סקר שישי

Gefi Giraf

New member
סקר שישי

סקר מ10 ועד 1 10 אנשים שאני אוהב להיות בחברתם: הא הא! התחקמתי! 9 מאכלים שאני אוהב לאכול: 8 דברים שרצים לי בראש כרגע: 7 דברים שאני נוגעת בהם כל יום: 6 דברים שאני עושה כל יום: 5 דברים שאני רוצה לעשות לפני שאני אמות: 4 דברים שאני אף פעם לא אעשה: 3 דברים שאני חושב עליהם כשאני מתעורר: 1 2 בגדים אהובים עלי: אדם אחד, שאני אוהב יותר מכל אחד אחר בעולם:

Gefi Giraf

New member
אני אתחיל

ה"הא התחמקתי הזה לא קשור לכלום שם.... 10 אנשים שאני אוהב להיות בחברתם: תכלת, סתיו, בן, וישי, אמיר, דפנה, דניאל, אריאל, ענבל וגליה גליה 9 מאכלים שאני אוהב לאכול: סטייק, המבורגר, שניצל, קבב, שווארמה, גולאש, סלמון בשמנת, פרגיות, וקציצות בקר. 8 דברים שרצים לי בראש כרגע: -פם פם פם -כואבת לי הרגל -הרגל תחלים לי עד הגיוס? -איך אין לי כוח להיות ער עד שש בבוקר -היתה אתמול בתזונה של הופעה של סינרגיה -אולי שוקי טוב בביצפר -אבל הכי מסכן בהפסקת עשר -אין לי 8 7 דברים שאני נוגע בהם כל יום: -הזין שלי -מברשת שיניים -הפלאפון שלי -מפתחות -הדלת של המקרר - קופסת מסטיקים -הראש שלי 6 דברים שאני עושה כל יום: -מגרבץ -מצחצח שיניים -שומע מוזיקה -מנהל שיחות עם אנשים -לועס מסטיק -נושם 5 דברים שאני רוצה לעשות לפני שאני אמות: - לנהל מערכת יחסים עמוקה ואמיתית - לקפוץ שוב באנג'י - לעשות טיול תרמילאים בחו"ל - להביא ילדים - להיות 4 דברים שאני אף פעם לא אעשה: - אבגוד - ארצח - אקבל דברים כמובן מאליו - אחיה בשקר 3 דברים שאני חושב עליהם כשאני מתעורר: -מה השעה? -יש סיבה לכך שהתעוררתי כל כך מוקדם? -אני עייף 2 בגדים אהובים עלי: -בוקסר שאחותי הכינה לי ליומולדת וכתוב עליו "ג'פי הג'ירף גדל בשנה" -בוקסר שיש לי עם ציורים של כלבים וברווזים אדם אחד, שאני אוהב יותר מכל אחד אחר בעולם: אחותי

כואב לי הגרון!!!

10 אנשים שאני אוהב להיות בחברתם: *אליאור *שירה *נופית *יאיר *אסי *רוז *ליאת *שי *אוריה *קהת 9 מאכלים שאני אוהב לאכול: *פיצה *טוסט *גחנון *תירס חם *ציפס עם שניצל/המבורגר *קוסקוס *פנקיק *סיגרים *בורקס 8 דברים שרצים לי בראש כרגע: *אוף אני רוצה לישון עם אליאור עכשיו. *איזה יופי שבאתי מוקדם! *התגעגעתי לשמיק. *הבגרות יום שני במתמטיקה. |לחץ| *טוב לפחות המגן יהיה טוב! *כמה אנשים הזנחתי בזמן האחרון
*אוי איך כואב לי הגרון!! *הלימון לא עזר. 7 דברים שאני נוגעת בהם כל יום: *באליאור. *באמא. *במחשב - או יותר נכון במקלדת ובעכבר. *בשלט של הטלויזיה. *בשחור שלי. ובאדום! *במחברת מתמטיקה (רק לאחרונה) *בפלאפון. 6 דברים שאני עושה כל יום: *הולכת לאליאור. *שומעת מוזיקה!! *הולכת לבית-ספר *מצחצחת שיניים. *מתקלחת. *במחשב! 5 דברים שאני רוצה לעשות לפני שאני אמות: *לטוס להודו. *לעשות סקס. *להתחתן ולהביא כמה ילדים חמודים! *להיפרד מהאנשים שאני אוהבת! 4 דברים שאני אף פעם לא אעשה: *אוכל דברים שמגעילים אותי! *ארצח. *אבגוד. *אפרד מאליאור. 3 דברים שאני חושב עליהם כשאני מתעורר: *על אליאור *לנסות לזכור מה חלמתי. *עד כמה אני עייפה. 2 בגדים אהובים עלי: *המכנס הבורדו שלי. *החולצות שלי! אדם אחד, שאני אוהב יותר מכל אחד אחר בעולם: אליאור!!

