סקר רחוב

HackMachine

New member
מסכים, אבל לא עם הכל.

חוסר בכישרון מולד הוא לא הדבר שימנע ממישהו לצייר בצורה מדהימה פחות ממי שיש לו את זה. אולי הוא עלול לקלוט את העניין יותר לאט אבל זה לא סותר את האפשרות. את המוח צריך לאמן בדיוק כמו שריר. אפשר להסב אותו לשימושים שונים. כאשר מאמנים אותו מספיק גם מי שלא נולד עם הכישרון יכול לפתח אותו.

HackMachine

New member
דוגמא..

תכנות הינו סוג של אומנות בדיוק כמו ציור. לא כל אחד נולד עם כישרון אלגוריתמי מדהים, אבל אפשר לפתח את המוח כך שהוא יתחיל לחשוב בצורה כזו. ישנם קורסים של אומנות שמנסים לאמן את המוח בשביל לחשוב בצורה יצירתית. אני בעד קורסים כאלו לאנשים שמעוניינים בהם, אבל אני נגד קורסים שמלמדים "איך לצייר", כי זה לא עובד. אני לא ממש מרגיש צורך אפילו בקורסים כאלו.. גם ככה אנשים חושבים שאני משוגע.. אני לא צריך תעודת קורס שתוכיח את זה

כישרון זה משהו שאפשר לפתח. יש המון

כשרונות חבויים בבן אדם אחד. אבל הקושי הוא למצוא אותם.

comicsgirl

New member
כישרון?

מזה בכלל? האם יש כזה דבר? לא נראה לי! יש אנשים עם נטיות אומנותיות- זה נכון, אבל מכאן ועד זה שהם יכולים להצליח יותר טוב מכולם-הדרך עוד ארוכה. אני, בעצמי, בחיים שלי לא למדתי בחוגים, אבל חברות שלי למדו והגענו לאותה רמה (בזמן שכשהן התחילו אני הייתי ברמה הרבה יותר גבוהה) ולכן אני מאמינה שחוג רק עוזר למי שאין לו נטיות אומנותיות.

*GormE*

New member
נכון!

למשל- מגריט לא היה מי יודע מה כשרוני, אבל הוא ענק כי יש לו רעיונות אדירים והוא התאמן הרבה, ואף על פי כן רואים שהרמה הטכנית שלו גבוהה אבל הקוים קשיחים מדי

row

New member
השיעורים שהכי עוזרים ללמוד הם

פיסיקה וביולוגיה כי פיסיקה מספביר איך פועל העולם איך ואיפה נופל צל איך גוף זז (לציור תנועה) וכל מיני דברים כאלה ובנוסף אפשר ללמוד ביולוגיה שאני מניח שלומדים שם אנטומיה מעבר לזה זה רק אימון וסגנון אישי

אני חושב שללמוד את כל הדברים הנ"ל

זה פשוט להסתכל ולשים לב לפרט הכי קטן. לתנועה,לצל,אנטומיה וכו´.

Supermans girl

New member
יש משפט שיכול להסביר לך

איך שהיד לא תרעד בציור- תזרום עם הציור שלך. כשמציירים משהו ולציור יש משמעות גדולה עבורנו היד מתחילה לרעוד והציור הופך לגרוע יותר מה שסותר את השאיפה ההתחלתית שלנו שהציור יהיה טוב. הציורים שמיוחסים כשירבוטים יוצאים בסוף הציורים הכי יפים. ואם הלך המחשבה הזה לא עוזר לך, תנסה לעשות דבר כזה- *תצייר צורות שונות בעזרת סרגל או מחוגה ותעבור עליהם עם עט. *תצייר "שבלול" בלי לנגוע בקווים. *תנסה לצייר ביד שמאל. כשתעבור שוב ליד ימין זה יראה לך הרבה יותר פשוט ותחוש יותר ביטחון. בהצלחה.

*GormE*

New member
זה לא קשור

לי היד רועדת כל הזמן, אבל אני מצליחה לדייק באלפיות מילימטרים (אני בונה גם מיניאטורות...) כי אני יודעת איך המכחול שלי בנוי ואיזו שערה איפה ועד כמה הוא לח. עצתי אלייך לתמוך ביד עם הזרת או עם כל הצד של היד

תגובות:

לsupermans girl אם אני מתכנן מה אני מצייר,ואני רוצה לזרום עם הציור,זה לא יוצא מדוייק ואני חייב למחוק שוב ושוב.(אני מצליח אך ורק עם זה קווים עגלגלים,או עקומים) או שכשאני מצייר אני עובר כמה פעמים עם העיפרון,כלומר:אני מצייר קו ועוד קו ועוד קו,לא קו אחיד.(מקווה שהבנתם.) ל*GormE* איך אפשר לתמוך ביד עם הזרת?(לא הבנתי את כוונתך
).

¥EleVatioN¥

New member
אני לא הולכת לחוג ציור../images/Emo129.gif

אבל יש לי שיעור ציור בביצפר אבל זה במילא שיעור חופשי והכל המורה אוהב את הציורים שלי שהם בעצם נראים כמו קישקושים [אני לא מציירת בני אדם או משו] והייתי רוצה אבל לא חוג כמו מורה פרטי עד שאני יתפוס את הקטע של איך עושים מה והכל... אבל בע

comicsgirl

New member
מתעבת...

שיעורי ציור של ביצפר! זה רק מוריד ת´מוטיבציה לכולם כי יש תמיד אחת או אחת שהמורה הכי אוהבת ורק אליו/ה היא מתייחסת! וחוץ מזה זה דפוק לצייר בשביל ציון!

¥EleVatioN¥

New member
חחח נכון../images/Emo70.gif../images/Emo129.gif

אני לא רוציתי להיות שם במילא פשוט תקעו אותי שם באכזריות
אבל אצלנו המורה לא ממחש נדבק לאנשים אבל יש ילדה שמציירת ממש יפה אין אנ רואה את הציורים שלה יורד לי כל החשק לנסות אפילו

HackMachine

New member
חחח ../images/Emo3.gif

האמת שאני יודע איך להכין פיצה.. החלק המעצבן זה לחכות שהבצק יהיה מוכן.. הבצק הזה שקונים מוכן מראש לא משהו..

למעלה