עישנתי כ-18 שנה, התחלתי לעשן בגיל 23. מעבר לזה אני לא כ"כ יודעת מה לענות...

Master Boo

New member
../images/Emo150.gif

שאלות חובה: האם אתם מעשנים? לא. ומה? כלום. שאלות רשות: כמה זמן? מאז ומתמיד. באיזה גיל לקחתם את השאחטה הראשונה? 16, הראשונה והאחרונה. אם אתם מעשנים - אז למה, מה זה עושה לכם; אם אתם לא, למה אתם נמנעים? אין לי פשוט שום סיבה להתחיל.

lovely max

New member
../images/Emo120.gif

לא מעשנת, שאכטה ראשונה בגיל 17, למה לא: כי זה לא טעים (ולא בריא). אגב, החתימה שלך כל כך אמיתית ויפה. מה הקטע של הסקר?

תודה../images/Emo13.gif

לא אני כתבתי. סתם, מנסה לפתח איזה רעיון, אם זה יפרח אולי תראה ניצנים ממנו.

lovely max

New member
תראי. :)

אחרי הפריחה כבר לא יהיו ניצנים... טוב. בכל מקרה בהצלחה.

lovely max

New member
כן

אבל אני קוראת אתכם די הרבה זמן. אתם מעניינים. רוב הזמן. :)

0Pandemonium0

New member
רק הגיעה חדשה וכבר קפצת עליה?

"יקירתי", "את חדשה פה"... הלו, תשאיר משהו גם לנו!

למעלה