סקר רחוב

comicsgirl

New member
סקר רחוב ../images/Emo13.gif

בזמן האחרון אני שומעת יותר ויותר אנשים ששואלים אותי האם אני אי פעם הייתי בחוגי ציור או מתכוונת ללכת. התשובה שלי לכולם היא לא- לא הייתי בחיים שלי בשום חוג לציור כי פשוט לא אהבתי את הקטע של מישהו שיגיד לי מה לצייר ואיך. ומה איתכם? מישהו מכם הלך פעם לחוג ציור או מתכוון ללכת? ואם כן אז למה?

מגמת אומנות....בתיכון.....

את יודע שאת מבזבזת את הזמן בלי ללכת לחוג!!!!! ואנ אומר את זה מניסיון!!! כי את לא יודעת בסיס של ציור של ניסיון!!!! ואל תגידו שאני טועה!! כי אני לא....לא לזלזל דברים שאני רושם.. חוג ציור...זה הדבר הכי חשוב!!!! מלמדים איך להגיע לרמה הרבה יותר גבוה!!!!! אחרת לא מתקדמים הרבה!!

comicsgirl

New member
אתה לא חושב

שעם הרבה אימונים, הרבה העתקות (לצורך לימוד, כמובן) והרבה כח רצון אפשר להגיע לרמה הרבה יותר גבוהה?

HackMachine

New member
אני מזלזל!!! בוהאהאהא!!

Fear my zilzul! חחחח... איזה עצבני. העולם מתחלק לשני סוגי אנשים: 1) כאלה שיכולים ללמוד דברים לבד. 2) כאלה שצריכים שישבו להם על הראש ויגידו להם מה לעשות. לא יודע מה יותר טוב, אבל אני למדתי לבד איך לצייר.

Supermans girl

New member
לא צריך להגזים...

ההכללה היא לא כזו קיצונית, ואיך שאתה אמרת את זה זה נשמע כך: "העולם מחולק לאנשים טובים ואנשים פחות..." אז לא, יש גם גווני אפור באמצע. אני מעולם לא למדתי ציור קומיקס או רישום ביוזמתי. שנה שעברה (כיתה י´) היה מוטל עלינו לקחת קורס בחירה בבית הספר ובין החדר כושר, תיאטרון, פיסול וציור אני לקחתי ציור- כי זה הכי מדבר אלי וכי תיאטרון היה מלא... ובכל זאת זה תרם לי הרבה לטכניקה, למשל לטכניקת ההצללה שלי. למרות שאני פשוט שונאת שאומרים לי מה לצייר.

ailag

New member
אז את מספר 2

זה לא סותר את מה שהאק אמר וזה לא נראה שזה היה אמור להעליב.

HackMachine

New member
אל תסלפי את דברי

אם תקראי את זה שוב תשימי לב שציינתי : "לא יודע מה יותר טוב". אני חושב שזה היה צריך לרמז על זה שאני לא מציין את אחד מהם כ- "יותר טוב" או "פחות טוב". יש אנשים שבאמת לא יכולים ללמוד שום דבר לבדם. זה לא הופך אותם לפחות כשרוניים, זהו רק אופי שונה של האדם. אני מכיר מספר אנשים שכאשר מישהו יושב ומסביר להם משהו, הם יבינו את הנאמר ויממשו אותו תוך שניה. אבל כשהם צריכים ליישם משהו שהם לא נתקלו בו בעבר זה יוצר להם קושי מסויים. לדעתי זה נובע מעצם זה שהם רואים פתרונות כאקסיומה ולא באמת מתנסים בבעיות ומנסים לפתור אותן לבדם. אני לא אומר שמעולם לא לימדו אותי שום דבר. אני ישקר אם יטען כך. אבל אישית, אני אוהב לנסות ולפתח את מה שאני עושה לבדי, כי ככה אני לומד יותר טוב ובאמת מבין את מה שאני עושה.

*GormE*

New member
היית צריכה להיאבק על מקומך בתיאטרון

!!!! אין, אין כמו תיאטרון וזה קשור מאוד לקומיקס!

איכסה

New member
גם אני עד לא מזמן הייתי מצייר באופן

עצמאי, והתקדמתי בצורה מדהימה. אבל עכשיו אני לומד עם מורה, שמלמדת אותי דברים שלבכלל לא ידעתי על הציורים שלי. זה לא שהיא יושבת ומסבירה לי מה לא בסדר, היא עוזרת לי לנתח את הצור ככה שאני אבין אותו יותר טוב. לפעמים מסתכלים על ציור ומרגישים שהוא נראה נורא ואיום, היא רק מסבירה לך מה בו לא נראה לך טוב, ואתה אומר לה את דעתך.. מתן

אמיר0

New member
התחלתי לבד

בשלב כלשהוא החלטתי שאני רוצה לראות מה יכול לתת לי חוג ציור. אז התחלתי ללכת. המפגש עם גישות אחרות משלי לציור הביא לשיפור משמעותי בגישה שלי וביכולות שלי.

row

New member
או שלא!!!!!!!

