סקר
מה אתם לא אוהבים בחיצוניות שלכם והייתם

iba90

New member
יש דברים שהם ברי שינוי...

תתחיל לאהוב את עצמך קודם ואז תראה לעצמך הכי יפה בעולם!
(אולי בגלל שבעצמי חזרתי עכשיו מהכושר אני כזה אופטימי?!)

שיהיה לך בהצלחה עם כל מה שתרצה!

Elle992

New member
סקר
מה אתם לא אוהבים בחיצוניות שלכם והייתם

רוצים לשנות? האמת שרציתי לעלות סקר בסגנון של "האם חשוב לכם שאשה תיהיה מטופחת" [בגבול הטעם הטוב ולא מוגזם]

ואז חשבתי אני ואיבה(המנהל) והחלטנו לשנות את זה למשהו יותר פרקטי מכיוון שכנראה התשובה הייתה ידועה מראש לסקר שתכננתי לעלות במחשבה ראשונית.

אולי אלה העיניים הקטנות מדי שהייתם מוכנים לשדרג לגודל יותר מרהיב?

או אולי אלה הצמיגים בבטן שתמיד חלמתם להעלים אבל אף פעם לא באמת צלחתם זאת?

או אולי זה סתם שיער גוף שמציק לכם בימי הקיץ הקופחים להתרענן בים/בריכה כל מקור מים?
ואולי אלה סתם דימוי גוף מעוותים שהאכילו אותנו כל הילדות(לא מעט אנשים חוו זאת, מנסיון אישי)

בקיצור כל דבר שלדעתכם נקשר במשהו חיצוני יתקבל בברכה, וכמובן איך הייתם רוצים לשנות זאת...

אני מאמינה שהשיתוף והרצון לשנות דברים בתוכנו(חיצונית ופנימית) רק מועיל, אני יודעת שאישית כשאני משתפת דברים לטוב ולרע זה רק משפר ועוזר לי לשפר בהמשך הדרך. מי יודע...אולי זה יעזור גם לכם(בתקווה גדולה)

פרטו ונמקו כאוות נפשכם...ואני כמעט בטוחה שלכל אחד כאן יש מאפיין חיצוני שהוא היה רוצה לשנות

spaysi8

New member
( . )( . )

טוב,
אז-
אני צריכה לרדת את כל הק"ג שעליתי בצבא
לעבוד על העלמת צלוליטיס
הציצים שלי מהממים אבל הלוואי שהיו טיפ-טיפה יותר מורמים (למרות שיפה שזה נראה טבעי ולא כמו כוכבת פורנו אז אני בהתלבטות לגבי סעיף זה)
שיוף קטן לאף הייתי עושה
כמובן שהלוואי שלא הייתה לי אף שיערה על הגוף (חוץ מגבות, ריסים, שיער ראש וזה...)

אבל אני אוהבת את עצמי וחושבת שאני סקסית למרות כל התלונות חח :)

יש כמה...

הבטן שעדיין צריך לחטב, הכפות רגליים (פלטפוס ארור)..

אבל הכי-הכי הייתי רוצה לשנות את האף.
אמנם הוא לא "מקור" או "גונזו", אבל אם חלילה אני רואה את עצמי בפרופיל בתמונות... אני מתבאסת. נורא.
אני מאלה שאומרים עליהן "עיניים בצבע ים והאף שובר גלים."

אבל זה אף משפחתי... ואין מצב שאני ארצה להכנס מתחת לסכין בגלל משהו כזה, אז מסתדרים עם מה שיש.

Elle992

New member
אמממ...הכל?

טוב הפתיח נשמע ציני/רשע מדי אבל זו האמת.