sabag12

New member
../images/Emo54.gif

10 אנשים שאני אוהב להיות בחברתם:
אור
איירין
תהל
נטע
מירון
הילה
שוש
גילי
שירן
איתן 9 מאכלים שאני אוהב לאכול:
חביתה
שקשוקה
נודלס
שניצל תירס
ספגטי
פיצה
כבד קצוץ
עוף בקרי
סושי 8 דברים שרצים לי בראש כרגע:
למות
להמשיך לחיות
לאונן
לענות על זה
לא לענות על זה
מה לשמוע במערכת?
מה לעשות היום בערב
מה לאכול עכשיו 7 דברים שאני נוגע בהם כל יום:
בזין
עט
דף
חיילים
דיסקים
כלב
מחשב 6 דברים שאני עושה כל יום:
גם בחמש וחצי
הולך לצבא
נוסע ברכבת
מתקלח
מדבר בטלפון
הולך לישון 5 דברים שאני רוצה לעשות לפני שאני אמות:
להזדיין כמה שיותר
ללכת ליותר מתי הופעות עד שאני אחנק מהם
למות ולחזור
שניר טרטר יירד לי
וגם חוי בלאט 4 דברים שאני אף פעם לא אעשה:
אבכה ליד אנשים
אתאבד
אהיה צבוע
יקבל מאה במשהו
3 דברים שאני חושב עליהם כשאני מתעורר:
איך אני קם ?
מתי אני אחזור לישון
מי יעצבן אותי היום ויחטוף תלונה
2 בגדים אהובים עלי:
ג'ינס
חולצה צמודה נו
אדם אחד, שאני אוהב יותר מכל אחד אחר בעולם:
איתן

zoe5

New member
מי אמר שמדד הסקרים בירידה?!

10 אנשים שאני אוהב להיות בחברתם:אושרת,שיר,קסניה,שני,מריאן,גל,נועם,דניאל,אוראל,המחשב שלי!,טלי,ו.....סבתא:p חחחח 9 מאכלים שאני אוהב לאכול:סנדיבצ'ים כאלה של שבת בבוקר(שאני מכינה לבד),פיצה,טוסט,צ'יפס,סושי,עוגות שוקולד,שוקולד,מעדני חלב,מרק עוף שך סבתא! 8 דברים שרצים לי בראש כרגע:משעמם לי,פינק פלויד זה טוב,למה אני לא תותחית בגיטרה,לא נכשלתי במתמטיקה,פאק יש מחרתיים מבחן בתנך,פאק יש מחרתיים מבחן במחשבים,וואי איך בא לי לקנות ערימות של דיסקים רק חבל שאין תקציב,גרפיטי!לקחת את זה ברצינות? 7 דברים שאני נוגעת בהם כל יום:המיטה,הכרית,השמיכה הסדין,הרצפה,האוויר,דיסקמן 6 דברים שאני עושה כל יום:שומעת מוזיקה,נכנסת לפורום,מנגנת על ליסה שלי,נכנסת למסנג'ר ולאי סי קיו,שותה תה,ישנה^_^ 5 דברים שאני רוצה לעשות לפני שאני אמות:ללכת להופעה של אואזיס,ללכת להופעה של פינק פלויד אי פעם אם זה יהיה אפשרי,צניחה חופשית,לנשק 100 אנשים תוך יום אחד,ובשביל הקיץ':לנגן על הקלידים של טרטר 4 דברים שאני אף פעם לא אעשה:אמות,ילדים לפני גיל 26,אקבל 70 במתמטיקה:p,אכשל באזרחות כי זה קל מידי! 3 דברים שאני חושב עליהם כשאני מתעורר:בצפר זה איכס,חוזרים לישון,אבל אמא תהרוג אותי אחר כך=/ 1 2 בגדים אהובים עלי:לכו חפשו אדם אחד, שאני אוהב יותר מכל אחד אחר בעולם:אין-ב-א-ס-ה:p

