סקר שישי

zoe5

New member
תודה רבה^_^

ואת הבנאדם הראשון שלא ירד עלי בגלל הגרביים (אנשים נוטים לחשוב שאני שונאת ורוד ואז כשהם רואים עלי משהו ורוד הם בהלם.....ואז צוחקים חחח)

שעמום טוטלי!

בכללי: שם: תהילה כינוי: תהילו'ש, תוילה, טיטי, לילי וכו'.. כיתה: יא' גיל: עוד 3 חודשים 17
מקום מגורים: דימונה
גובה: מטר 60 משקל: 45
מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? אתמול. חיבקת מישהו/י? היום. שתית משקה אלכוהולי? לפני שבועיים בערך. השתכרת? לפני שבועיים בערך. שכבת עם מישהו/י? עדיין לא! היית במועדון? ואיי מזמן! לבשת חצאית? לפני חודש ככה. קנית בגד? לפני 3 שבועות. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? היום. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? תמיד אני מתכוונת! הקדישו לך שיר? לא יודעת. שיפרו לך את המצב רוח? היום. היית אסיר/ת תודה למישהו/י?(למי?) היום. לשירה. היום: באיזו שעה התעוררת? ב 11
וישנתי ב 6 וחצי. מה/מי העיר אותך? שירה. היא התקשרה אלי. מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה את רוצה? מה היה הדבר הראשון ששמעת? את הקול שלה. מה היה השיר הראשון ששמעת? של אורפנד מה אכלת? דגנים. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מה אני עושה היום. מיקום כרגע: בבית? מאכל אהוב: כל מה שיש בו בצק
חיה אהובה:
חג מעודף: פסח
ערוץ מועדף: כל מיני. סלנג אהוב: צניות. זה בכלל סלנג?
מילה אהובה: להקה אהובה: יש הרבה!! שחקנית אהובה: שחקן אהוב: איזה כיתה את: יא'. בדיחה שגרמה לך לצחוק: הבנאדם הכי יפה שראית: הפאדיחה הכי גדולה שלך: הרבה הדבר הכי מטורף שעשית: הרבה הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: הרבה. ולסיום: מה יש לך להגיד לחברי הפורום? מנהל זה קקי של מקצוע! ומורים הם עם חרא!

המ...

בכללי: שם: קובי קומרז הראשון והאחרון! כינוי:רומרזי כיתה: יא'2 גיל: 16 מקום מגורים:אריאל גובה:172 משקל:65 משו כזה. מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?לפניי שבועיים חיבקת מישהו/י? אתמול שתית משקה אלכוהולי? שישי שעבר השתכרת? לא זוכר. ניראה לי בסוכות או משו שכבת עם מישהו/י? מה זה עניינכם??? הא? יא חתתנים! היית במועדון? לא זוכר לבשת חצאית? פורים קנית בגד? ביום ראשון. ואנס חדשות אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"?היום אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? היום הקדישו לך שיר? לא ניראה לי שזה קרה מתי שהו שיפרו לך את המצב רוח? היום היית אסיר/ת תודה למישהו/י?(למי?) לא זוכר היום: באיזו שעה התעוררת? 6 וחצי מה/מי העיר אותך? השעון הביולוגי שלי מה היה הדבר הראשון שאמרת? בלאט! מה היה הדבר הראשון ששמעת? לא זוכר. היה שקט יחסית מה היה השיר הראשון ששמעת? איזה משו של Scars Of Life מה אכלת? הרבה דברים! איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? היום הולכים להקליט והיום אני יפגוש את חברה שלי! מיקום כרגע:חדר! מאכל אהוב: פיצה ושניצל של אמא חיה אהובה: כלב חג מעודף: פסח ערוץ מועדף: Mtv2 סלנג אהוב: המ...לא יודע מילה אהובה: ברוך אשם להקה אהובה: יש המון! שחקנית אהובה: המ... לא יודע שחקן אהוב: ג'וני דפ' איזה כיתה אתה: יא2 כבר שאלתם! בדיחה שגרמה לך לצחוק: יש המון הבנאדם הכי יפה שראית: יש הרבה מאוד! הפאדיחה הכי גדולה שלך: לא זכור לי ברגע זה הדבר הכי מטורף שעשית: היו הרבה דברים כאלה.אבל קפצתי משו כמו 11 מדרגות עם הסקייט הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: היו הרבה.אבל אני לא ממש זוכר ולסיום: כן... מה יש לך להגיד לחברי הפורום? Keep on hardcore mother fuckers והנה לכם תמונה!!!