אני לא אוהבת את זה שיש לי תווי פנים גסים נקרא לזה ככה...כלומר העיניים והפה גדולים(פאקינג מנתחים בשביל זה
) והאף והעצמות לחיים והסנטר וכו' וכו'(חוץ מהאוזניים, מהם אני מרוצה עד הגג
) זה משהו שאני לא אוהבת בעצמי. אומנם זה יפה..עיניים גדולות..שפתיים שופעות..זה סממנים לנשיות ויופי אבל לא ממש לפחות ברוב הזמן לא מצליחה לאהוב/להתחבר לזה בי,

חזה...נו ניחא, פעם הייתי מתביישת לגמרי שיש לי בכלל "חזה" היום אני יותר שלמה איתו אבל בהחלט הייתי רוצה לעבור מ-C85 ל-B85 או קצת פחות, שוב אותו דבר כמו האמור למעלה-חזה גדול נחשב לדבר טוב ונהדר ואחד מסממני הנשיות הראשים מאז ומתמיד אבל אישית אני לא ממש נהנת מימנו או חושבת שזה משהו יותר מחזה קטן. וגם החיפוש אחרי חזיות די מתיש...ברצינות!
[צרות של עשירים]

מבנה גוף, הייתי רוצה מבנה יותר מצומק וצר על גבול בלי צורה נשית בכלל...אמ אבל זה דבר שכנראה לא בר שינוי, כלומר מה אני אלך לנתח את עצמי למוות ולהראות כמו בובה-ברבי כמו הרוסיה המטורפת ההיא? אז לא. אבל כן זה משהו שאממ הייתי רוצה לשנות במידה וזה היה אפשרי כמו למשל להוולד מחדש

הישבן, אממ הייתי רוצה ישבן קצת פחות "מזוודה" ומשהו יותר קומפקטי, כמובן שוב-סממן נשי שכמעט כל אחד אוהב באשה וזה דבר טוב אבל רק אני לא אוהבת את זה
אז אני איכשהו בתקווה שאולי אם ארזה עוד קצת זה אולי ישפיע ..אולי,

המשקל, תמיד סבלתי מזה...כלומר לא סבלתי "סבלתי" אבל תמיד רציתי לשקול בערך 58-55 לא יותר, גוף מאוזן וחטוב...זה דבר כן בר-ביצוע ואני מקווה שאולי אצליח להוריד במשקל מתישהו בתקופה הקרובה, למרות שאנשים סביבי לא מטיחים בי שאני אמורה לרדת או שהגוף שלי בעודף וכו'...כלומר כבר הפסקתי לקבל על הראש על המשקל זה לא משהו שאני סובלת מימנו כיום. זה פשוט משהו שאני פשוט חייבת לעצמי..חלק מהשינוי כנראה,

השיער...למה לעזאזל לא יכלתי להוולד עם שיער רגיל?(שיער ראש כמובן, בשאר הגוף אני לא שעירה בכלל) כלומר נולדתי עם שיער רגיל בגיל העשרה הוא הפך לשומני ומוזר וכרגע הוא שומני בקרקפת ויבש בשאר....אל תראו בתמונות שהשיער נראה "מדהים"
במציאות הוא פרוע לגמרי...כמו אחרי דהירה על סוס במדבר
סתם זה מצחיק אותי שתמיד הוא נראה חי ופרוע וחיוני..אבל תמיד אני רואה אותו בעין רעה...והוא כזה וואחס, בעיניי כמובן,

זהו, עם כל השאר אני שלמה לגמרי בעיקר ...הרגליים! זה אחד האיברים הכי אהובים עליי..כי הם פשוט מושלמות מכל בחינה, הם והכפות רגליים והאצבעות שהם באמת סימטריות ברמה שאין כמותה. זה כמו שתקחו סרגל...זה מדהים, כל המשפחה שלי סובלים מאי-סימטריות בכפות הרגליים ורק אני נולדתי כל כך חדה וישרה

אגב לגבי העיניים והשפתיים זה משהו שמאז שהתחלתי להתאפר התחלתי יותר לאהוב ולהדגיש את שני האיברים האלה...אבל עדיין לפעמים אני מסתכלת בבוקר במראה ונראית לעצמי כמו....שחקנית ****
וזה די מוזר לי..ולפעמים אני אוהבת ולפעמים לא, בעיקרון הייתי רוצה להוריד כמה אינצ'ים אם היה אפשר

Hawkgirl

New member
נה, יש לך פנים מקסימות {:

יש לך לחיים שדודות אוהבות לצבוט

Elle992

New member
תודה!

