זה כיף לערבב תרופות , בעיקר משחות מקולקלות, זה נורא נחמד ויכול להיות תחליף זול לאקסטות. אבל... אנחנו לא בטוחות לחלוטיייין שאין להן תופעות לוואי. לכןןן... אנא קח 2 כפות מן התחריף ומרח על כל גופך, בעיקר איזור העיניים ופי הטבעת. אחרי שאתה רואה שאתה עדיין יכול להזיז את הגפיים אנא טעם כ- 3 כפיות מן הממרח ואכל בעודך מכדרר כדור פינג פונג על הראש. לאחר מכן עבור לחוק ה5
ערב טוב. ציבור הנוסעים מתבקש לעבור במנהרה התת קרקעית לרציף מספר שלוש. הרכבת לפרדס חנהקיסריה, חדרה, נתניה, בית יהושע, הרצליה, תחנות תל אביב, כפר חב"ד, לוד, באר יעקב, רחובות, יבנה, אשדוד ואשקלון תכנס בעוד מספר דקות לרציף מספר שלוש. תודה ונסיעה נעימה. אנא, מועמד יקר, עבור לרציף מספר שלוש והשאר שם עד לתאונת הרכבת הבאה (ראיתם את החרא בטלוויזיה של ההונדה סיוויק המחוצה מתחת לקטר? אז אני ראיתי את זה במציאות!)
10 אנשים שאני אוהב להיות בחברתם: חן א. אינגליש אמיר בני מיכל(י) הדר עידן (נו הוא מצחיק!) ניר טרטר (נו הוא מצחיק!)-חברתם=הופעה טיטי (נו היא כוסית!)-חברתם=הופעה 9 מאכלים שאני אוהב לאכול: צ'יקן סטייק עם גבינה, להגדיל לגדול, לשתות קולה. תודה. (מקדונלדס) כנאפה (נו הכתום המתוק הזה של הערבים) פירה פיצה מנה חמה (לאמשנה איזה) שניצלים ביתיים (לא נוגע בשניצלים מוכנים קנויים) עוף של טיב טעם (
) נכון שעושים חמין, אפשר לעשות כמו עוגה כזאת, של לחם, לא משנה...
קרמבו 8 דברים שרצים לי בראש כרגע: איך אני אשלים כ"כ הרבה שיעורים שיש לי מתי ההופעה הבאה של אינפקציה שאני אלך אליה מתי ההופעה הבאה של היהודים שאני אלך אליה לעשות עוד מעט פיצה או לא האייפוד המת שלי תיכונן נסיעה לראש העין בשביל לתקן תאייפוד המת איך אבא שלי יגיב שישמע שהאייפוד מת וצריך לנסוע לראש העין איפה זה לעזאזל ראש העין?! לא בשטחים!? 7 דברים שאני נוגע בהם כל יום: עכבר מקלדת דלת של מקרר (אני שותה המון) שמיכה בגדים טלפון עוד טלפון 6 דברים שאני עושה כל יום: יושן קם סוגר תשעון מעורר חזור לישון סוגר תשעון הנודניק קם 5 דברים שאני רוצה לעשות לפני שאני אמות: לעבור את גיל 20 לעשות את טיטי (בלי לספר לתום שש) לעבוד לעבור לגור לבד לקנות רכב חדש,יפה ומשוכלל 4 דברים שאני אף פעם לא אעשה: את טיטי שיעורים בכל המקצועות במשך שבוע שלם בגרות (?) אדבר מול קהל רב 3 דברים שאני חושב עליהם כשאני מתעורר: כמה זמן יש לי עד שאני צריך ללכת לבית ספר אם אני אספיק לאכול קורנפלקס או לא האימייל של וואלה-מלא שגיאות! 2 בגדים אהובים עלי: ג'ינס חולצת סיסטם (עם כל הכבוד לחולצת אינפקציה...) אדם אחד, שאני אוהב יותר מכל אחד אחר בעולם: אף אחד.
8 דברים שרצים לי בראש כרגע: יום חופש צריכה ללמוד להסטוריה צריכה ללמוד לספרות אני רעבה אני אוהבת מוזיקה!!!! אין לי זמן אני יושבת בבית בזמן שכל המדינה עושה בגרות במתמטיקה אני צריכה ללכת לבנק
7 דברים שאני נוגעת בהם כל יום: שמיכה כרית עכבר מחשב מקלדת אוכל אמפי פלאפון!
6 דברים שאני עושה כל יום: שומעת מוזיקה אוכלת מתקלחת מצחצחת שיניים במחשב רבה עם אחים שלי/הורים
5 דברים שאני רוצה לעשות לפני שאני אמות: הרבה סקס לטוס מסביב לעולם לנסות סמים (קלים!) לנסות לעשן פעם אחת להגיד לכל האנשים שאני אוהבת-שאני אוהבת אותם
4 דברים שאני אף פעם לא אעשה: סקס עם חיות אזריק הרואין אתאבד פירסינג בכוס
3 דברים שאני חושב עליהם כשאני מתעורר: רוצה להמשיך לישון רוצה להמשיך לישון אני אוהבת את המיטה שלי
2 בגדים אהובים עלי: ג'ינס הסריגים הפתוחים (כרגע)
אדם אחד, שאני אוהב יותר מכל אחד אחר בעולם: ~אין אחד כזה~