סקר

סקר../images/Emo122.gif

בטוח שהתשובה ברורה לכולכם(כמעט) אבל בכל זאת אך כדי להפיג את השיעמום הרובץ בפורום
מי יותר חרמן הבנים או הבנות

Flash Button

New member
התשובה כל כך ברורה...

אבל היא לא נמצאת בין האפשרויות שנתת.. כי הכי חרמנית היא : שנינוש הפ33ה1!!! איזה גאון אני...

K i n G i

New member
מממ...

התשובה הברורה היא בנים, אבל אחרי היכרות מעמיקה עם בנות אני יכול להגיד שבנות הן חרמניות. הבנים מטבעם חרמנים, אבל הבנות זה הרבה יותר מעניין... פעם כל הרמזים המיניים שלי בשיחות ובבדיחות רק אני הבנתי אותם, אבל היום כבר הזמנים משתנים...

Flash Button

New member
באמת..

כול בן אדם זה עולם שונה, יכולה להיות בת חסודה להפליא ובת חרמנית במידות אסטרונומיות..זה לא תלוי במין של האדם.

K i n G i

New member
תראי אחי...

אני מודע לזה שכל בן אדם זה 'עולם ומלואו' וזה אינדיוידואלי לחלוטין.. תראה רוב הבנים חרמנים, אפילו השקטים ביותר... יש יוצאי דופן הם בדר"כ אלה שנשארים בכיתה, אין להם והם משת"פים (משתפי פעולה) של המורים... מבחינת בנות, יצא לי להכיר במהלך השנים ה'רבות' שאני חי דיי הרבה בנות, ואם נצמצם את זה לתקופה היותר בוגרת, אז רוב הבנות חרמניות. אפילו התמימות ביותר, והכי חמודות וקטנות וביישניות. אבל מאחורי המסכה הזאת הן חרמניות אש. כמובן שאני טועה, אבל לפחות אמרתי את התיאוריה שלי, שמשום מה סיפרתי אותה למלא בנות, שכמובן לא הסכימו איתי, ואח"כ הוכיחו לי שאני צודק במעשים...

סתם שתדע, אתה משתייך למין החרמן

כל הזכרים שאני מכירה כאלה חרמנים שזה מעורר חלחלה (ומאיסה!!) תמיד הידיים שלכם או באיבר הגברי או על הנקבה (או הזכר
) שלידכם. אז כמובן שיש גם בנות חרמניות, כי אף אחד פה לא שולט על ההורמונים שלו, אבל בסופו של דבר-אתם חרמנים רצח, והמטרה של רובכם בחיים היא להגיע לרקטום של מישהי. מעיק

K i n G i

New member
../images/Emo8.gif

אני אוהב תגובות אמיתיות.... קודם כל, אם לבנות היה מה שיש לנו בין הרגלים, אז אני מאמין שגם הן היו עם הידיים שלהן שם... לא צריך להרחיב.. אבל זה בעיקר פוזה... והמטרה בחיים... ? אולי, אבל לא נראה לי... ד"א הזכרים שחרמנים זה בגלל שהם לא מסופקים ולא יסופקו בקרוב...

Flash Button

New member
דיי, כולם פשוט הורגים אותי מצחוק

אתם לא קולטים שזה לא משנה המין של הבן אדם, כול אחד זה עולם אחר וכול אחד מתנהג בצורה שונה, שלא תמיד מתאימה למה שיש לו בין הרגליים.

לא../images/Emo26.gif

הבנים פשוט מטבעם יצורים חרמנים בטירוף אפילו הבנים הכי בישניים חרמנים. בתקופה האחרוה אני רואה שהבנות(ושוב לא כולן)הולכות ונייהות יותר חרמניות דומות בהתנגותן להתנהגות של הבנים

DaSi ON LsD

New member
אה..?!?!

הבנים חרמנים, הבנות חרמניות הבנים רק עושים עם זה משו

למעלה