סקר
האם אתם מרגישים טוב בלי זוגיות/נסיון

Elle992

New member
סקר
האם אתם מרגישים טוב בלי זוגיות/נסיון

זוגי או שאתם כמהים לשנות זאת ולא מסוגלים לחכות ליום שבו תיהיו בזוגיות?

השאלה היא להבין מי כאן מרוצה מאי זוגיות בחייו ומי היה מוכן לעשות הכל בשביל לשנות זאת.

וגם אלה שמחפשים זוגיות ולא מוצאים האם זה קשה לכם? האם אתם חשים רע עם זה? האם זה משפיע עליכם ביום יום?

כי אני שמה לב שחלק כאן באמת לא רוצים זוגיות ומרגישים שהם עדיין לא מוכנים/רוצים להכנס לזה, ושמתי לב שיש גם לא מעט(אולי הרוב?) שכמהים למצוא זוגיות ולחוות את הדבר הנפלא הזה שנקרא זוגיות ושותפות לחיים,

תענו כאוות נפשכם, תרגישו חופשי לפרט ולנמק ככל רצונכם.

שיהיה לכולם המשך שבוע מעולה ומוצלח ורק בשורות טובות!

iba90

New member
ברור שמרגיש עם זה לא טוב...

כבר רשמתי כמה פעמים ש"לא טוב היות האדם לבדו". וכן עליי זה משפיע..אני חושב שזה הדבר הכי משמח לדעת שיש עוד אדם שאוהב אותך ורוצה להיות איתך ונמשך אלייך...אני חושב שהגוף צריך את זה, הנפש צריכה את זה. יכול להיות (אני מקווה מאוד שלא...) שאם אני אראה את הצדדים הפחות טובים או המגבילים שיש בזוגיות ואהבה אני אשנה את הדעה שלי....אבל קודם אני רוצה לחוות "זוגיות מהסרטים" מה שנקרא

טום גיא

New member
מרגיש מצוין

אמנם יש לי נסיון והייתי בזוגיות בעבר, אבל במשך תקופה די ארוכה, לא ממש רציתי או חיפשתי זוגיות. היה לי טוב לבד והייתי עסוק עם המון דברים אחרים.
לאחרונה החלטתי שעכשיו כן מתאימה לי זוגיות ואני כן מעוניין ואפילו התחלתי לחפש.

אז אמנם אני לא מרוצה מעצם "אי הזוגיות", אבל אני כן מרוצה מהחיים שלי (למרות שאין בהם זוגיות כרגע).
אני לא "מוכן לעשות הכל" בשביל זוגיות. עדיין טוב לי עם הלבד שלי, למרות שאני חושב עכשיו שיהיה לי עוד יותר טוב אם אני לא אהיה לבד.

אני בהחלט מסוגל לחכות ליום שבו אני אהיה בזוגיות, ויותר מכך, אני גם שמח להיות בעצמי במסע שמתחיל מחוסר זוגיות ונגמר בזוגיות.
במקום לחשוב על זה בתור משהו שאני מחכה בקוצר רוח שיקרה, אני נהנה מהדרך שבה אני גורם לזה לקרות.
אמנם התהליך הזה לפעמים קצת מאכזב או מתסכל, אבל הוא יש בו גם הרבה כיף וזה נותן לי הזדמנות ללמוד עוד על אנשים ועל עצמי.

לא צריך לראות בשתי הקיצוניות את הברירות היחידות. יש גם אמצע!

nitsansh

New member

אני מזדהה עם כל מה שכתבת חוץ מהמשפט הראשון (עד הפסיק)...

speed 2007

New member
לא

איזה סיבה יש לי להרגיש טוב מזה שאני בלי זוגיות?..

האם זה קשה לכם? כן זה מאוד מתסכל

האם אתם חשים רע עם זה? כן

האם זה משפיע עליכם ביום יום? זה משפיע עלי כל יום מאז גיל 13..

speed 2007

New member
גיל 13

הגיל שבו התחלתי לדמיין איך זה להיות בזוגיות, ואיך ההרגשה לאהוב ולהיות נאהב

Berethor

New member
לא מרגיש טוב עם זה אבל גם לא מתבייש בזה

כמובן שאני מעוניין בזוגיות, היה תקופה בחיי שלא הייתי מעוניין אבל עכשיו אני כן. הייתי אומר שהייתי רוצה שזה ישתנה ויהיה לי זוגיות אבל אני לא נואש לזוגיות, חשוב לי שהיא תהיה גם טובה או לפחות סבירה ועדיף גם שעם אדם מספיק מתאים, לא סתם. לפעמיים אני חש רע עם זה, בעיקר במחשבות לפני שינה, לרוב אני מעסיק את עצמי בדברים אחרים ומשלים עם המצב, שלא תמיד מוצאים זוגיות, וזה קשה במיוחד אחת טובה, \במלא עדיף לבד מאשר אחת רעה. במלא אם יש לי זוגיות או לא זה לא תלוי רק בי.

Berethor

New member
בכל אופן

אני מסוגל לחיות לבד, אני כבר רגיל במלא, למרות שזוגיות נראה לי יותר טוב מלבד.

Elle992

New member
לא לא ולא,

לא מרגישה רע, לא מרגישה בחיסרון של זה. ולא רוצה זוגיות.

טוב לי ככה כמו שזה ואין לי הרבה מה לנמק ולהסביר, זאב בודד הנני אני וכנראה שאשאר ככה עד המוות

זה בסדר

זה בדיוק מה שאני אמרתי

עד שמצאתי את האחד שלי

ככה שתזהרי
יום אחד האחד שלך יופיע
ותהיה לך אהבה מעבר לפינה

Elle992

New member
לאאא!!

אל תגידי לי דברים רעים שכאלה!

טוב לי ככה, לא רוצה מישהו שידבק אליי כל היום. לא רוצה אנשים, טוב לי לבד! ואני נזהרת רק מנחשים ובורות, בני אדם לא מפחידים אותי.

Elle992

New member
אני לא אומרת שאהבה זה רע!

גבר שדבוק אלייך כל היום זה רע! או סתם בנאדם שדבוק אלייך בכללי
בכל מקרה אני די בוגרת בשביל להבין מה אני רוצה או לא מהחיים,

Elle992

New member
אני אוהבת להיות לבד, זה מובן?

אני יכולה לפי מצברוח לרצות להיות עם מישהו רק רק לזמן מסויים, לא יכולה לרצות תמיד להיות עם מישהו או לרצות לאורך זמן.

אני טיפוס בעייתי, קשה לי עם בני אדם, לא אוהבת להיות בחברת בני אדם. והאמת שאני לא מרגישה בחיסרון של זוגיות/אהבה/להרגיש נאהבת, לא מרגישה את זה.

אני לא חלק מהספקטרום של "כולם צריכים אהבה/זוגיות" אני משהו אחר שונה ומיוחד,

nitsansh

New member
אם טוב לך במצב הזה, אז אחלה

תעשי מה שטוב לך, ושכולם יקפצו... להיות שונה ומיוחדת זה מעולה ואת לא צריכה להתנצל על זה...

A 26 cm Schlong

New member
אני לא בזוגיות

ומרגיש מעולה עם זה.

אמנם יש לי ניסיון של כמה מערכות יחסים מאחורי, וזיינתי יותר מפעמיים, אבל כרגע אני נטול זוגיות ומאושר עד הגג.

למעלה