סקר קצר

סקר קצר

שלום לכולן,
עברתי לידה שקטה בשבוע 41 לפני כ -3 שבועות..

מתכננת כבר מעכשיו את ההריון הבא..
מרגישה שזה מה שיקל עלי ועל הפצע שבלב..
רוצה לשאול אתכן, אחרי כמה זמן מהאובדן קיבלתן מחזור ומתי ביוץ?
האם היה ביוץ גם אחרי הלידה?

לא נוח לי עם ההודעה שלך כאן

אני מצטערת מאד לקרוא על האובדן המאוחר שלך. נדמה לי שההודעה שלך מתאימה יותר לפורום אובדן הריון. בפורום הזה כולנו בהריון, בשלבים שונים, וכולנו מקוות לסיים אותו בלידה שמחה.

11ונילה11

New member
סליח לא התכוונתי לצער..

רק רציתי לשאול על הוסת והביוץ. כדי שאדע מתי לנסות..

בגלל זה הפניתי אותך לאובדן

כל מי שהגיעה הנה, עברה שם קודם. אני מאמינה שתקבלי שם תשובה לסקר שלך.

שירהד1

Member
מנהל
אנא כתבי את הדברים בפורום אובדן הריון

שירה דוד
ריפוי בעיסוק והוראה מתקנת לילדים עם קשיים התפתחותיים ולקויות למידה
הדרכת מרפאות בעיסוק, מורות להוראה מתקנת וסטודנטיות
מנהלת פורום אובדן הריון ופורום הריון אחרי אובדן, תפוז.
09-7749028

אני אענה לך פה

כי את כבר פה.
כי לשאול נשים שחוו אובדן לא מזמן מתי חזר להן המחזור זה כנראה יותר קשה מאשר לשאול כאלה שכבר התחילו את הריון הקשת שלהן.
כי להיכנס לפורום האובדן לפעמים זה קשה בפני עצמו.
כי מהניסיון שלי מה שהשאיר אותי שפויה בדרך להריון חדש היה הפורום הזה.

ועכשיו לשאלתך:
שלושה שבועות אחרי הלידה כבר נצפה ביוץ באולטרסאונד.
שלושה חודשים אחר כך, אחרי שני סבבים של טיפולים שהתפספסו, היה סבב אחד שהצליח.

מציעה שתלכי להיבדק. אפילו רק כדי לוודא שהרחם נקי, ושההורמונים מתאזנים.

אני הייתי שואלת רופא

עברת הריון מלא. המאגרים שלך מדולדלים. את עדיין במשכב לידה - ועלולות להיות לכך השלכות שליליות על היכולת לשאת הריון מלא מיד. לא הייתי מבטלת את ההיבטים הפיזיים, על אף הרצון הנפשי העז לחוות כמה שיותר מהר תיקון לאסון שקרה לך.

תודה!

הוצאת לי את המילים מהפה. זה בדיוק מה שחשבתי. שלרשום שם זה לא מתאים. כי אולי יש שם נשים שהחליטו לא לנסות עכשיו.. או שלא יכולות..

ברור שאני רוצה להבדק. אני מחכה 6 שבועות של משכב לידה. פשוט רוצה להכין כמה שיותר את הגוף. ומתחילה עם השמפ רק כדאי לדעת..

אין לי תשובות ומידע, אבל משתתפת בצערך על האסון הנורא

פשוט אין מלים לנחם.

הי בדרך אל הקשת

מצטערת לשמוע על אובדנך... ככ כואב. רוצה לשתף אותנו אם יש לך ילדים?
לגבי כניסה נוספת להריון, אין לי נסיון באובדן בכזה שבוע.. הכי מאוחר הפלתי בשבוע 18... לא חיכיתי בכלל כי הרופאה טענה שהגוף לא ייכנס להריון לפני שיהיה מוכן.
אני מאמינה שהריון נוסף יכול לעזור לך. כי חשוב להיות בתחושת עשייה ולא ליפול. אנחנו היינו נחושים להשיג הריון כמה שיותר מהר. וזה מרפא את הנפש.
לא הבנתי איך ההודעה לא קשורה לפורום הזה? היו כבר המוני הודעות כאלה פה.
מגיבה שלא כהרגלי כי חשוב לי שתדעי שאני תומכת בך. תהיי חזקה

תודה!

כן יש לי ילדה בת 4 בבית.
ותודה שאת מחזקת אותי עם הריון נוסף. כי עד כה הרבה המליצו לי קודם לרפא את הנפש..
מתי נכנסת להריון אחרי ההפלה? לאחר המחזור הראשון?

