סקר
האם אתם מרגישים טוב בלי זוגיות/נסיון

1Alien1

New member
כבר לא

היה לי חבר בחטיבה ומאז שנפרדנו לא רציתי מישהו חדש.. העדפתי לנצל את הזמן בשביל להכיר את עצמי יותר טוב
גם בצבא לא הכי היה לי דחף עד שהסביבה התחילה להשפיע וגם מצאתי את עצמי בסוג של מערכת יחסים שלא הכי הייתי מעוניינת בה אבל כן גרמה לי לרצות עוד.

רוצה זוגיות, רע לי בלי זה

אני כבר רוצה זוגיות, משפחה, ילדים, חבר טוב ומבין שיכיר אותי ויקבל אותי. היו תקופות בחיי שנהניתי מהרווקות והעצמאות שהתלוותה אליה, אבל תמיד הייתה שם גם תחושת החמצה. חוסר הניסיון בזוגיות הוביל אותי להרגשה שאני לא לחלוטין חלק מהעולם הזה, כאילו אני לא מבינה עד הסוף עד החוויה האנושית, נטע זר בסביבה שלי. אלה לא תחושות נעימות וליוותה אותן, ועדיין מלווה, בדידות גדולה. אני תמיד משתדלת לשדר אופטימיות ולפרגן לחברות שמתחתנות ונכנסות להריון, אבל זה בהחלט מכאיב מבפנים. אני שונאת חתונות...

supersonic777

New member
נו,למה את מחכה!לא מתחילים איתך?את לא יוצאת?

אולי הדרישות שלך מגבר בשמים?
אולי בלי XYZ פרמטרים,לא יוצאת?!

לא, ממש לא זאת הסיבה

כבר כתבתי את זה בעבר בפורום, אתה מוזמן לחפש. הציפיות שלי מגבר הן מראה ממוצע, רגישות, חריצות, טוב לב ואינטילגנציה. זה נראה לי ריאלי.

אמממ...

אני מאוד רוצה זוגיות וכיום די רע לי להיות בלי זוגיות אבל מצד שני אני גם לא מחפשת.
אני מרגישה שנכוויתי מספיק ומפחדת לקחת סיכון נוסף.
מה גם, שלא ממש התנקיתי רגשית מהבחור האחרון בו חשקה נפשי ונראה לי לא הוגן כלפי אחרים.

רוצה זוגיות

כמעט כולם רוצים, זהו טבע האדם. מי ששכנע את עצמו במהלך חייו שלא רוצה, רק משקר לעצמו, ובסופו של דבר יבין את זה..

אריאל362

New member
האבחנה שלך נכונה, אבל

השאלה אם זה שאני רוצה ולא מוכן להתפשר, האם זה אומר שאני לא באמת רוצה?

אני חושב שכשתגיע הבחורה הנכונה, אני בהחלט ארצה!

Elle992

New member
לא, זה פשוט אומר שאתה רוצה

מי שלא רוצה לא ירצה גם לא משנה מה יקרה גם אם יגיע האביר/נסיכה על הסוס הלבן,

אבל כשרוצים ויש דרישות והולכים לפי הדרישות זה "רוצה"

אז לגבי

הייתי רוצה זוגיות. אני כרגע בכלל מנסה לשנות את המצב החברתי שלי והתפיסה שלי לגבי עצמי ולגבי אנשים ואני מקווה/מאמינה שזה גם ישפיע על מציאת בן זוג.
בכל מקרה בינתיים אני צריכה לחיות את החיים שלי ולעשות את זה על הצד הטוב ביותר בלי או עם בן זוג.
אני מרגישה שאני מוכנה לזוגיות ובכלל מוכנה לשינוי בחיי

הרגשתי מצוין בלי

וכשעכשיו כש עם הזוגיות
מרגישה עוד יותר בעננים

אני מהאנשים החיוביים שנהנים בכל מצב וכל מצב

רק שפעם הרגשתי רק מצויין
כי לא חשבתי שאפשר להרגיש יותר טוב ממצוין!!
בזוגיות שלי עכשיו מרגישה פשוט נפלא מדהים וכייף

לא חשבתי שלהיות מאוהבת ונאהבת זה דבר כל כך נפלא שמוסיף גוון חדש לחיים

אהבה זה טעם החיים

jk244

New member
אני

בכמה שנים האחרונות אני ממש כמהה לזוגיות! אני כל כך רוצה את זה שקשה לי להסביר במילים עד כמה, ואני ממש לא מרוצה מהחוסר זוגיות והנסיון שלי. אני בהחלט מרגיש רע עם זה, כל פעם שאני רואה איזשהו זוג שמתחבק ומתנשק ומחזיק ידיים אני ממש נכנס לדיכי כי גם אני רוצה כבר להיות במצב הזה, נראה לי ש 26 שנים לבד זה מספיק זמן. כל פעם שאני חושב על זה (ואני חושב על זה הרבה) אני נהיה מצוברך ועצוב, כי אני מכיר את עצמי ואני יודע שאני יכול להיות בן זוג נהדר.

Orlene

New member
רוצה זוגיות,אבל בדרך שלי.

אני בנאדם שמאוד אוהב את הלבד שלו,וככה הסתדרתי 24 שנים.
בזמן האחרון זה השתנה קצת,כן בא לי זוגיות. אבל רוצה למצוא מישהו שבאותו ראש כמוני,שיזרום עם איך שאני ועם ההתקדמות האיטית שלי...או שאולי אני לא מכירה את עצמי מספיק ושיבוא הבנאדם שארצה ממש,זה יזרום לי,ולא יהיה איטי. צריך לחיות ולראות.
בנתיים אני בתקופה שמנסה,נותנת צ'אנסים,בודקת,נראה מה יצא מזה

ברור שאני מעדיפה להיות לבד מאשר סתם זוגיות,ואני לא אעשה הכל בשביל זה,ממש לא.

כשהייתי חסרת ניסיון - מובן שכמהתי לזה

אני אוהבת לאהוב, אני רומנטיקנית חסרת תקנה וזה שיגע אותי להיות לבד.
שיגע אותי גם שאני לא חווה כלום - רגשית וגם פיזית, ושאני לא מוצאת אף-אחד נורמלי.
אני דווקא תמיד רציתי, לא חששתי ממגע בכלל - אבל עדיין לא רציתי לעשות שום דבר ללא משיכה בסיסית, אז מאוד מאוד כמהתי - למגע, ובעיקר לרגש. כשהם באים יחד - איזו שלמות

למעלה