heaven is here

New member
אני

סקר מ10 ועד 1 10 אנשים שאני אוהב להיות בחברתם: עינב עדי עמית שלומי נועה אחי שירן טל סיוון אינה הא הא! התחקמתי! 9 מאכלים שאני אוהב לאכול: אורז שניצל פירה מרק מילקי ציפס תפוח צ'ולנט קובה 8 דברים שרצים לי בראש כרגע: לרוץ מהר הוא היא סיכום מה נסגר מים קיל ביל אור 7 דברים שאני נוגעת בהם כל יום: קלסר עט קלמר אבא אוכל שלט אוטובוס 6 דברים שאני עושה כל יום: לומדת אוכלת ישנה מתרחצת עושה פיפי צוחקת 5 דברים שאני רוצה לעשות לפני שאני אמות: צניחה חופשית אוסטרליה תאילנד צבע בשיער סקס 4 דברים שאני אף פעם לא אעשה: זנות סמים אותו אלמד מנוע של אוטו 3 דברים שאני חושב עליהם כשאני מתעורר: מקווה ליום טוב מה אני אלבש היום מה אני אוכל היום 2 בגדים אהובים עלי: הסוודר שאני לובשת ממש עכשיו הנעליים שאני נועלת ממש עכשיו אדם אחד, שאני אוהב יותר מכל אחד אחר בעולם: אותי.

ס ט י י ק

New member
...

10 אנשים שאני אוהב להיות בחברתם: ליאת אייל רפי רעות ירדן תומר עומרי מיכל רז אחותי 9 מאכלים שאני אוהב לאכול: ספטגי פטריות ספגטי בולונג בורקס תפו"א פיצה סיני שניצל שוקולד שניצל תירס 8 דברים שרצים לי בראש כרגע: מתי ללכת לישון לעשות שיעורים או לא? לקום לשתות? התעודה שמתקרבת מה לשמוע עכשיו ללכת להפגש עכשיו עם מישו או לא ללכת מחר לבצפר או לא מה לאכול 7 דברים שאני נוגעת בהם כל יום: בגדים אוכל מחשב דיסקמן מחברת קלמר 6 דברים שאני עושה כל יום: אוכלת ישנה מתקלחת עושה פיפי שומעת מוזיקה יושבת במחשב? 5 דברים שאני רוצה לעשות לפני שאני אמות: אורגיה לטוס לארה"ב לטוס לאוסטרליה לעשות את זה עם טיטי לנסות סמים 4 דברים שאני אף פעם לא אעשה: אדחוף מלפפון אתאבד אוכל מוח של משו אוליד ילדים
3 דברים שאני חושב עליהם כשאני מתעורר: לקום או לא לקום מה השעה? איך יהיה היום 2 בגדים אהובים עלי: אחד מהדגמחים שלי וסתם חולצה אדם אחד, שאני אוהב יותר מכל אחד אחר בעולם: ליאת

AvtipuS

New member
ששששששש

אמרת טיטי, עוד מעט יקטלו אותך פה... (פורום שונאי היהודים)