עונה

כשאני ובעלי חיכינו לתורי לגרידה, שכבתי עם חלוק ואשכרה חיכינו לתורי, כל מה שדיברנו עליו זה שתיכף אכנס שוב להריון בעזרת השם. זה מחשבה מעודדת מאוד לדעתי.
מאז ילדתי ברוך השם פעמיים, תינוקות בריאים.
קיבלתי מחזור פעם אחת, ואז נקלטתי אחרי שתי ההפלות שלי.
היה לי דימום שבועיים אחרי ההפלה בשבוע 18, אחרי שבועיים בערך היה מחזור, אחרי זה שוב מחזור אמיתי ואז הריון.
מאחלת לך באמת, הריון תקין ובריא. המון המון כוחות נפש, כי את תצטרכי המון מאלה. תדברי עם מי שאת רוצה, תפרקי. חשוב לדבר ולא לשמור בבטן.
בהצלחה
מוזמנת לפרטי אם יש לך עוד שאלות

שירהד1

Member
מנהל
חשוב לי להסביר ולהבהיר

(אני מעתיקה שוב את מה שכתבתי בשרשור אחר, בו הגבתי לשאלת תרנגולת)-

רוצה להסביר ולהבהיר- לכולן, ובעיקר לך "בדרךאלהקשת"-
כתבת שאת שלושה שבועות לאחר האסון, שהתרחש בשבוע 41, ובפורום השני כתבת שזה היה במהלך הלידה.
גם אם פנייך לעתיד והשאלה התייחסה לעתיד, הזמן שחלף ממות התינוק הוא קצר ביותר. זו תקופת אבל נוראית. לפיכך, חשבתי שנכון יהיה יותר לשאול את השאלה ואולי לפתוח עוד סוגיות, בפורום אובדן הריון.

בפורום אובדן הריון אנחנו מדברות הרבה גם על התקופה של הביניים- התקופה שבין אובדן ההריון לבין הריון חדש (אגב, לא מכירה משם בנות שעברו כריתת רחם). פה אנחנו מדברות יותר על ההריון החדש שהגיע, וטומן בחובו תחושות מורכבות.

ואגב, בקבוצות בפייסבוק, לא "מקבלים" לשם נשים שעברו גרידה מאוחרת בשבוע 20, לדוגמא. את "מתקבלת" רק אם עברת לידה שקטה החל משבוע 22 (אני חושבת. אולי 24). ואני מכירה בנות שפנו לפורום של אובדן הריון כי נפגעו מתגובות בפייסבוק...

את יכולה להישאר פה או שם. בעיניי, בשלב זה, עדיף לך להיות בפורום אובדן הריון, כי שם תוכלי לקבל את המענה שלו את ראויה.
וכולי תקווה, כמובן, שתגיעי לפה עד מהירה, ושנוכל לתמוך בך וללוות אותך בהריון הבא, בתקווה- עד סופו הנפלא.

שירה.

שירה דוד
ריפוי בעיסוק והוראה מתקנת לילדים עם קשיים התפתחותיים ולקויות למידה
הדרכת מרפאות בעיסוק, מורות להוראה מתקנת וסטודנטיות
מנהלת פורום אובדן הריון ופורום הריון אחרי אובדן, תפוז.
09-7749028

תודה!!

ממש מעודד לשמוע שנקלטת מהר
מקווה שגם אני אוכל להקלט מהר. ב"ה בביוץ אחרי המחזור הראשון. שיגיע כבר!!

אמן!

יש לי מלא חברות שנכנסו להריון מיד אחרי לידה. והיה להן בסדר גמור. את גם עם כל הצער שבדבר, לא מטפלת בתינוק קטן. סליחה על חוסר הרגישות, אבל בניגוד להרבה שהרות מיד אחרי לידה ולא נחות בכלל, את יכולה לנוח ולצבור כוחות.
תנצלי את הזמן שיש לך עכשיו כדי לנוח בשביל עצמך. זה ממש לא מה שרצית. אבל מנסיון שלי, זה עוזר. כשמבינים שזה דרך ותהליך. לא אצל כולן הוא קל וורוד.
דווקא אני לא רואה בעיה או חוסר רגישות לכתוב בפורום אובדן. כותבים שם המון על נסיונות להרות.

אכן חוסר, אם הבנות

(חושבת שיכולת לוותר על ההבהרה, שברורה לצערנו לכל מי שקוראת את הסיפור הקשה מאחורי המשפטים הקצרים, כמעט לאקוניים, של בדרךאלהקשת).
&nbsp

לא זה לא יאומן

זאת הסיבה שממש ממש קשה לי לכתוב פה.
תמיד יש לכל אחת מה להעיר.
התכוונתי שבניגוד למה שכותבים פה, כמה שזה קשה, נשים עם תינוק נכנסות מיד להריון ועוברות אותו מצוין. אז היא תוכל לעשות את זה עם כל הקושי שבדבר.
אני אישית חושבת שכן כדאי להסתכל תמיד קדימה. ונכון שאף אחת לא רוצה לשמוע עידוד כזה. אבל זה המצב. הוא זוועתי. אבל זה המצב. טכנית, היא יכולה לעבור הריון בצורה לא רעה בכלל. במצב הנפשי זה יהיה קשה מנשוא אבל יותר קל מאשר בלי הריון

מה שאת אומרת הפוך מהמלצות בריאות הנפש

המחקר מראה שמי שנכנסה להריון בתוך שנה אחרי האובדן עוברת את ההריון בצורה קשה יותר וסובלת יותר מחרדות ודכאונות ושאר דברים מהנים. אז את פשוט טועה, וחבל להגיד בכזו נחרצות דברים שהם פשוט לא נכונים.

למעלה