שעמום טוטלי!
בכללי: שם: תהילה כינוי: תהילו'ש, תוילה, טיטי, לילי וכו'.. כיתה: יא' גיל: עוד 3 חודשים 17
מקום מגורים: דימונה
גובה: מטר 60 משקל: 45
מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? אתמול. חיבקת מישהו/י? היום. שתית משקה אלכוהולי? לפני שבועיים בערך. השתכרת? לפני שבועיים בערך. שכבת עם מישהו/י? עדיין לא! היית במועדון? ואיי מזמן! לבשת חצאית? לפני חודש ככה. קנית בגד? לפני 3 שבועות. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? היום. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? תמיד אני מתכוונת! הקדישו לך שיר? לא יודעת. שיפרו לך את המצב רוח? היום. היית אסיר/ת תודה למישהו/י?(למי?) היום. לשירה. היום: באיזו שעה התעוררת? ב 11
וישנתי ב 6 וחצי. מה/מי העיר אותך? שירה. היא התקשרה אלי. מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה את רוצה? מה היה הדבר הראשון ששמעת? את הקול שלה. מה היה השיר הראשון ששמעת? של אורפנד מה אכלת? דגנים. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מה אני עושה היום. מיקום כרגע: בבית? מאכל אהוב: כל מה שיש בו בצק
חיה אהובה:
חג מעודף: פסח
ערוץ מועדף: כל מיני. סלנג אהוב: צניות. זה בכלל סלנג?
מילה אהובה: להקה אהובה: יש הרבה!! שחקנית אהובה: שחקן אהוב: איזה כיתה את: יא'. בדיחה שגרמה לך לצחוק: הבנאדם הכי יפה שראית: הפאדיחה הכי גדולה שלך: הרבה הדבר הכי מטורף שעשית: הרבה הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: הרבה. ולסיום: מה יש לך להגיד לחברי הפורום? מנהל זה קקי של מקצוע! ומורים הם עם חרא!