סקר/שאלה מה שתרצו לקרוא לזה...

מורתיר

New member
שלנו-

בשנה שעברה היה לנו את השיר הכי שווה בעולם - פיו/עירית בר או משהו כזה.. היה שיר גדול!

באמת היה שיר גדול !!!!

היינו שכנים שלכם (נחשון) וכולנו עדיין יודעים אותו בעל פה ... פיו פיו פיו ה´ יום שישי הגיע אני בג´ינס צמוד .....

yuyu yop

New member
סקר/שאלה מה שתרצו לקרוא לזה...

מה היה שיר המחנ"ק (מחנ"E... סתם בצחוק בדיחה אישית...) של השבט שלך??? אההה וצריך לרשום גם את שם השבט... חח... טוב אז אני יתחיל La Bomba - שבט יונתן

שבט רכ"ס....

"אני אהיה כוכב"/מיטל(הרכזת שלנו...) שיר שהוקלט כשהיא היתה בת 16.....שיר יפההההה

נועם את יודעת איך אני יכולה להשיג

את השיר הזה? ז´וז´ו הפטיש! הבטחתי כבר מהמחנ"ק להשמיע אותו לחברה שלי....חחח היא נדלקה אל השיר הזה רק מלשמוע אותי שרה אותו (ומזייפת אותו , נראה לי...)

Meijen Shaggy

New member
צור, כוכב יאיר: ../images/Emo15.gif

"אתה תותח" של שרית חדד..

keren14

New member
זה אתם!!!!

יאווו אנחנו היינו לידכם במחנ"ק (שבט לביא) וכל הזמן שמעתם את השיר הזה!!! איך השתגעתי!
לנו לא היה איזה שיר...

שלנו - שבט שקמה אזור

לא כמו השבטים המליונרים מונוסון ורעות, הלהקה שלנו לא הקליטה שיר באולפן במיוחד... אז השיר שלנו היה "ואיך שלא" - של מוש בן-ארי, והיה לנו גם קטע מגניב כזה, אבל אין לי מושג איך קראו לו. נועה

נעה../images/Emo26.gif

הקטע שאת מדברת עליו זה הקטע שמישהו מדבר (או יותר נכון- מקלל) מישהי שהיא וכל החברות שלה זונות... וכל השטויות האלה
כי אם כן... אין לך מושג כמה שגעתם אותנו עם זה
*לנו לא היה שיר מיוחד* לפחות לא שידוע לי על אחד כזה...

כן!!!!

זה היה כזה שווה!!! כל החלוץ שמענו את הקטע הזה 24 שעות ביממה, אבל כשבאו החניכים זה היה לא לעניין, אז שמנו את "ואיך שלא", וביום הפירוק חזרנו ל"קטע"... תודי שזה שהוא היה מצחיק בטירוף! נועה.

כל כך לא../images/Emo70.gif

אין לך מושג כמה שגעתם אותנו עם זה
חחחחחחחחחחחח ומה זה ה"איך שלא" הזה
אני לא זוכרת את זה...

איך את לא זוכרת?

הקטע היה ממש שווה, דיקלמנו אותו כולנו בעל-פה "תיסלח לי, איך מגיעים לרחוב בלפור?, הולכים ימינה וישר ואז חותכים, עזבי בואי נחתוך לדירה שלך איתך ועם כל החברות השרמוטות שלך.... אני אפרגע אותך" המילה הזאת "לפרגע" שאין לנו מושג מה זה אנחנו עד עכשיו כל הזמן משתמשים בה
ואיך שלא: "ואיך שלא, אפנה ליראות, תמיד איך ארצה להיות.... ובלילות ובלילות עולות עולות בי מנגינות וזרם דק קולח ולתילותי לרוח נענות ללכת שבי אחריה לשמוע את הציפורים שרות.." זוכרת? נועה.

אההה אני זוכרת../images/Emo70.gif

השיר השני הוא דווקא יפה
ואת הקללות אני דווקא זכרתי באבועבוע
אין לך מושג... מרב ששיגעתם לנו את המוח אז בסמינר פתיחת שנה שלנו, אז אני הכנתי באתר שלנו עמוד לסמינר והמרכזות הדרכה שלנו אמרו לי מה לרשום שם. אז זה התחיל ככה: "סלחי לי, איך אני מגיע לרחוב בלפור?"... ואז סתם פרטים על הסמינר שלנו... חחחחחחחחחחחחח תגידי, יש את השיר השני (
) בקאזה
איך קוראים לו ומי שר אותו

אצלנו הקליטו אבל היה עוד שיר-

ינטי פרזי ינטי פרזי חחחחחחח זה יצא כזה גדולללללללללל שלום קוראים לי ינטי חברים קוראים לי יאנ ול*** פרה אני מעוניין אז יצאתי לי לאחו לחפש בקר....בלא בלא בלא... חחחחחח זה היה ממש יפה אבל קצת נמאס כי שמו אותו טונה....

למעלה