they say jump u say how high

10 אנשים שאני אוהב להיות בחברתם: 1.ליאת 2.נועה 3.רעות 4.ניצן 5.טל 6.אורלי 7.שרית 8.ניר 9.חבורת "little zehava"(נניח שזה כמה שחופפים בד בבד עד ליצירת מנגנון אחד ומשוכלל ,יאללה? 10.א.ב. דן זה לא לפי הסדר,אני לא בגנון 9 מאכלים שאני אוהב לאכול: 1.טוסט עם המון חריף, צ'ילי וטבסקו 2.נודלס מצ'אי-ווק (נודלס זוהר על שמי:)) 3.פסטה שמנת פטריות מאוליב 4.פלפל חריף עם מלח (חה) 5.חומוס אסלי/אשכרה/רוני פול 6.חומוס אכרם 7.בורקס גבינה 8.פיצה מטר 9.מקרוני&צ'יז 8 דברים שרצים לי בראש כרגע: 1.זה יכל היה להיות טעים אם לא היו בו נמשים 2.שם ללהקה שם ללהקה 3.יש היום פסיכולוגית או אין?? 4.למה רן רוצה שניר ירד לו? 5.למה לעזאזל אני שומעת דוראן דוראן 6.אואזיס זה חרא!! 7.למה אי אפשר ללכת לפרילנד ולא לראות את אותם אנשים? 8.מה אני צריכה לעשות היום... 7 דברים שאני נוגעת בהם כל יום: 1.פלאפון 2.דלת 3.בס/פסנתר 4.אמפי3 5.ת.ז 6.ציצים 7.ידית המקרר 6 דברים שאני עושה כל יום: 1.אוכלת 2.מדברת 3.מתלוננת 4.הולכת מסטולה ברחוב ותוהה איך זה קורה 5.מנגנת 6.שומעת מוזיקה ונעה בקצב 5 דברים שאני רוצה לעשות לפני שאני אמות: 1.להופיע מול קהל של 1000000 איש 2.לעשות קטע עם $&#$%&#$^% 3.להיות ב101 להקות 4.להוציא דיסק סולו שימכור אלפי אלפי אלפי עותקים 5.daft punk is palying in my house 4 דברים שאני אף פעם לא אעשה: 1.אני אף פעם לא אוכל פרה או כל בשר אחר (לצורך העניין) 2.ארד לבעלי מועדונים כדי לקבל פרוטקציות 3.פירסינג 4.אעבוד בזנות 3 דברים שאני חושב עליהם כשאני מתעורר: 1.אוי לא מה עשיתי אתמול??? 2.יופי , קמתי, עכשיו אני חוזרת לישון 3.די למה אנשים שולחים אסמסים ב3 בבוקר 2 בגדים אהובים עלי: 1.חולצת הפאסט מיוזיק 2.חולצת זהירות פרה (רק באנגלית ולא ירידה עצמית כמו שנדמה) אדם אחד, שאני אוהב יותר מכל אחד אחר בעולם: אני

מגניב

אחלה סקר, יצירתי משהו בלה בלה בלה סקר מ10 ועד 1 10 אנשים שאני אוהב להיות בחברתם: אני אני אני אני אני אני אני אני אני עדי 9 מאכלים שאני אוהב לאכול: גלידה פסטה שוקולד במבה עוגיות צימוקים אורז ברביקיו של בורגראנץ' מילקי 8 דברים שרצים לי בראש כרגע: עבודה בצלאל סיגריות חשבון טלפון צבא אבאקריר ג'פי הג'ירף ברונו 7 דברים שאני נוגעת בהם כל יום: אני פלאפון סיגריות מחשב כסף אוכל אייפוד 6 דברים שאני עושה כל יום: סיגריות פלאפון אייפוד מחשב עבודה לישון 5 דברים שאני רוצה לעשות לפני שאני אמות: (סוד) להתחתן להרוויח מלא כסף להביא לפחות2 ילדים לקנות להם בית 4 דברים שאני אף פעם לא אעשה: אשקר אבגוד ארצח אגנוב סתם, מה אני, תורה מסיני? אעשה הכל, כאילו, דה נראה לי אבל שאני לא מסוגלת לרצוח.:) 3 דברים שאני חושב עליהם כשאני מתעורר: כמה כסף יש לי? מעניין אם הוא קם בשעה כזאת או בטח עוד לא הלך לישון אפשר עוד כמה דקות לישון? 2 בגדים אהובים עלי: הכאילו-ג'ינס עם הורוד, המעיל הגדול אדם אחד, שאני אוהב יותר מכל אחד אחר בעולם: אני

למעלה