סקר

הרוב פוזה.. בזה אני מסכימה..

בנים הם באמת סביבות ה-60 ק"ג פוזה!! ודיי קשה לספק נערים חרמנים בכיתה ט'.. או י'.. או י"א.. או ממה שראיתי בסביבה שלי-אפילו ילדים בכיתה ד' דורשים סיפוק.. לא נורא, אני בטוחה שאתם מספקים היטב את עצמכם
שיהיה בתענוגות

K i n G i

New member
אהממ אהממ..

לי אין בעיה לדוש בנושא הזה עוד הרבה, אז אני אמשיך להגיב...
קודם כל, בנות הן חרמניות. אין לו מודות בזה, אבל תביאו להן איזה מישהו חתיך ותשאירו אותו איתן בחדר והן לא ישלטו בעצמן ולא יתנגדו לשום דבר. חוץ מזה שבנות מדברות כל הזמן על סקס, ועל דברים שקשורים ורמזים, בעיקר בתולות. מאוד קל לספק נערים בכיתות ט'-י'-י"א, זה הכל תלוי בבנות.... הבנות הופכות את הסקס לדבר שהוא מחווה לאהבה גדולה ואמון ודבר קדוש וזה... בנים מספקים את עצמם במידה שבנות מספקות את עצמן... כל אחד מוצא לו את הסיפוק במין השני...

...

>>קודם כל, בנות הן חרמניות.<< גם בנים. >>אבל תביאו להן איזה מישהו חתיך ותשאירו אותו איתן בחדר והן לא ישלטו בעצמן ולא יתנגדו לשום דבר<< המישהו החתיך(?) הזה הוא בעצם חרמן ברמות קיצוניות יחסית (זה בא עם היופי) והן רק יזרמו עם הפעולות בהן הוא ינקוט-שהן כמובן-מעידות על היותו חרמן-היותו זכר. >>מאוד קל לספק נערים בכיתות ט'-י'-י"א, זה הכל תלוי בבנות....<< קל, אבל מי רוצה? >>הבנות הופכות את הסקס לדבר שהוא מחווה לאהבה גדולה ואמון ודבר קדוש וזה...<< למה רצית שנהפוך את זה, לעבודה? >>בנים מספקים את עצמם במידה שבנות מספקות את עצמן... כל אחד מוצא לו את הסיפוק במין השני...<< או במין הזהה, יש גם כאלה
לי אישית מתחיל להמאס מבנים, לאו דווקא בגלל החרמנות-זה טבעי עד מידה מסויימת, אלא בגלל האלתר-אגו.. אני איוותר סטרייטית-בודדה לנצח, זה התוכנית. והדיון מתחיל להשמים.. בה-ביייי

K i n G i

New member
תשובה אחרונה להיום...

<<למה רצית שנהפוך את זה, לעבודה?>> לא! לכיף, בלי מחויבות ובלי אהבה.

אבל אתה מתמסר פיזית לאדם אחר

ממה אתה רוצה שזה ינבע? ובכלל-בלי מחוייבות ובלי אהבה? אז בעצם לשכב עם מישהו שאני שונאת?

K i n G i

New member
בדיוק...

נכון שהכי כיף לעשות את זה עם מישהו שאוהבים, אבל אני לא מאמין בזה ב-100%. למרות שאם ידידה שלי תשכב בפעם הראשונה עם 'סתם מישהו' זה יגרום לי למין סלידה ממנה, אבל אם בן יעשה את זה - אז מן הסתם שלא. כל עוד זו לא איזה פריחה/זונה. ובנות הן חרמניות! הן יותר מפותחות ויותר חכמות ויותר יפות, וגם חרמניות. אמנם לא באותה המידה, אבל במידה מספקת. הבדיחות שלהן נוגעות בעיניינים מיניים, מדברות בעיקר על בנים ומה שמעבר לזה, וחלקן גם עושות ניסויים עם 'סתם בנים' [מניסיון] נ.ב אגב שאמרתי 'סתם מישהו' הכוונה הייתה בעיקרון למעין סוג של יזיז, פשוט בהגדרה שלי יזיז וידיד זה יכול להיות אותו הדבר, כל אחד מגדיר את זה בצורה אחרת.

Flash Button

New member
יזיזות

זה סתם להעביר את הזמן כשאתה לבד או משהו, אבל יותר שווה לעשות דברים עם מישהו שאתה אוהב מאשר עם מישהו שאתה לא..

ברברונת

New member
היי היי היי

בתקופה של גיל ההתבגרות האמצעי (משו כמו 13-16) הבנים הם יותר חרמנים. אל תנסו להתווכח (גם אתה, רז יקירי) אבל תבינו, הבנות מתבגרות הרבההההה יותר מהר מהבנים מה שאומר שאת תקופת החרמנות שלנו אנחנו עוברות בגיל 9-10. בחיים לא תהיתם למה כל כך הרבה ילדות שטוחות מתעקשות ללכת עם גוזייה? אנחנו פשוט אוהבות להתעסק לנו בציצי

חחחחחחחחחחחחחחחחח דבר ראשון הרגתם א

אותי חחחחח דבר שני רז וכול הבנים אתם החרמנים ולא יעזור כלום אז שששששששששש!!!!!!!!!!!!!

למעלה