סקר
מה אתם לא אוהבים בחיצוניות שלכם והייתם

mynameisktt

New member
מה קורה לכם?

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=XpaOjMXyJGk

למי שלא מבין אנגלית, מדובר באומן, עובד משטרה לשעבר כיוצר קלסטרונים, שעשה ניסוי שקשור לבטחון עצמי. הוא מצייר אנשים מבלי לראות אותם, רק לפי תאור.
פעם אחת האדם מתאר את עצמו והאומן מצייר אותו לפי התאור שהוא נותן ובפעם השניה מישהו מתבונן באדם שתיאר את עצמו ומתאר למצייר איך הוא חושב שהוא נראה,
לאחר מכן המצוייר רואה את שני הציורים שלו.

ו- Elle992 את בחורה יפה ואני מקדיש לך שיר:

http://www.youtube.com/watch?v=eAfyFTzZDMM

Elle992

New member
מזל שנכנסתי לקרוא את ההודעה שלך!

ברוב טיפשותי, אם לא הייתי נכנסת לא הייתי רואה את השיר שהקדשת לי....תודה רבה

זה מזכיר לי...השיר הזה מזכיר לי שלא משנה מה אחרים אומרים...את/ה יפה בדיוק כמו שאת/ה

Hawkgirl

New member
ואוו טוב...

ממש התרגשתי מהסרטון הראשון.....

תודה על השיתוף {:

rileyXO

New member
סה"כ מרוצה

שלושה דברים בחיצוניות שלי מפריעים לי:

- הבטן שלי טיפהל'ה מרופדת... אם הייתי מתאמצת קצת הייתי יכולה להשטיח אותה יותר
- החזה שלי קטן, גם לזה יש יתרונות אבל עוד טיפה לא היה מזיק...
- הלסת התחתונה שלי בולטת, זה לא ניכר לעין ככה סתם אבל כשאני מחייכת השיניים העליונות שלי לא נסגרות על התחתונות, אלא התחתונות בולטות קצת יותר. אבל בקטנה. התרגלתי

תכל'ס ממש ממש קצת. בגדול אני מרוצה מהמראה שלי

היו לי סיפורים מפה עד להודעה חדשה עם השיער שלי, שעבר תהפוכות רבות. הוא ממש מתולתל, לפעמים אפילו חצי אפרו, ולפעמים נראה כמו ראסטות טבעיות... אבל היום לא הייתי מחליפה אותו בעד שום דבר. זה כבר סימן היכר וכיף לי איתו.

rileyXO

New member
לא ברמה הזאת

הייתי אצל אורטודנט בגיל 16, הוא אמר לי שאם אני רוצה ניתן לפתור את זה בהתערבות כירורגית וזו החלטה שלי. אמרתי לא תודה.
הוא אמר שאם זה ישאר ככה ולא יגדל יותר עם השנים, וזה לא מפריע לי ביומיום, אין שום בעיה עם זה.
וכך היה... עשיתי אצלו עוד בדיקות אחרי זה, כבר שנים שהמצב נשאר אותו דבר, זה לא מחמיר ובטח שלא מפריע לי ביומיום.

memee2

New member
לגבי הלסת

גם לי יש את הבעיה הזו. זה לא דבר טוב מבחינה בריאותית וחיצונית. ממליצה לראות אורטודנט או רופא פה ולסת ולהתייעץ מה כדאי לעשות.

rileyXO

New member
הגבתי כבר לתגובה הקודמת על הנושא הזה

לא הייתי צריכה להעלות את זה הא? עכשיו הלחצתם אותי...

memee2

New member
מצתערת לא ראיתי

יש לי הפרעות קשב וריכוז.
אם את רוצה לדבר על הטיפול בזה את יכולה לכתוב לי בפרטי.

כשהייתי קטנה רציתי גומה נוספת.

כי יש לי רק אחת. עניין משפחתי שכזה. היום אני מכבדת אותה ומסתפקת בה.
מעבר לזה יש את עניין המשקל שנמצא בעבודה ובטח מתישהו גם אפרוש ללייזר כי להסיר שיער זו טרחה מעייפת.
חוץ מאלו, אני במפתיע דיי סבבה עם עצמי כשחושבים על זה. תמיד חפרו לי שהעיניים שלי קטנות מדי והשפתיים [שפה תחתונה ליתר דיוק] גדולות מדי, אבל שילכו לחפש. ועל הדרך, אני אוהבת את התלתלים שלי, גם אם הם מופרעים לפעמים ותוקפים אנשים.

avi1283

New member
לא הייתי משנה

כלום, מניח שהמראה שלי ממוצע וזה סבבה מבחינתי.
לא מייחס לזה יותר מדי חשיבות.

את שואלת ברצינות??

אחד הדברים שאני מעריך בעצמי הוא שמגיל צעיר (בערך 16) הבנתי שאני זה לא הגוף שלי.....

ובכלל זו שאלה מיותרת כי את רוב הדברים אי אפשר לשנות, למשל הייתי שמח אם היית יכולה להשתיל לי איזה 10 ס"מ (לא לברבון....) לגובה. יכולה?

Elle992

New member
מה ששמתי לב שהרוב כאן ענו

ששיער מפריע להם, כבר הבנו משהו שמשותף כנראה לרוב בני האדם וזה השיער. וזה דווקא בר שינוי, היום יש מגוון אופציות להסרת שיער מהקל לקשה ולדעתי מי שזה ממש מפריע לו והשיעור ברמה קיצונית-שילך על זה.

לגבי מה שאתה רוצה לשנות...זה אומנם בר שינוי אבל מאוד קשה. שמעתי שיש אפשרויות להוסיף קצת בגובה אבל זה במקרים ממש קיצוניים ולא סתם אתה מטר 70+ ורוצה לשדרג את עצמך, אלא למקרים קיצוניים של סוגי גובה קיצוניים מדי.

ובכל מקרה כן, שאלתי ברצינות...אומנם התשובה שלי הייתה חצי צינית ואני נהנית לצחוק על עצמי בכל הזדמנות אבל...זה היה בשיא הרצינות,

Lee Rock

New member
לגביי הגובה

גם למי שמתחת לגובה 170, מדובר בניתוח יקר וכואב שכרוך בשבירת העצמות ברגליים, להפריד ביניהם ולתת לעצם להיבנות מחדש במשך לפחות חצי שנה של כאבים ונכות כשהתוצאה של זה היא שהגוף שלו יהיה חסר פרופורציות ויתכן שגם צליעה משמעותית לכל החיים.
וכל זה בשביל מה? 6-7 ס"מ לגובה בגלל שלכמה בנות יש תסביך אבא?

למעלה