בדיוק! יש לי הסמקה טבעית ולחיים כאלה.........לייק בבושקה! ותמיד דודות/ם אהבו לצבוט לי אותם

בלי להעליב או משהו
אבל זה נמשל למחשב

חיצונית מחשב הנייד הוא יפה וסקסי
אבל צריך להחליף לו דיסק קשיח כדי שהוא יעבוד היטב.

את מאוד יפה, לפחות ב2 התמונות שאת שמת פה בכרטיס שלך
אהבתי את התמונה הצבעונית שלך
ולא,
לא צריך להגיד לי תודה.
אני לא נותנת לך מחמאות!
אני פשוט מציינת עובדה,
וחוץ ממני יש עוד הרבה אנשים זרים בפורום שיכולים להגיד בפה מלא ושלם שאת ממששששששששש יפה!!!!!!!!!!!!

אבל את צריכה לטפל בדיסק הקשיח
במוח, בחשיבה שלך
כי כתבת דברים ממש עצובים פה
שאת ממש לא אוהבת את עצמך וזה ממש עצוב

לשיפוטך.
לדעתי ללמוד לאהוב את עצמך כמו שאתה-זאת ה'אומנות' החדשה של המאה ה21
{כי יש מנתחים פלסטיים שמבטיחים שאת תעשו מליון ניתוחים ותקחו משכנתאות על הניתוחים האלו-אתם תואהבו את עצמכם באופן מושלם של 100% }

ועפ המחקרים זה ממש לא ככה!
גם כשעושים מיליון ניתוחים ההרגשה הפנימית וה'דיסק הקשיח' לא משתנה, זה עפ המחקרים.

Elle992

New member
אני אומרת שאין מושלם

כל בנאדם בעולם כולו לא מרוצה לפחות ממשהו אחד, לא יעזור שיהיו פה כאלה שיחמיאו ל"עצמם" שהם סופר סקסים ומרוצים מהכל ובלה בלה בלה. לא, זה לא עובד ככה.

בני אדם מטעמם לא נולדו מושלמים בכל איבר ואיבר. זו המטרה....שתמיד נוכל לשפר..או לנסות לשפר במידה ואנחנו רוצים כמובן, אז אני אומנם אמרתי את זה גם בחצי ציניות זה לא שאני מתעבת את הפנים שלי(למדתי לאהוב אותם) זה לא שאני מתעבת את החזה שלי וכו', אני פשוט חושבת באופן כללי...שאשה עם גוף קומפקטי זה יותר כזה....נעים וקל.

הדיסק קשיח[מוח] שלי לעולם לא יהיה מושלם. תמיד יהיו לי את הדפיקות הקטנות האלה שהם אלה מה שעושים אותי לשונה ומיוחדת. הם אלה שבגללם אני הפכתי לטיפוס פופלארי ונחשק ...אומנם בגיל מאוחר יחסית אבל עדיין. ואני שמחה ושלמה עם המוח הדפוק שלי, ככל שהשנים עוברות אני יותר ויותר מקבלת ומבינה שמה שיש לי אנשים הולכים לשלם בשביל להראות כמוני, אז זה סתם דפקה שכנראה תעבור מתישהו..או שלא

זה קצת מוזר בתולת ים....אם הייתי באה וצועקת כאן "אני סקסית, ויפת תואר ואני יודעת ומודעת לכך ולא הייתי רוצה לשנות שום דבר בי" א' זו התנשאות מוצהרת ברבים וזה משהו שאני מתעבת! ועקב כך גם אם אחשוב כך לא אומר זאת, ב' אין הנחתם מעיד על עיסתו...בנאדם לא מדבר בשבחו-אחרים אמורים לדבר בשבחו, ואי לכך לא יאה ולא מקדש את הצניעות והענווה שלי להלל את עצמי, אני משאירה זאת לאחרים ותאמיני לי שהם יודעים לספק את הסחורה ביג טיים! ו-ג' אני לא מרגישה בנוח לצעוק למול כל העולם שאני XYZ למרות שאני מודעת שאני XYZ, זה לא תואם את הצניעות והענווה שלי ובטח שלא את זה שאני טיפוס שרק בשנים האחרונות מתחיל לגלות ולהבין מי הוא.

NFN123

New member
אוקיי אבל את לגמרי סותרת את עצמך...

