אמממ...הכל?
טוב הפתיח נשמע ציני/רשע מדי אבל זו האמת.
אני לא אוהבת את זה שיש לי תווי פנים גסים נקרא לזה ככה...כלומר העיניים והפה גדולים(פאקינג מנתחים בשביל זה
) והאף והעצמות לחיים והסנטר וכו' וכו'(חוץ מהאוזניים, מהם אני מרוצה עד הגג
) זה משהו שאני לא אוהבת בעצמי. אומנם זה יפה..עיניים גדולות..שפתיים שופעות..זה סממנים לנשיות ויופי אבל לא ממש לפחות ברוב הזמן לא מצליחה לאהוב/להתחבר לזה בי,
חזה...נו ניחא, פעם הייתי מתביישת לגמרי שיש לי בכלל "חזה" היום אני יותר שלמה איתו אבל בהחלט הייתי רוצה לעבור מ-C85 ל-B85 או קצת פחות, שוב אותו דבר כמו האמור למעלה-חזה גדול נחשב לדבר טוב ונהדר ואחד מסממני הנשיות הראשים מאז ומתמיד אבל אישית אני לא ממש נהנת מימנו או חושבת שזה משהו יותר מחזה קטן. וגם החיפוש אחרי חזיות די מתיש...ברצינות!
[צרות של עשירים]
מבנה גוף, הייתי רוצה מבנה יותר מצומק וצר על גבול בלי צורה נשית בכלל...אמ אבל זה דבר שכנראה לא בר שינוי, כלומר מה אני אלך לנתח את עצמי למוות ולהראות כמו בובה-ברבי כמו הרוסיה המטורפת ההיא? אז לא. אבל כן זה משהו שאממ הייתי רוצה לשנות במידה וזה היה אפשרי כמו למשל להוולד מחדש
הישבן, אממ הייתי רוצה ישבן קצת פחות "מזוודה" ומשהו יותר קומפקטי, כמובן שוב-סממן נשי שכמעט כל אחד אוהב באשה וזה דבר טוב אבל רק אני לא אוהבת את זה
אז אני איכשהו בתקווה שאולי אם ארזה עוד קצת זה אולי ישפיע ..אולי,
המשקל, תמיד סבלתי מזה...כלומר לא סבלתי "סבלתי" אבל תמיד רציתי לשקול בערך 58-55 לא יותר, גוף מאוזן וחטוב...זה דבר כן בר-ביצוע ואני מקווה שאולי אצליח להוריד במשקל מתישהו בתקופה הקרובה, למרות שאנשים סביבי לא מטיחים בי שאני אמורה לרדת או שהגוף שלי בעודף וכו'...כלומר כבר הפסקתי לקבל על הראש על המשקל זה לא משהו שאני סובלת מימנו כיום. זה פשוט משהו שאני פשוט חייבת לעצמי..חלק מהשינוי כנראה,
השיער...למה לעזאזל לא יכלתי להוולד עם שיער רגיל?(שיער ראש כמובן, בשאר הגוף אני לא שעירה בכלל) כלומר נולדתי עם שיער רגיל בגיל העשרה הוא הפך לשומני ומוזר וכרגע הוא שומני בקרקפת ויבש בשאר....אל תראו בתמונות שהשיער נראה "מדהים"
במציאות הוא פרוע לגמרי...כמו אחרי דהירה על סוס במדבר
סתם זה מצחיק אותי שתמיד הוא נראה חי ופרוע וחיוני..אבל תמיד אני רואה אותו בעין רעה...והוא כזה וואחס, בעיניי כמובן,
זהו, עם כל השאר אני שלמה לגמרי בעיקר ...הרגליים! זה אחד האיברים הכי אהובים עליי..כי הם פשוט מושלמות מכל בחינה, הם והכפות רגליים והאצבעות שהם באמת סימטריות ברמה שאין כמותה. זה כמו שתקחו סרגל...זה מדהים, כל המשפחה שלי סובלים מאי-סימטריות בכפות הרגליים ורק אני נולדתי כל כך חדה וישרה
אגב לגבי העיניים והשפתיים זה משהו שמאז שהתחלתי להתאפר התחלתי יותר לאהוב ולהדגיש את שני האיברים האלה...אבל עדיין לפעמים אני מסתכלת בבוקר במראה ונראית לעצמי כמו....שחקנית ****
וזה די מוזר לי..ולפעמים אני אוהבת ולפעמים לא, בעיקרון הייתי רוצה להוריד כמה אינצ'ים אם היה אפשר