סקר שאני לא יודע אם שייך לפה..

משהו מוזר

עם משקפיים אני נראה שלם יותר מאשר בלי, אז יש הרגשה כאילו חסר משהו. והמשקפיים האלו, שיש לי, דווקא הם ממש אני. עם משקפיים אני נראה הרבה יותר רציני ובוגר, כאילו אדם אחר לחלוטין. ואלו דברים שבאים לא רק מפי אלא גם מידידי(ביניהם בנות). אם היה לי סורק או מצלמת WEB הייתי מעלה תמונות.

De-Panther

New member
עניתי על זה!! אבל המחשב..../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

שלי מניאק והחליט לכבות את עצמו ישר אחרי זה!!!!!!!!! אווף זה לא הספיק לשלוח!!!! בכל מקרה אני אענה בקצרה אני הוכחה לזה שבנות מסתכלות על אנשים עם משקפיים וזה קצת לא נוח לעשות כלמיני דברים עם משקפיים כי לפעמים הן מחליקות וצריך להרים אותם אבל סקס עושים בלי משקפיים בסקס רוב מה שרוצים זה המגע ובשביל מגע לא צריך לראות צריך להרגיש וזה גם נורא קרוב ככה שמי שלא רואה בזמן הסקס הוא ממש גובל לעיוור ואז גם משקפיים עם מספר ממש גבוה לא כל כך יעזרו לו לי יש מספר גבוה ולכן המשקפיים מחליקות יותר בקלות וזה מעצבן הרבה פעמים אבל זה רק מחליק אז דוחפים עם היד אומרים איזושהי שטות על זה וחוזרים לאיפה שהיינו

ב6/5 זה קורה. אני נרשמתי. ואת/ה?

quawax

New member
כמו שבנים מסתכלים

על ממושקפות ככה בנות מסתכלות על ממושקפים לא?

חשטפית

New member
בד"כ כשהייתי במצב כזה...

הצד השני הוריד את המשקפיים והניח אותם בצד. זה קצת מפריע אם הן נשארות על הפנים, לא?

Kite Cat

New member
לא מפריע.

לחבר שלי יש משקפיים נורא מגניבות וזה בכלל לא מפריע לי. הם משמשות אותו לנהיגה ולראייה מרחוק...

icy rain drop

New member
משקפיים../images/Emo99.gif

אני אישית נורא אוהבת משקפיים, גם לבנים וגם לבנות... (אומרת אחת שנלחמה עם רופאי עיניים שיתנו לי משקפיים....) (וכן, אני צריכה שלא יהיה שום ספק:) זה סקסי כזה... אמרו לי פעם שאני נראית עם המשקפיים כמו שחקנית פורנו... חחח בסגנון הספרנית האינטלגנטית והפרועה במיטה :) אם זו מסגרת פלסטיק אז בכלל שוס! :) בעקרון, זה לא כזה משנה, כולה משקפיים... הם לא יכערו מישהו יפה או ייפו מישהו מכוער, מקסימום לא יתאימו או יהיו מגניבות כאלה שורה תחתונה- חמוד אם כי לא משנה...

טינקר2ל

New member
לי זה לא מפריע...

יש כאלה שזה ממש חמוד להם... ואם כבר מדברים אז נזכרתי שלא מזמן שמתי עדשות כחולות ואמרו לי שזה ממש עושה אותי סקסית...פחחח....

SMG

New member
לא מפריע..

עושה לי את זה?.. ממ.. לא יודעת כמה זה עושה לי את זה אבל לחבר שלי יש משקפיים ואני חושבת שהוא ממש סקסי איתם.. וכשמגיעים לחירמונים מצטערת אבל המשפיים חייבים לעוף :) גם ככה אף אחד לא צריך לראות! :)

למעלה