FreeLanceR2

New member
../images/Emo113.gif

בכללי: שם: לי כינוי: ליקו'ש כיתה: י"א גיל: 16 מקום מגורים: ת"א גובה: 151 (כן כן
משקל: לא יודעת, 40 וקצת מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? היום חיבקת מישהו/י? היום שתית משקה אלכוהולי? סוכות (בגמילה בזמן האחרון) השתכרת? סוכות שכבת עם מישהו/י? וואו פרטיות מכירים? היית במועדון? ריקודים וכאלה? מזמן,הופעה בסוכות לבשת חצאית? שבוע שעבר קנית בגד? אתמול אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אתמול אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? תמיד מתכוונת לזה הקדישו לך שיר? לא יודעת שיפרו לך את המצב רוח? היום? היית אסיר/ת תודה למישהו/י?(למי?) לפני שבוע היום: באיזו שעה התעוררת? 7 ו-20 מה/מי העיר אותך? אני מה היה הדבר הראשון שאמרת? פאק,אני מאחרת לאנגלית,או יותר נכון מלמלתי את זה מתוך שינה. מה היה הדבר הראשון ששמעת? את הכלבה שלי מה היה השיר הראשון ששמעת? nine black alps-not everyone מה אכלת? לחמניה איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? לא לומדים כל השבוע,כי יש טיול שנתי
מיקום כרגע: סלון מאכל אהוב: פיצה חיה אהובה: נמר,סוס חג מעודף: פסח ערוץ מועדף: אמטיוי 2,bbc סלנג אהוב: אממ זה משתנה.. מילה אהובה:איכותי להקה אהובה: יותר מידי וזה גם משתנה שחקנית אהובה: אומה תורמן שחקן אהוב: גארי אולדמן,ג'וני דפ איזה כיתה את: נו היה כבר י"א בדיחה שגרמה לך לצחוק: סתם בדיחה פרטית הבנאדם הכי יפה שראית: בעולם? לא יודעת הפאדיחה הכי גדולה שלך: האחרונה? זרקתי כדור באולינג אחורה,במקום למסלול הדבר הכי מטורף שעשית: לא יודעת הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: זה לא מטורף,אבל ניגשתי למישהו זר ברחוב בשביל לבקש חיבוק לחברה שלי ולסיום: מה יש לך להגיד לחברי הפורום? אל תשחקו סוליטר עכביש

l i o r a n g e

New member
../images/Emo168.gif

בכללי: שם:ליאור כינוי:ג'סיקה (אל תשאלו איך הגעתי לזה!) כיתה:נמוכה גיל:נמוך כמו הכיתה מקום מגורים:מצפה רמון גובה:1.65 משקל:גבוה מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?לא זוכרת חיבקת מישהו/י?לא זוכרת שתית משקה אלכוהולי?לפני שלוש שעות השתכרת?אף פעם שכבת עם מישהו/י?אמממ אף פעם היית במועדון?לפני שעתיים וחצי לבשת חצאית?לפני חודש או משהו כזה.. קנית בגד?לפני שבוע אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"?אתמול אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?אתמול הקדישו לך שיר?לפני שלושה חודשים שיפרו לך את המצב רוח?יום רבעי היית אסיר/ת תודה למישהו/י?(למי?)לאמא שהסכימה לקנות לי אלבום כפול+DVDשל גרין די למרות שכבר יש לי את american idiot היום: באיזו שעה התעוררת?11:30 מה/מי העיר אותך?אף אחד מה היה הדבר הראשון שאמרת?למי אנחנו מחכים? מה היה הדבר הראשון ששמעת?את avril lavigneצורחת את losing grip מה היה השיר הראשון ששמעת?losing grip מה אכלת?תירס גמדי איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?אם איבדתי את הpm של אלונה מיקום כרגע:על יד המחשב.. מאכל אהוב:אמממ שרימפס?! חיה אהובה:צ'ינצ'ילה חג מעודף:הלואין ערוץ מועדף:mtv2 סלנג אהוב:פאקינג מילה אהובה:complicated להקה אהובה:אינפקציה בישראלי וgreen day בלועזי שחקנית אהובה:אמממממממ סנדרה בולוק.. שחקן אהוב:ג'וני דפ איזה כיתה את:נמוכה בדיחה שגרמה לך לצחוק:ציפורים אני אתן לכם שקל אם תסתמו.. הבנאדם הכי יפה שראית:אורן אחרי שהוא התבגר הפאדיחה הכי גדולה שלך:שהכניסו לי עיפרון לחריץ של התחת.. הדבר הכי מטורף שעשית:באנג'י בלי חבל לתוך המים מגובה 20 מטר.. הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו:בדרך ככל אני נגד שער על הפנים אבל במקרה שלך זה הדבר היחיד שעזר (זה היה לבוס של אבא שלי...) ולסיום: מה יש לך להגיד לחברי הפורום?שיהיה לכם חיים סבבה כל עוד אתם חיים!

