סקר/שאלה מה שתרצו לקרוא לזה...

שבט נחשון - אלפי מנשה

היה שיר ה"עולם" מאת יאקו וורנר שיר של ה"אנימניאקס" שיאקו אומר את כל המדינות !!!

זאי זאי

New member
אההה נו באמת

שבט יעד ראשון לציון התקלקלה לנו המערכת וכל היום שמענו מבית דגן הערסים תפוס תפוס תפוס תסובב לה את הראש... אההההה די נמאס

greeneye

New member
שלנו היה- השיר הזה של עליסה בארץ

הפלאות... מה קרה היום צפון הפך דרום ההר עמוק מתהום שחור נראה אדום כולם אומרים שלום אך הולכים הם לשום מקום הו עליסה בארץ הפלאות ארץ ניסים ונפלאווות בחלומות רק שם זה יכול לקרות הו הו או עליסה בארץ הפלאות ארץ של צחוק ושל דמעווות ארץ של הרפתקה ושיר ווווווו ווווו ווווו

איי.... איך השיר הזה שיגע אותנו....

כל המחנה זה היה... וביגלל שאני הייתי בשער רוב הזמן שמעתי אותו כל היום... וואו! זה שיגע לנו את השכל!!! שיר כ"כ מעצבן!!! וגם היה לכם את השיר הזה "שים כובע, תאכל לשובע, עוד כפיתה לגובה, בוא למחנה, הקיץ הוא בטוח, כולם במצב-רוח, תרים את הידיים..." שגם אותו שמענו כל היום.... נועה.

וואלה../images/Emo35.gif

יוווווו אני מתה על השיר הזה
חבל שלא יצא לי לשמוע אותו... הדבר היחיד שיצא לי לשמוע את ההקלטה של שבט אזור של מישהו שמקלל מישהי וקטע מפרק של פרפר נחמד שדודו מספר למה קוראים לכל חיה איך שקוראים לה... ואני ממש מתה על השיר "כיף במחנה"
שיר מדהים
חחחחחחחחחח

אוי איך שככתי את דודו...

"דוד למה קוראים לי בץ? אלו ראשי תיבות בץ, קוראים לך בן ציון. ולמה שבי? אהה, זה רבי שמעון בר יוחאי, ופינגי למה קוראים לי פינגי? אה, זה ראשי תיבות "פרס ינצח גם ינצח" ההורים שלך היו פעילים במפלגת העבודה. ואוזה? אהה... אגדת זהבה ושלושת הדובים. זה לא יוצא ככה! אאה, עזבו היא תיפור קטנה - היא לא יודעת ליכתוב..." זה היה גם מצחיק
והייתה גם התחלה טובה שאני לא זוכתר אותה.., תודו שנהנתם בזכותנו במחנ"ק... נועהץ

חחחחחחחח

תודה שרשמת לי את הראשי תיבות של פינגי
כשאחי בא לבקר אותי במחנ"ק אז סיפרתי לו שמישהו משמיע כל הזמן פרק מפרפר נחמד שדודו מסביר לחיות למה קוראים להם איך שקוראים ולהם, ואז התחלתי לפרט ושכחתי מה הוא אמר על פינגי
אני עכשיו מתקשרת לספר לו
חחחחחחחחחחחחחח אני בכלל הייתי בטוחה ששבט ארנון (שהיה מולנו) שם את הקטע הזה... או וול... ואין לי מה להודות שנהנו בגללכם במחנ"ק
זה היה פשוט נוראי לשמוע שוב ושוב ושוב ושוב את אותן הקללות
אני חשבתי שאני עוד שניה רוצחת מישהו מהשבט שלך
חחחחחחחחחחחח

מורתיר

New member
אני מת על הסרט הזה!!..

כל הזמן דיקלמנו את הפסקול - כל פעם ששמתם אותו!

רוצים לשמוע משהו..../images/Emo35.gif

טוב מה אכפת לי בכל זאת תשמעו... לנו כל השירי חלוץ והמחנק היו בתוך דיסקמן מחוברים למערכת... ואיזה באסה... גנבו לנו את הדיסקמן עם הדיסק בפנים... ו...אז איזה מישהו החליט שהשיר חלוץ זה "היא נסעה לסאן חוזה" ... אבל רק המשפט הזה ובמשך יום שלם שמענו רק את המשפט הזה של השיר.. זה היה מצחיק... ובמחנק.. התקלקלה לנו המערכת.. חחח.. אבל אחרי זה קיבלנו מערכת מהיובל וכל הזמן שמענו "כל הילדים קופצים רוקדים" של שוטי הנבואה... אבל אין אין כמו השיר חלוץ הבטחה שלנו פוליאנה פראנק- "זיווה" יווו זה ה-שיר!! (אני בטוחה שאתם לא מכירים...) אבל שווה לכם להוריד אותו מקאזה ותקשיבו למילים שלו הוא שיר א-ד-י-ר-!!! אני משבט ערבה (נראה לי שאתם יודעים) ונועה:קיבלת את המסר שלי???

זה השיר של השבט שלנו!!

"כל הילדים קופתים רוקדים, כל הילדים קופצים רוקדים, כל הילדים קופצים רוקדים, מרמים את הידיים גבוה לשמיים. שבט שקמה שנות 2000 הרוח מנשבת על המיים, בוא נעלה לירושלים ונרים את הידיים גבוה לשמיים" זה השיר של השבט שלנו!!! בכל ת"ס ובכל טקס, ובכל מקום אנחנו שמים אותו, וגם חיברנו לו ריקוד ממש שווה, וגם שוטי הנבואה גרים באזור...
ודניאל, לא קיבלתי שום מסר... נועה.

אהההה

גם אנחנו משמיעים אותו כל הזמן וגם אנחנו המצאנו לו ריקוד..... "כמו קופים כמו קופים כמו אנשים יפים כמו מלאכים מעופפים שמרימים את הידיים גבוה לשמיים"

מה??? כבר שלחתי לך 2 מסרים שונים

ולא קיבלת אותם??? קיבלת את המסר עם הפלאפון שלי? גם אנחנו המצאנו ריקוד לשיר הזה!!!! אפילו עשינו איתו מורל זה כזה אדיייייר!

חחחח עם השיר הזה ניסו להעלות לנו

את המורל כי היינו בדיכי... ואז המרכז שבט השמנמן התחיל לקפץ ולרקוד חיחיחי

י ע ל 2

New member
שלנו היה...

שבט עפר .. הנהגת צפון- היה רק בישראל מתוך התוכנית לא השיר המקורי של להקת חיל הים

למעלה