ממש לא חייבים ללמוד כדי להצליח חייבים רק להתאמן הרבה

comicsgirl

New member
הערות!

א. בהודעה שלי התכוונתי גם לקומקיס- האם אחד מהאנשים פה שמציירים קומיקס למד/ה את זה איפשהו באופן מקצועי? ב. בתשובתכם בבקשה התייחסו גם ללמה לא ללכת לחוגי ציור.

moshikgulst

New member
תגובה

מורה טוב יכול רק לעזור... יש כ"כ הרבה דברים שצריך ללמוד: אנטומיה, קומפוזיציה, אור-וצל, צבע, פרופורציה וכו´ וכו´. לבד מאוד קשה ללמוד את כל אלה נכון. וזה עוד בלי להיכנס לקומיקס. לכן עצתי לך: תעזבי ת´שטויות ותירשמי לקורס טוב. כל זאת בלי לזנוח את ההעתקות והאימונים, כי בלי עבודה קשה כל זה לא שווה. בנוסף קני ספר לימוד (ציור) טוב או שניים שיהיה לך בבית לכל מקרה ותתאמני ממנו ועל-פיו. יאללה ביי

*GormE*

New member
אל תכנעי ללחץ!

אני נגד שיעורי ציור, מהסיבה הפשוטה שזה מסוכן לקבל הדרכה לפני שגיבשת לך סגנון אישי- את עלולה להשאיל הרבה דברים מהמורה אפילו בלי לשים לב. אני מעולם לא למדתי ורוב מי שאני מכירה שלמד בעבר, אז אני יכולה לזהות מאפיינים של המורה שלו (קל לזהות אותם כי לרוב הם לא מועתקים ברמה גבוהה)... המלצתי אלייך- תנסי ללמוד בעצמך את כל הדברים האלו (גוונים, הצללות, אנטומיה...) ותראי שהסיפוק העצמי הרבה יותר גדול. מה גם, שלא מזמן הצטרפתי לסטודיו של אחותי (הם מציירים מודל עירום וזה עניין אותי) והאוירה ממש לא כיפית. ציירים הם שקטים ואנטיפתים. אם כבר- תרשמי לחוג תיאטרון, שם נהנים ולומדים הכי הרבה על החיים, המלצה ענקית שלי

moshikgulst

New member
שקטים ואנטיפטים?

גם אני אוהב אותך... גם לכל הכושים יש @#! ארוך ולכל היהודים את העבה ביותר... אה כן, וכל הנשים צריכות לשבת במטבח ולקלף גזר או משהו...

*GormE*

New member
מה לעשות, כאלו הם

אם אין אוירה מהנה, למה לי להעביר איתם כמה שעות בשבוע יש לי דברים יותר טובים לעשות

moshikgulst

New member
אני לא יודע איזה..

ציירים יש בת"א, אבל את מוזמנת לבוא ולהעביר כמה שעות עם הציירים האשקלונים: צחוקים, בלאגן משהו סוף הדרך... יש אפילו קוסם בסוף.

¥EleVatioN¥

New member
אצלנו המורה בכלל לא מצייר../images/Emo129.gif

הוא כמעט לא עוזר גם הוא רק אומר שזה יפה ולהמשיך
הוא גם מטייל באמצע השיעור הוא יוצא מהכיתה מדבר בפלפון ה הוא לא עושה? פעם אחת הוא צייר ממש ציור חחחחח וזהו וזה מזה קורע שפתאום מישו צועק בקולי קולות
"המורההההההההההההההה" ואין מענה ואז כולם מסתובבים מחפשים ת´מורה

yaeli53

New member
מרימה יד נגד!../images/Emo128.gif

מעולם לא למדתי ציור, בעוד שבני גילי שלמדו ציור, הנפיקו בדיוק את אותו הציור ותלו אותו על הקיר. תשאלו אם הם המשיכו לצייר בעצמם לאחר מכן? התשובה היא... לא. מלבד נסיון ואימונים, אני משתמשת המון בשתי העיניים, פשוט להסתכל על העולם בעיניים של צייר, וללמוד ממנו: מתי נופל הצל, איך בנוי גוף האדם, העצמים והנוף וכו´. בקיצור, לדעתי, אם יש כשרון מולד, מקוריות ויצירתיות - אחלה. אם לא - חבל על הכסף, ההשקעה, והאשליות.

למעלה