סקר שישי

סקר שישי../images/Emo9.gif

בכללי: שם: כינוי: כיתה: גיל: מקום מגורים: גובה: משקל:
מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? חיבקת מישהו/י? שתית משקה אלכוהולי? השתכרת? שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? לבשת חצאית? קנית בגד? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצב רוח? היית אסיר/ת תודה למישהו/י?(למי?)
היום: באיזו שעה התעוררת? מה/מי העיר אותך? מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה היה הדבר הראשון ששמעת? מה היה השיר הראשון ששמעת? מה אכלת? איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?
מיקום כרגע: מאכל אהוב: חיה אהובה: חג מעודף: ערוץ מועדף: סלנג אהוב: מילה אהובה: להקה אהובה: שחקנית אהובה: שחקן אהוב: איזה כיתה את: בדיחה שגרמה לך לצחוק: הבנאדם הכי יפה שראית: הפאדיחה הכי גדולה שלך: הדבר הכי מטורף שעשית: הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: ולסיום: מה יש לך להגיד לחברי הפורום?

ס ט י י ק

New member
^____________________^

בכללי: שם:הדר כינוי:סטייק?! כיתה:ט'
גיל:14.5 מקום מגורים:קרית חיים גובה:1.60 בערך משקל:הרבה מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?... חיבקת מישהו/י?..... שתית משקה אלכוהולי?יומשני השתכרת?לא זוכרת^_^ שכבת עם מישהו/י?חח היית במועדון?לפני חודש ככה לבשת חצאית?אף פעם קנית בגד?יומראשון אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לוזוכרת אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?לוזוכרת הקדישו לך שיר?לוזוכרת שיפרו לך את המצב רוח? אתמול,בערך. היית אסיר/ת תודה למישהו/י?(למי?) לוזוכרת היום: באיזו שעה התעוררת?9 מה/מי העיר אותך?הגנן הטיפש מה היה הדבר הראשון שאמרת?"כוסאמא של הגנן
" מה היה הדבר הראשון ששמעת?את המכסחת דשא!!11111 מה היה השיר הראשון ששמעת?לוזוכרת מה אכלת?לא אכלתי איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?לוזוכרת מיקום כרגע:בחדר? מאכל אהוב:יותר מידי. חיה אהובה:חתול חג מעודף:פורים? ערוץ מועדף:לא רואה טלוויזיה סלנג אהוב: מילה אהובה:"סוף" להקה אהובה:אינפקציה שחקנית אהובה:הנהנהנ שחקן אהוב: נהנהנננה איזה כיתה את:רשמתי כבר,ט'. בדיחה שגרמה לך לצחוק: הבנאדם הכי יפה שראית:ששש
הפאדיחה הכי גדולה שלך:לא משו רציני הדבר הכי מטורף שעשית: הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: ולסיום: מה יש לך להגיד לחברי הפורום?מה קורה?

heaven is here

New member
יאייי ^^

בכללי: שם: שירה כינוי: אין כיתה: ב גיל: 19 מקום מגורים: ראשל"צ גובה: 173 משקל: נה
מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? מזמן חיבקת מישהו/י? גם מזמן שתית משקה אלכוהולי? מזמן מזמן
השתכרת?אוי שנים שכבת עם מישהו/י?:X היית במועדון? שנים לבשת חצאית?בילדות קנית בגד? היום
אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? היום אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?אני תמיד מתכוונת הקדישו לך שיר? לא.. שיפרו לך את המצב רוח? היום היית אסיר/ת תודה למישהו/י?(למי?) אמא היום: באיזו שעה התעוררת? 06:00 מה/מי העיר אותך?רדיו מה היה הדבר הראשון שאמרת? בוקר טוב מה היה הדבר הראשון ששמעת? אבא מה היה השיר הראשון ששמעת? לא זוכרת.. מה אכלת? מקרונים בגבינה איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? לימודים מיקום כרגע: בבית מאכל אהוב: אוכל חיה אהובה:ג'ירפה חג מעודף: פורים! ערוץ מועדף:חיים טובים:X סלנג אהוב: שיואו מילה אהובה: מה להקה אהובה: פינק פלויד שחקנית אהובה: אנג'לינה ג'ולי שחקן אהוב: ג'וני דפ איזה כיתה את: ב בדיחה שגרמה לך לצחוק:
הבנאדם הכי יפה שראית: לא יודעת הפאדיחה הכי גדולה שלך: :X הדבר הכי מטורף שעשית: לא מטורפת! הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: אני?
ולסיום: מה יש לך להגיד לחברי הפורום? שבת שלום!