Gefi Giraf

New member
יאללה... ג'פי מצטרף

בכללי: שם: תום כינוי: ג'פי בעיקר. אחותי קוראת לי תומטול. החברים משתמשים בשם המשפחה כיתה: תחנת דלק גיל: 18 וחצי מקום מגורים: ראש פינה גובה: 1.87 משקל: 70 קילו בערך מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? לפני שבועיים בערך חיבקת מישהו/י? אתמול שתית משקה אלכוהולי? שלשום. לא, טכנית זה כבר היה אתמול השתכרת? שלשום. לא, טכנית זה כבר היה אתמול שכבת עם מישהו/י? לא עניינכם היית במועדון? שלושה שבועות בערך לבשת חצאית? כרגע. WTF? קנית בגד? מזמן אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? מזמן אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? אף פעם לא אמרתי את זה בלי להתכוון הקדישו לך שיר? לא זוכר שיפרו לך את המצב רוח? שלשום היית אסיר/ת תודה למישהו/י?(למי?) שלשום. וזה לא משנה למי היום: באיזו שעה התעוררת? 5 בבוקר מה/מי העיר אותך? השעון המעורר מה היה הדבר הראשון שאמרת? שיט. צריך לקום מה היה הדבר הראשון ששמעת? את הטלפון שלי מצלצל מה היה השיר הראשון ששמעת? "אחלום לנצח" של הקספרים. זה הרינגטון שלי מה אכלת? קורנפלקס עם חלב, ואח"כ עוגת שוקולד חמה איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? אני עייף מיקום כרגע: מול המחשב (?) מאכל אהוב: בשר חיה אהובה: בצלחת זה פרה. בחי זה ג'ירפה חג מעודף: נראה לי שפורים ערוץ מועדף: ספורט 5+ סלנג אהוב: באמאשך? מילה אהובה: גולדסטאר להקה אהובה: יש הרבה שחקנית אהובה: ג'סיקה אלבה ואנג'לינה ג'ולי ולא בגלל כשרון המשחק שלהן שחקן אהוב: לא יודע בדיחה שגרמה לך לצחוק: ההיא על הארנב :) הבנאדם הכי יפה שראית: אגם רודברג אולי... הפאדיחה הכי גדולה שלך:וואו יש לי כל כך הרבה הדבר הכי מטורף שעשית: נראה לי שבאנג'י הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו:יש הרבה ולסיום: מה יש לך להגיד לחברי הפורום? אבא שפך לי שמן רותח לתוך האוזן

moshit1

New member
קצת לא בשישי,אבל בכולזאת-

בכללי: שם: הדר כינוי: בלונדה כיתה: י' גיל: עוד 9 ימים 15 מקום מגורים: כוכביאיר גובה: מטר 70 בערך משקל: של שמנים מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? תלוי איזו נשיקה... חיבקת מישהו/י? לפני כמהמ שעות שתית משקה אלכוהולי? אמממ וואי הרבה זמן לא ^_^ השתכרת? לא זוכרת שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? פעם אחרונה בהופעה של הקספרים לבשת חצאית? שלוש שנים? חח קנית בגד? לא זוכרת אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אתמול נראהלי אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? אתמול הקדישו לך שיר? <_> שיפרו לך את המצב רוח? <_> היית אסיר/ת תודה למישהו/י?(למי?) אףחד. היום: באיזו שעה התעוררת? מוקדם מה/מי העיר אותך? אמא מה היה הדבר הראשון שאמרת? ''מממ'' מה היה הדבר הראשון ששמעת? בוקר טוב מה היה השיר הראשון ששמעת? אני צריך אותך של אלג'יר מה אכלת? קורנפלקס איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? עליו ^^ מיקום כרגע: בחדר,על הכיסא,מול המחשב מאכל אהוב:לאדעת חיה אהובה: סוס חג מעודף: פורים ערוץ מועדף: 24 סלנג אהוב: מילה אהובה: להקה אהובה: הרבה שחקנית אהובה: אנדראה שחקן אהוב: אורלנדו איזה כיתה את: י' בדיחה שגרמה לך לצחוק: היו הייתה פעם משפחת צבים- אבא צב,אמא צב,ילד צב וכלב צב (איך כלב יכול להיות צב??) חחחחחחחחח הבנאדם הכי יפה שראית: ארג :]] הפאדיחה הכי גדולה שלך: נעזוב את זה <_> הדבר הכי מטורף שעשית: הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: ולסיום: מה יש לך להגיד לחברי הפורום? תהיו בריאים

איזה חיים משוגעים יש להם ולך אין...

