סקר רוחני

Lir האחת

New member
../images/Emo68.gif

כן, משעשע כמעט כמו הדיון על פלוצים

Martin Rawls

New member
../images/Emo191.gif../images/Emo191.gif../images/Emo191.gif../images/Emo191.gif../images/Emo191.gif../images/Emo191.gif../images/Emo191.gif

על הזין שלי, אני לא............חחחחחח

Martin Rawls

New member
../images/Emo191.gif../images/Emo191.gif../images/Emo191.gif../images/Emo191.gif../images/Emo191.gif../images/Emo191.gif../images/Emo191.gif

Martin Rawls

New member

Martin Rawls

New member

Martin Rawls

New member

Martin Rawls

New member

Martin Rawls

New member

Martin Rawls

New member
חחחחחחחחחחחחח......אולי אתה לא יודע, אבל.....

"לאבד את ההכרה, לצנוח על הרצפה, ולדמם על מהמוח דרך האף" זה לא בדיוק אותו דבר כמו "להשתכנע" דבר אלינו בפלוצים, אח שלו.....כל עוד אנחנו מאחורי מסך ולא צריכים להריח, בכיףףף.....

כהןדרור

New member
חבר - הבנאדם היחיד שיכול

לדבר אליך בנאדים זה איגור השמן מקומפוט נעליים. אני למרות הכל לא הגעתי למצב שיש לי מאחורי המכנסיים טלאי בצורת זנבנב שמתעופף כל פעם שאני יורה פלאשט......

Martin Rawls

New member
חחחחחחחחחחחח.......יואו, איגור מקומפוט נעליים

אתה זוכר מה אמרו עליו שם ?...............מישהו אמר שהוא תותח, ואז אחד אחר אמר : "זה לא תותח, זה תותחת !" איזה הומור נחות ומצחיק......חחחחחח אךךך....אני מת על הומור נחות !!!! בכלל, סרט קורע..... וואי והאוטו הזה...."הקומבינה"...עם גבי עמרני הגמד המכוער הזה......חחחחחח

כהןדרור

New member
העיקר שהצחקנו קצת את הפורום

צחוק זה בריא. אגב חבל שלא שאלת מה המזונות שהכי גורמים לכם להפליץ. אצלי זה דברים עם הרבה רוטב או סלט כרוב וכל מיני כאלה....

Martin Rawls

New member
יואו, איזה פלצני אתה....חחחח....

איזה תותח......איך אתה מנדב מידע ככה........חחחחח אין......לא יעזור לאף אחד ! זה הולך להיות שרשורפלצת על נאדים ! אנחנו לא נשאיר פה אספקט של הנושא שלא יזכה לטיפול קפדני.....חחח ועכשיו לעוד פינה חדשה, סיפורים פיקנטיים בטעם (וריח.... חחח) של פעם : אחי הקטן גם כמוך סרחן.....חחח....כשהיינו קטנים, אמא שלי שיש לה נטיה להיות קמצנית קצת, היתה קונה לנו וופלים זולים ומגעילים כאלה, כי היא חשבה שכל הוופלים אותו דבר ואין הבדל...חחח........אז אף אחד לא היה רוצה לגעת בהם והם היו שוכבים דחויים במקרר....חחח.......אז בסוף היינו נותנים לאחי הקטן לאכול אותם, וזה היה גורם לו להפליץ המוןןןןן.....חחח והוא היה יושב מול הטלויזיה, שר ומפליץ לפי הקצב.........חחחחח

למעלה