אחרוג ממנהגי להתעלם מהסקרים האלה

עקב שעמום.. בכללי: שם: זיו כינוי: חָוִי כיתה: צה"ל גיל: 20 מקום מגורים: בצד הלא נכון של הקו הירוק גובה: זה באמת משנה למישהו? משקל: כנ"ל מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? לפני חודש וחצי בערך חיבקת מישהו/י? אתמול שתית משקה אלכוהולי? אתמול השתכרת? מעולם לא שכבת עם מישהו/י? לפני חודש וחצי בערך היית במועדון? אתמול לבשת חצאית?
קנית בגד? אם מישהו באמת קורא את זה שיאמר "אני אני אני" אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? השבוע מתישהו אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? השבוע מתישהו הקדישו לך שיר? אני רוצה להיות טבח ברשת מסעדות דגים שיפרו לך את המצב רוח? אתמול, כנראה היית אסיר/ת תודה למישהו/י?(למי?) להורי שהביאוני עד הלום היום: באיזו שעה התעוררת? 10:00 (אחרי שהלכתי לישון ב-6 וחצי) מה/מי העיר אותך? הגלובליזציה מה היה הדבר הראשון שאמרת? "כואב לי כל הגוף" מה היה הדבר הראשון ששמעת? ציוץ הציפורים
מה היה השיר הראשון ששמעת? איזשהו שיר של רד הוט, לא זוכר איזה מה אכלת? קפטן קרנץ' איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? "כואב לי כל הגוף" מיקום כרגע: מאכל אהוב: זיתים, גבינה, שום וחמוצים חיה אהובה: תנשמת בכלוב חג מעודף: festivus ערוץ מועדף: זה עם התוכניות המצחיקות סלנג אהוב: קללות ברוסית מילה אהובה: בלאט להקה אהובה: אינפקציה (לא יכול להיות!) שחקנית אהובה: חוי שחקן אהוב: בלאט איזה כיתה את: נו, אני בצבא, כבר עברנו על זה בדיחה שגרמה לך לצחוק: מה יותר מצחיק מתינוק מת? הבנאדם הכי יפה שראית: ניר טרטר הפאדיחה הכי גדולה שלך: לכתוב פה דברים שגם ככה אף אחד לא קורא הדבר הכי מטורף שעשית: התגייסתי לצה"ל הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: בלאט? ולסיום: מה יש לך להגיד לחברי הפורום? אינפקציה להקה ממש גרועה.

icy rain drop

New member
פריבילגיה, צ'ופר, מזל,

יותר מדי דברים שבדיוק נגמרו לי במלאי... או במילים אחרות זו היתה תקופה יפה שנגמרה. היום.

zoe5

New member
תקראו!!!!!!

(עלק)בכללי: שם: זוהר כינוי:zoe כיתה: יא גיל:16 ושלושה חודשיים בערך מקום מגורים:בית גובה: 162 משקל:55 מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?לא התנשקתי מעולם(לא עם לשון וכל הסמוחטה) חיבקת מישהו/י?היום!מלא אנשים! שתית משקה אלכוהולי?לפני שלושה שבועות-הבירה אחרונה שלי(אני מתנזרת קצת מאלכוהול) השתכרת?אף פעם שכבת עם מישהו/י?אף פעם היית במועדון?שבוע שעבר לבשת חצאית? וואו,ראש השנה נראה לי קנית בגד?נעליים! ביום שלישי אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"?היום!לחברה,היא כזאת חמודה.... אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?ממ היום-אני אוהבת את כולם(כמעט)ואם אני אומרת אז אני מתכוונת הקדישו לך שיר?מממ בחופש הגדול שיפרו לך את המצב רוח?אתמול-שיחת לילה עם ידיד וחברה....המצאנו סיפור על זה שאני בהריון חחח היית אסיר/ת תודה למישהו/י?(למי?)השבוע,כשלא היה לי ניקוב בכרטיסיה לחזור איתה הביתה,אז חברה שלי נקיבה עליי היום: באיזו שעה התעוררת?6:30 מה/מי העיר אותך?הפלאפון מה היה הדבר הראשון שאמרת?פאק מה היה הדבר הראשון ששמעת?את הטלפון מצפצף מה היה השיר הראשון ששמעת?hay you של פינק פלויד מה אכלת?קורנפלקס איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?פאק,חברה שלי רוצה איזה ילד שאני לא מדברת איתו כבר שנה,וגם איפה הילד הזה שאמור לפגוש אותי פה? מיקום כרגע: מול המחשב... מאכל אהוב: שוקולד חיה אהובה: הכל חוץ ממקקים ותיקנים חג מעודף:חנוכה^_^ול"ג בעומר ויום העצמאות ערוץ מועדף:3 וvh1 סלנג אהוב:פאק,זין,ודיבור מוגבל מילה אהובה: פאק להקה אהובה: רד הוט,פינק פלויד,אינקיובס,מטאליקה,משינה,ויש עוד רבות,רק שאין לי כוח לרשום רשימה של מליון להקות. שחקנית אהובה:אין שחקן אהוב:אין איזה כיתה את:שאלתם כבר! יא'!!!!!! בדיחה שגרמה לך לצחוק:איך גורמים לתינוק להפסיק להסתובב על הרצפה?(ממסמרים גם את היד השנייה שלו) הבנאדם הכי יפה שראית: וואו הבן של המנהל שלנו,כמה ידידים שלי,כמה דוגמנים שאין לי מושג מה השם שלהם ו......עוד מלא הפאדיחה הכי גדולה שלך:וואו שכחתי.......בלאט. הדבר הכי מטורף שעשית:חרטתי על עצמי? הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו:אני בהריון ממך ויש לנו שלישיה סיאמית שמחוברת באשכים ולסיום: מה יש לך להגיד לחברי הפורום? אני אוהבת אתכם!!!!!!!!!!!! שחורים זה שליטה!!!!!!!!!!! יש לי נעליים חדשות!!!!!!!! עומרי הנגבי תעשה לי שבט!!!

למעלה