מצד אחד את אומרת שאת רוצה לשנות בעצמך הכל, ומצד שני את אומרת שאת שלמה עם זה ולא רוצה לשנות כלום ויודעת כמה את יפה אבל לא תעידי את זה על עצמך.
יש הבדל בין לא להעיד על עצמך יותר מדי דברים ולהיות צנוע (ואני מסכימה לחלוטין עם הגישה הזאת), לבין להגיד שרוצים לשנות הכל וגם לפרט למה, רק בשביל לסחוט מחמאות (ככה זה נשמע לפחות).

Elle992

New member
לא ממש, חלק מהדברים אני עובדת לשנות אותם

כמו המשקל, אז זה לא היה סתירה בכלל, החלקים האחרים כגון הפנים וזה זה לא בר שינוי גם אם הייתי רוצה ומאוד.

בכל מקרה אני מקבלת את עצמי כי אין לי ברירה אחרת, זה המצב..והמצב די טוב אם אחשוב ככה או לא זה נתון בלתי ניתן לשינוי, פשוט כשאני חושבת על מה הייתי רוצה לשנות בעצמי זה לשנות הכל! להוולד מחדש...אז ניסיתי להמחיש זאת בתגובה שלי...כנראה שלא כולם מבינים מספיק.

ובכל מקרה אני סוחטת מחמאות אם ארצה או לא 24/7, אז ככה שלבוא ולנסות ולומר שכתבתי ככה בגלל שרציתי לסחוט מחמאות זה לא קביל, כי אני לא מחפשת שיחמיאו לי. אני לא מרגישה יותר טוב או פחות טוב כשאני מוחמאת, אני פשוט עקב המחמאות מצליחה לקבל את עצמי ולהבין שאני לא בנאדם גרוע כמו שאני רוצה בכוח להכניס למוח שלי, זה הכל.

C l u e

New member
אבל... זה בדיוק מה שעשית.

לכתוב:
אני שונאת את הפנים שלי למרות שכולם אומרים שהן יפות, אני שונאת את העיניים המהממות שלי והשפתיים הבשרניות שלי למרות שזה נחשב ליפה, אני שונאת את החזה במידה המושלמת שלי הלוואי והיה לי חזה קטן, אני שונאת את התחת שלי למרות שהוא נשי............

ככה אני קראתי את ההודעה שלך.
אין לי מושג איך את נראית, אבל זה נשמע כאילו את חושבת שאת נראית טוב מאד ואת לא באמת רוצה לשנות משהו בעצמך. זה כמובן בסדר גמור, ואני מאמינה שכל אדם צריך להיות שלם עם עצמו, אבל לכתוב הודעה כזאת צבועה? לדעתי מטופש. אף אחד לא הכריח אותך להשתתף בדיון או אפילו לפתוח אותו.
גם לי זאת נקראת הודעה שכל מטרתה היא לסחוט מחמאות, תגידי מה שתגידי על צניעות וענווה- אין לך הרבה מזה.

C l u e

New member
תמשיכי להגיד לעצמך שאנשים הם צרי עין..

אם זה מה שעושה לך טוב- מברוק.
כאמור, אין לי מושג איך את נראית וזה גם לא באמת משנה לצורך הדיון. אני לא היחידה שהביעה תמיהה מההודעה שלך. את כותבת בפורום ציבורי, חלק מהעסקה זה גם שלא תמיד ההודעות שלך יתקבלו בעין יפה- תשלימי עם זה, ויפה שעה אחת קודם.
אני לא אדבר בשם יתר המגיבים, אבל אני אישית לא הגבתי כדי לעקוץ אלא בגלל שההודעה שלך צרמה לי מאד. אם תקראי את התגובה שלי לדיון שפתחת, כתבתי שאני לא מעוניינת לשנות בעצמי דבר, כך שצרות עין זה ממש לא האישיו כאן.

Nurikabe

New member
צרות עין? היא לא באמת יודעת איך את נראית,

למה שהיא תקנא?

Elle992

New member
ברור שהיא ראתה, כל הפורום ראה בשרשור תמונות

שהיה ושמתי תמונת גוף מלא.

למעלה