בכללי: שם:גבריאל קומידי כינוי:גברי כיתה:יא'2 גיל:עוד מאט 17 מקום מגורים:אריאל גובה:מטר 70 ומשהו משקל:לא יודע שמנמן מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?לא זוכר חיבקת מישהו/י?היום שתית משקה אלכוהולי?יום שישי השתכרת?יום שישי שכבת עם מישהו/י?לפני שנה בערך היית במועדון?לא זוכר לבשת חצאית?אף פעם קנית בגד?לא זוכר אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לא יודע אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?לפני איזה חצי שנה הקדישו לך שיר?אין לי מוסג שיפרו לך את המצב רוח?יום שישי היית אסיר/ת תודה למישהו/י?(למי?)כן היום: באיזו שעה התעוררת?שש בבוקר מה/מי העיר אותך?אמא מה היה הדבר הראשון שאמרת?"גינס אתה מכוער" גינס זה הכלב שלי מה היה הדבר הראשון ששמעת?את אמא מעירה אותי מה היה השיר הראשון ששמעת?Ataria-Divinity מה אכלת?בורק בקושי ניסו להרעיל אותי בחדר אוכל איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?כולם זונות!!!! (ולא בגלל המצב הכלכלי) מיקום כרגע:החדר שלי מאכל אהוב:שרימפסים חיה אהובה:כלבים חג מעודף:קריסמס? ערוץ מועדף:כמאת ולא רואה טלויזיה סלנג אהוב:לא יודע מילה אהובה:אמן! להקה אהובה: יש הרבה מידיי שחקנית אהובה:אין לי מוסג שחקן אהוב: מייק מיירס!! איזה כיתה את: מה לא הבנתם בהתחלה? בדיחה שגרמה לך לצחוק:ההיא על ההוא (WTF???) הבנאדם הכי יפה שראית:קובי הסקסי!!! (חחח...) הפאדיחה הכי גדולה שלך:לא יודע הדבר הכי מטורף שעשית:שדדתי זקנה (כן בטח...) הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו:"אחי אתה זה!" ולסיום:סקר מפגר אבל משעמם לי אז למה לא? מה יש לך להגיד לחברי הפורום?אל תעשנו סמים יש גז מזגנים והינה תמונה לחבריה! (זה הכלב שלי)

משעמם לי! ממש..

בכללי: שם: טובי כינוי: טוב'לה כיתה: י"א גיל: 16.9 מקום מגורים: ירושלים גובה: 1.64 בערך משקל: אתמול שקלתי את עצמי (אחרי שנים), אתם לא רוצים לדעת....... מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? וואע וואע אמממ בחופשת סוכות, תעשו את החשבון.. חיבקת מישהו/י? לא זוכרת שתית משקה אלכוהולי? בחופשת סוכות, תעשו את החשבון.. השתכרת? בחופשת סוכות, תעשו את החשבון.. שכבת עם מישהו/י? 29.9 היית במועדון? אף פעם נראה לי לבשת חצאית? אתמול.. לרבנות... (הצהרתי
) קנית בגד? לפני שבוע נראה לי אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? מזמן מזמן אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? מזמן מזמן הקדישו לך שיר? מזמן מזמן שיפרו לך את המצב רוח? אממ. נראה לי בימים האחרונים היית אסיר/ת תודה למישהו/י?(למי?) לא זוכרת היום: באיזו שעה התעוררת? 10 מה/מי העיר אותך? התעוררתי לבד מה היה הדבר הראשון שאמרת? לא אמרתי כלום.. חח אין כאן אף אחד בבית מה היה הדבר הראשון ששמעת? רעש מבחוץ? מה היה השיר הראשון ששמעת? Nightwish - Come Cover Me מה אכלת? כלום איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? אמ. שכואב לי היד מהמכה שאתמול קיבלתי (רצתי לאוטובוס ועפתי..אאוץ') מיקום כרגע: חדר של אחים שלי מאכל אהוב: תופחי אדמה חיה אהובה: כלב חג מעודף: חנוכהההה ערוץ מועדף: 24 סלנג אהוב: . מילה אהובה: . להקה אהובה: הרבה שחקנית אהובה: זאת מפרל הארבור שחקן אהוב: זה מפנייה לא נכונה שדומה לקווין קוסטנר וקווין קוסטנר איזה כיתה את: י"א בדיחה שגרמה לך לצחוק: אין לי כוח לכתוב הבנאדם הכי יפה שראית: המאבטחים באוטובוסים בירושלים.......
אחד אחד.. הפאדיחה הכי גדולה שלך: . הדבר הכי מטורף שעשית: . הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: . ולסיום: אה? מה יש לך להגיד לחברי הפורום? מישהו קרא את זה?

למעלה